Lutfen bana dua edin

bilinmeyenbirey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
51
10
3
24
Psikolojik olarak çok kötü durumdayım sürekli birdeyler olucsk diye tedirgin oluyorum şu an bile gözüme uyku girmiyor içimde çok büyük bir sıkıntı var asla geçmiyor atlatamiyorum bu durumu ne yaptıysam hic iyi hissetmiyorum

Diğer konunuzdaki sağlık sorununuz yüzünden böyle hissediyosunuz sanırım. O konu hallolursa kafanız rahatlayacak aslında.
Söylemiştim, İyi bir enfeksiyon doktoruna gidin.

Kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyorlar. O kadar zor şeyler oldu ve olacağı söyleniyor ki herkes gergin.
Sadece bu ülke de değil Almanya, İsveç, Norveç, Polonya savaş olabilir uyarısında bulunuyor, yani tüm dünya huzursuz olmalı.

İnsanlar gergin ve kaygılı, iyi bir şeyler olacak demek istiyorum ama olacak gibi de gelmiyor.
İnşallah biraz gün yüzü görür bu toplum.

Ya nur ya kuddus esmalarını okuyun lütfen. Googleden bakın faziletlerine çok güzel. Tam sizin için her gün okuyun

İnşallah..

Çok insan var nüfus arttı heryerde olaylar oluyor.Ben çözümü evrende ben neyimki diyerek buldum Hiç birşeyi kontrol edemem ne ölümümü nede doğumumu.Nesiller sırayla doğar yaşar ölür.Kotu şeyler oluyor olacakda insanlarda panik atak anksiyete komplesif bozukluklar arttı.Yalniz değilsiniz bu konuda.Olaylara malesef engel olamayız öyle bir gucumuz yok Size umut olurmu bilmem ama salgına atom bombaları da viruslere dünya savaşlarına rağmen insanoğlu hala dünyaya bebek getiriyor.Son nokta nerede bu dünya için bilmiyorum.Benim elimden gelen nefes aldığım her anı değerlendirmeye çalışmak.Elimde senet yok kalbim durana kadar keyifli olmaya bize verilen kısa zamanı keşkelerim olmadan yaşamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…