Gebeliğe Hazırlık lütfen bana destek olun iyi değilim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biraz önce kadın doğumdan geldim kan verdim bakalım . Hem beta HCG hemde tsh baktırdım. Bakalım umudum yok ama Rabbim inşallah kalbimdekini karnıma vermiştir
Regl geciktimi. Orayı kaçırdım sanırım ben.
inşallah rabbim her isteyene hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin😊

Regl geciktimi. Orayı kaçırdım sanırım ben.
inşallah rabbim her isteyene hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin😊
yok bugün regli günüm yani yumurtladan sonra 14. günüm . doktora gitmişken ona da baktıayım dedım ama ara ara regli her ay nasıl sancı vuruyorsa öyle sancı giriyor sanırım bugün aksama regli olacağım

yok bugün regli günüm yani yumurtladan sonra 14. günüm . doktora gitmişken ona da baktıayım dedım ama ara ara regli her ay nasıl sancı vuruyorsa öyle sancı giriyor sanırım bugün aksama regli olacağım
İnşAllah gönlündeki olur regli olmazsın 🙏🏼

kan sonucum cıkmıs ama değerimin yannda hamile yazyor anlamadım bakar mısınız

Eklentiler

• çççç.webp
    çççç.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47
anladım canım, benımde rahmın ust kısmındeydı bakalım ne dıcek
Merhaba histereskopi oldum .
Polip olabilir demisti doktor ama polip çıkmadı.
Rahimde yapisiklik varmis o giderildi.
Rahim dar mış genişletmis ve şekli bozukmus o düzeltilmis .
Son olarak da çizik atmış .
Zor bir ameliyattı dedi doktorum ama başarılı geçtiğini söyledi .
Suanlık pek ağrım sızım yok kanamam da leke seklinde baya korkmustum girerken korktugum gibi olmadı şükür🤲🌸

Merhaba histereskopi oldum .
Polip olabilir demisti doktor ama polip çıkmadı.
Rahimde yapisiklik varmis o giderildi.
Rahim dar mış genişletmis ve şekli bozukmus o düzeltilmis .
Son olarak da çizik atmış .
Zor bir ameliyattı dedi doktorum ama başarılı geçtiğini söyledi .
Suanlık pek ağrım sızım yok kanamam da leke seklinde baya korkmustum girerken korktugum gibi olmadı şükür🤲🌸
Çok geçmiş olsun kuzum, inşallah sağlıkla bebisine kavuşursun, Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın . Çok geçmiş olsun

MRHABA. BİRÇOĞUMUZ AYNI YOLLARDAN GEÇTİK. LÜTFEN İÇİNİZİ FERAH TUTUN. ŞİMDİDEN BU PSİKOLOJİYE GİRMEYİN. BİZ 14 AY BEKLEDİK AMA SONUNDA OLDU, AYRICA SPERM TESTİ YAPTIRMADAN AŞILAMA YAPILMIYOR DİYE BİLİYORUM. EŞİNİZİN DE GÖRÜNMESİ LAZIM DOKTORA

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşiniz sperm ornegi bile vermemiş. Siz hemen kendinizi "kusurlu" görüyorsunuz. Neden bu strese giriyorsunuz?

Adam çekiniyor diye test vermiyor. Siz her seyi yapiyorsunuz rahim filmine kadar. Acı, ağrı, korku her duyguyu tadıyorsunuz. Spermler ne durumda kimsenin haberi yok. Sonra olmuyor diye kendinizi suçluyorsunuz.

Valla ben bu sorumsuz adamlardan biktim. Ne yani bu? Randevusuna varana kadar siz aliyorsunuz. Onun sorumluluk duyup gitmesi lazim.

Doktora gitmeyip siz aglarken size sarilmasi destek olmak degil bana gore.

Back
X