Lütfen bana yardım edin

Ya mister, destek olacağım dediği ayda üç otuz harçlıktır. Çocuk bakmak kolay mı?
Anca onu verir zaten, mahkemeler komik miktarlara hükmedebiliyor. Onu bile zor veriyor herifler, sen çocuğunu doğurdun diye yağdırmaz ki. Hayallerde yaşamak oluyor biraz bu.

Ya mister, destek olacağım dediği ayda üç otuz harçlıktır. Çocuk bakmak kolay mı?
Sen de haklısın ama işte sinirlendim yaa valla neymiş karısı aldatıldığını biliyormuş yazık günah yaa ne günlere kaldık gerçekten hamile olmasına hiç değinmiyorum bile bak

Hayatın akışına uyuyamıyorsan bu platformda bulunmasan berbat yorumlarını kendine sakla o zaman
Utanç vericisin o çocuğu aldırmalısın sizin gibi psikolojisi bozuk ahlak değerleri bozuk insanların elinde büyümektense doğmaması daha iyi. O çocugun geleceğini karartacaksınız. Annesiz babasız büyüycek yada devlet yurduna atacaksınız olacagı bu. Hayvanlar gibi iç güdüleriyle çiftleşmeyi biliyorsanız korunmayı da bilin çocukların başını yakmayın bir zahmet.

Anca onu verir zaten, mahkemeler komik miktarlara hükmedebiliyor. Onu bile zor veriyor herifler, sen çocuğunu doğurdun diye yağdırmaz ki. Hayallerde yaşamak oluyor biraz bu.

Yahu kışın evde çocuk var diye doğalgaza yükleniyorsun. Çocuğun bezi, ıslak mendili, maması kolay olan. Kira, faturalar, çocuğun ihtiyaçları. E kendisi çalışamayacak kendi ihtiyaçları. Adam ayda en az 75 bin verecek ki, kira ödeyip çocukla geçinecek. Duygusal eksiklikten bahsetmiyorum bile, ağlar ağlar durur artık o evde çocukla oturup herif karısıyla gezerken.

Kalbin çok kötü umarım bana soyledigin her şeyi sen de yaşarsın

Yooo hiçbir günahı paylaşmıyor kadın, sizin aklınız fikriniz var kullanacaktınız. Herkes kendi yaptığından mesul. Herifle yatarken hamile kalacaksınız tabi ne zoru? Yatmasaydınız kalmazdınız. O da emin olun size suç buluyordur, kocasını ordan burdan toplamakla adam edebileceğini düşünüyordur.

Sana çok şey söylemek isterdim de neyseee

İstediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz bundan bir yıl önce ben de edeple ilgili çok ahkam kesiyordum ama hayatta her şeyi yaşamadan göremiyormuşsun umarım hepiniz bunu yakınlarınızdan ya da kendinizden yaşarsınız şu anda benim zaten kırık olan kalbimi bu kötü yorumlarınızı bir kez daha kırdınız hepinizi Allah’a havale ediyorum ben sizden destek istemiştim sadece

Zorla hamile bıraktı demek tecavüze uğradım demek. Neden şikayetçi olmadınız? Tecavüz eden adamın sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacağını düşünmüyorum.

Burada size yalandan üç beş avuntu da verebilirdim ama yapmayacağım, bir süre sonra dönüp bu konuyu okuyun olur mu? Muhtemelen “nasıl yaşadım bunları?” diye utanmaktan konunun sonuna gelemezsiniz.

Ayıplamıyorum arkadaş seninki ayıplanacak konumu geçmiş anlıyo musun Konya ovası seninki kadar geniş değil benim tek düşündüğüm aynı evi paylaştığı kadının duyguları çocuklarının annesi ne seni ayıplıycam

Git aldır ablacım, daha kendine hayrın yok, çocuğun da kendinin de hayatını mahvedeceksin. O herif üç kuruş bişey verir bi de pklu soyadını, çekilir kenara. Olan sana olur.

Sorunuza cevap verdim, aşağıda.

Bunlara hazırsanız doğurun

Ben mağaramda çok mutluyum yarabbiii
Umarım mağaradan seni çıkartırlar çünkü ben de mağarada yaşadığımı düşünüyordum bu kadar toplumda kötü şey yaşanırken kendimi tertemiz hissediyordum buna emin olabilirsin hayat her şeyi gösteriyorsa kötü kalbin bedeni de ödersin inşallah

Millete beddua etmeyi bırak ta git başının çaresine bak bence

Millete beddua etmeyi bırak ta git başının çaresine bak bence
Bu bir beddua değil sadece yargıladığın şeyleri yaşıyorsun bu dünyada hiç kimse günahsız saf temiz değil bunu yorumları yapan insanların tamamı sanırım cennetlik görüyor kendini bu kadar yargılamak bu kadar ayıbı yüzüne vurmak rencide etmek bizim dinimizde yeri yok bunun ben sizden yardım istedim psikolojik olarak destek istedim hata yaptığımı söyledim zaten beni aşlayınca elinize ne geçti ki

e adam da seni karisiyla aldatiyor(!) arada belki baska kadinlar da var. o zaman sen de bundan zevk alan sapkinlardansin.
ayrica adam seni nasil zorla hamile birakabilir ki tecavüz etmediyse? allah bilir kondom bile takmıyordur, bosalirken cikmayi korunmak zannediyorsundur. bebek istemiyorsan sen korunsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…