Lütfen bana da bir el atın çok karışığım..

ezgielem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
5
1
1
31
Merhabalar siteyi yıllardır takip ediyordum ancak yeni üye olabildim. Konuyu ilişkiler kısmına açtım fakat yeteri kadar yorum alamadığımdan dolayı şimdi bir derdim var kısmına açıyorum. Sizleri daha fazla sıkmadan anlatmaya başlamak istiyorum. 23 yaşında çalışan biriyim henüz iş hayatında yeniyim fakat iş arkadaşlarım saolsunlar bunu hiç hissettirmediler. Esas mesele de buradan başlıyor zaten. Arkadaş grubumdan birtanesi var ki benimle çok ilgili alakalı biridir kendisi hatta öyle ki çevreden de çok iyi anlaşıyorsunuz kafa dengisiniz diye yorumlar geliyor. Gerçekten de öyle. Çok ilgili ince birisi kendisi. Ama bahsi geçen kişi 38 yaşında. Hiç evlenmemiş bekar. Kendisi geçtiğimiz hafta bana açıldı ve ben hala ne diyeceğimi ne karar vereceğimi bilemiyorum Düşünmekten başıma ağrılar girmiş durumda nasıl bir yol izleyip nasıl bir karar vereyim lütfen yardımcı olun. Gerçi kendisi direkt hayır demediğim için evet e yoruyor kararımı. Aile yapısı kültürel anlamda da çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum ayrıca onun davranışları yaşından daha küçük benim davranışlarım daha Olgun gibi küçük derken şen şakrak birisi. Kendisinin ilgisi alakası hoşuma gidiyor fakat çevremden çekincelerim var yaş konusunda zaten tek düşündüren yaş olayı. Ayrıca çalıştığım yerde akrabalarım da var en çokta onlardan çekiniyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var..

Siz kaç yaşındasnz?
Pardon gördüm yasınıızı
Yas aralıgnz cok cok fazla bence tabi... düşünme derim.

38 yaşındaki bir adamın kendinden 15 yaş küçük bir bayanla ilgilenmesi bana çok da etik gelmiyor.
nasıl ki 38 yaşında bir bayan 23 yaşındaki bir erkeğe bakıp birşeyler hissetse etik gelmiyorsa bunun da öyle olması gerekiyor.
kaldı ki, artık belli bir olgunluk bekliyorsun o yaştaki adamdan. ama gözü hala kendisinden çok daha küçük bayanları arıyorsa ben o insandan hazetmiyorum.
tabiki bu sizin bileceğiniz birşey. ama bana bu kadar yaş farkı ve böyle zihniyetli erkekler çok itici geliyor

Hep kart horoz bi manitam olsun istemişimdir :KK45: sonsuz bi gençlik pınarı, sınırsız hata yapma hakkı, e biraz da baba şefkati tabi.

Ben balıklama atlardım.
Bu da benim fetişim sanırım. allah beni ıslah eylesin.

Eşim benden 3 yaş küçük. Yaşta takıntı yapma önemli olan uyum

Yani evet baya fazla yaş bende olgun erkeklerden hoşlanırım ama söyle düşünmeli bence..
O cok mu vazgeçilmez aşık mısın ?
Değilsen boşver gitsin çevre baskısıydı derken zaten soğursun ..

15 yaş fazla :110:
Bence hiç yormayın kendinizi.
Hem de bu yaşa kadar evlenmemiş. Neden acaba?

Sen bi 29 30 olsan kesinlikle evet de derdim.Ama 23 çok küçük daha o cocuksulugu üzerinden atabildiğini sanmıyorum.38 yaşındaki bi adamın ilişkideki beklentileriyle seninki aynı değildir büyük ihtimalle.
Aynı yaştayız ben de yaşıma göre olgunumdur ama kendimi hiç o resime koyamıyorum dolayısıyla seninde olmanı istemem.Kesin bi dille reddet çok aşık da değilsin belli ki.Zaman harcamaya değmez

bence önce tanı, 15 yaş bence çok değil, sen de 23 yaşında yetişkin bir kadınsın, neden olmasın ki

ama sen 30 yaşlarında en aktif olduğun zamanlar o pasifleşebilir orta yaş bunalımına girebilir, yani belkide girmez genç eşi olcak sonuçta:)

bence ailelerde uyumluysa ki aile uyumu genelde yakalanmıyo bu büyük şans, sonuçta deniceksin tanıcaksın, yarın evlencek halin zaten yok

Merhabalar siteyi yıllardır takip ediyordum ancak yeni üye olabildim. Konuyu ilişkiler kısmına açtım fakat yeteri kadar yorum alamadığımdan dolayı şimdi bir derdim var kısmına açıyorum. Sizleri daha fazla sıkmadan anlatmaya başlamak istiyorum. 23 yaşında çalışan biriyim henüz iş hayatında yeniyim fakat iş arkadaşlarım saolsunlar bunu hiç hissettirmediler. Esas mesele de buradan başlıyor zaten. Arkadaş grubumdan birtanesi var ki benimle çok ilgili alakalı biridir kendisi hatta öyle ki çevreden de çok iyi anlaşıyorsunuz kafa dengisiniz diye yorumlar geliyor. Gerçekten de öyle. Çok ilgili ince birisi kendisi. Ama bahsi geçen kişi 38 yaşında. Hiç evlenmemiş bekar. Kendisi geçtiğimiz hafta bana açıldı ve ben hala ne diyeceğimi ne karar vereceğimi bilemiyorum Düşünmekten başıma ağrılar girmiş durumda nasıl bir yol izleyip nasıl bir karar vereyim lütfen yardımcı olun. Gerçi kendisi direkt hayır demediğim için evet e yoruyor kararımı. Aile yapısı kültürel anlamda da çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum ayrıca onun davranışları yaşından daha küçük benim davranışlarım daha Olgun gibi küçük derken şen şakrak birisi. Kendisinin ilgisi alakası hoşuma gidiyor fakat çevremden çekincelerim var yaş konusunda zaten tek düşündüren yaş olayı. Ayrıca çalıştığım yerde akrabalarım da var en çokta onlardan çekiniyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin fikirlerinize düşüncelerinize ihtiyacım var..
Yaş çok fazla

ben yaş aralığının çok olduğunu düşünmüyorum erkekler geç olgunlaşıyor tanıman gerektiğini çevre bıdıbıdısı sebebi ile tanımadan kapıları kapatmaman gerektiğini düşünüyorum.
senin için ciddi düşünüyorsa güzel bir birliktelik olabilir. çıtır yakaladım kafasında ise zaten görüşünce anlarsın.
görüşme mevzusunu da kimsenin arkadaşların ve akrabaların da özellikle bilmesine gerek yok. burnumuzun dibinde ne insanla birliktelik yaşıyor bir zaman sonra biz birlikteyiz diyor da ağzım açık kalıyor. hayatınızı göz önünde yaşamak zorunda değilsiniz.

Ben yas farkını cok önemsemem kafalar denk olduktan sonra... Ama bu zaman akadar nıye evlenmemıs, önceki ilişkileri nasılmış, hayata bakış açımız birmiymiş, evlilikten sonra kafassındaki planları neymiş,çevresi nasılmış bunları bilmeden görmeden başlanmazki.. Tanıma sürecinde zaten insan kişiliğini istese de gösteremiyor zaten.. Sizin ailenizin bu duruma tepkisi önemli ama siz baştan çevreyi zartu zurtu dusunuyorsanız bence hiç girmeyin.. Yarın bigün cevrenizdeki en ufak cümleyi kaldıramazsınız olan sizin psikolojinize olur..

yaş farkı şimdi sorun olmasa da ileride sorun olabilir bence sonuçta o sizden daha erken yaşlanacak hayat tarzınız birbirine erkenden uymamaya başlayacak

Back
X