lütfen bana onu savunun.. haklı olmak istemiyorum.. KIRGINIM.. :(

Aranızı düzelttiyseniz özel bir şey yapmanıza gerek yok ki...Normalde nasıl konuşuyorsanız öyle konuşun...Kırılacak bir şey yok nişanlınız ilerde eşiniz olacak haklı olarakta sizin herşeyiniz olmak istiyor bunuda size söylemiş...Sizi seviyor ki birşeyler yapalım diye durumu size anlatmış düzeltmek istediğinin sinyalini vermiş...Nişanlınız sizin herşeyiniz olmalı... Kankanız,sevgiliniz,eşiniz,aileniz vs.

haklısınız :) teşekkür ederim:29::46:

Yorumları okumadım ama şunu söyliyim. Diyarbakır da görev yapmak gerçekten çok zordur. Amcamın oğlu orda görev yapıyor. Ordan biliyorum. Bence çok üstüne gitme. Herşeyi Akışına bırak :ssz:

Bence olay şu erkekler yalnızlığı daha çok seviyor.Yoksa ben de yoğun bir işte çalışıyorum ama işyerinde bile sevdiğimi özlüyor vakit oluşturup arıyordum..Bu derdi olmayana bahane çok..Erkeklerin geneli böyle sanırım..Senin onu anlamadığını söylemiş,önemli şeyler konuşamadığınızı söylüyor,bence bu konuda ciddi sıkıntısı var,konuşmalarınızı basit buluyor..Derdini tam öğren ona göre konuş...İnşallah bunu tahmin ettiğim kadar önemsemiyordur konuşamadığınız yani..Yoksa ikinizin de farkında olmadığı ayrılık sinyalleri de olabilir..Olmaz inş.
İlgisizliği aşırı derecede ve sürekliyse evlenseniz bile sorun olur..Yada sen bu islgiziliği sorun etmeyeceksin..
ilgisizlik benim nişanlılık döneminde de vardı,evlendikten sonra da duyarsızlık olarak devam etti,şimdi boşandık..

Back
X