Neden bu kadar kabasın ki kalbimi kırmana gerek yokBiz de seni bekliyorduk
Kadın derdini açmış, işine yarar yorum yapmayacaksan hiç yapma.Biz de seni bekliyorduk
Neden bu kadar kabasın ki kalbimi kırmana gerek yok
Kadın derdini açmış, işine yarar yorum yapmayacaksan hiç yapma.
Babası destek olacağını söylüyorSize destek olabilecek biri var mı büyütürken maddi ve manevi olarak
Karısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorkenE evli manitanın karısı kalp değil karpuz mu taşıyordu? Karpuz bile olmuş kaç para
Lütfen insanların dertleriyle alay etmeyin, daralmayın. Yapılan doğru değil herkes farkında ama illa da yorum yapıp iyice kötülemek zorunda değilsinizSana ne
Kendi yakınlarım bu duruma hoş karşılamayacak zaten herkes karşıma almış olacağımBabası değil ama sizin kendi yakınınızda, belki olmayabilir ileride kesin olarak emin olabiliyor musunuz
Lütfen insanların dertleriyle alay etmeyin, daralmayın. Yapılan doğru değil herkes farkında ama illa da yorum yapıp iyice kötülemek zorunda değilsiniz
Hayatın akışına uyuyamıyorsan bu platformda bulunmasan berbat yorumlarını kendine sakla o zamanBen daha normalize edemiyorum bu durumları üzgünüm
Ne kadar kötü bir durum ve siz bunu bu şekilde rahat rahat söylüyorsunuz hemcinsim olarak sizin yerinize ben utandım gerçekten çocuğa gelince aldırmayın madem babası olacak p.... destek olacakmış günahına girmeyin bari yeterince ayrıca ilerde umarım sizde aynı durumu yaşayınca eşinin ne hissettiğini anlarsınızKarısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorken
Karısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorken
Hayatın akışına uyuyamıyorsan bu platformda bulunmasan berbat yorumlarını kendine sakla o zaman
Ne kadar kötü bir durum ve siz bunu bu şekilde rahat rahat söylüyorsunuz hemcinsim olarak sizin yerinize ben utandım gerçekten çocuğa gelince aldırmayın madem babası olacak p.... destek olacakmış günahına girmeyin bari yeterince ayrıca ilerde umarım sizde aynı durumu yaşayınca eşinin ne hissettiğini anlarsınız
Ben neden onun ne hissettiğini anlıyacağım hanımefendi aldatılıp bu duruma okey diyorsanız demek ki siz de bundan zevk alıyorsunuzdur kadın benimle birebir mesajlaşıyor neden ben onun için üzülüyorum ki onu anlamadım dışarıda bir sürü sapkınlıktan hoşlanan insanlar var adam beni zorla hamile bıraktı hamile kalacağımı bile bilmiyordum kocam eğer böyle şeyler yapıyorsa ve müsade ediyorsan günahı paylaşıyorsun demektirNe kadar kötü bir durum ve siz bunu bu şekilde rahat rahat söylüyorsunuz hemcinsim olarak sizin yerinize ben utandım gerçekten çocuğa gelince aldırmayın madem babası olacak p.... destek olacakmış günahına girmeyin bari yeterince ayrıca ilerde umarım sizde aynı durumu yaşayınca eşinin ne hissettiğini anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?