Lütfen bana yardım edin

imkitti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
14
-30
1
26
Bekarım ve hamileyim biliyorum ayıp yanlış saçma kötü şey hepsini ben de biliyorum kötü biriyim biliyorum lütfen bunu yazmayın tekrar tekrar şu an hamileyim ve aldırmam gerekiyor ama kafamda soru işaretleri var aldırmasam tek başıma büyütebilir miyim bilmiyorum

Son düzenleme:
Karısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorken
Ne kadar kötü bir durum ve siz bunu bu şekilde rahat rahat söylüyorsunuz hemcinsim olarak sizin yerinize ben utandım gerçekten çocuğa gelince aldırmayın madem babası olacak p.... destek olacakmış günahına girmeyin bari yeterince ayrıca ilerde umarım sizde aynı durumu yaşayınca eşinin ne hissettiğini anlarsınız

Karısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorken

Bak arkadaşım, karısı biliyor buna rağmen boşanmamışlar sen hamile kalmışsın hala boşanma davası falan yok. Adam sevmese niye boşanmasın?

Çocuklar için beraberiz, ayrı yatıyoruz bla bla bla sayıklayıp duruyordur.

Babayla bile çocuk büyütmek zor, o adam karısının koynunda uyurken sen sabahlara kadar çocuğun gazını çıkartmaya çalışacaksın. kendine reva gördüğün hayat bu mu?

Ya mister, destek olacağım dediği ayda üç otuz harçlıktır. Çocuk bakmak kolay mı?

Ben neden onun ne hissettiğini anlıyacağım hanımefendi aldatılıp bu duruma okey diyorsanız demek ki siz de bundan zevk alıyorsunuzdur kadın benimle birebir mesajlaşıyor neden ben onun için üzülüyorum ki onu anlamadım dışarıda bir sürü sapkınlıktan hoşlanan insanlar var adam beni zorla hamile bıraktı hamile kalacağımı bile bilmiyordum kocam eğer böyle şeyler yapıyorsa ve müsade ediyorsan günahı paylaşıyorsun demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…