- 19 Mayıs 2020
- 48.059
- 216.288
- 598
Anca onu verir zaten, mahkemeler komik miktarlara hükmedebiliyor. Onu bile zor veriyor herifler, sen çocuğunu doğurdun diye yağdırmaz ki. Hayallerde yaşamak oluyor biraz bu.Ya mister, destek olacağım dediği ayda üç otuz harçlıktır. Çocuk bakmak kolay mı?
Zaten evli olan kadınlar hep düşman başınıza gelmediği için bilmiyorsunuz ama çocuklarınız var unutmayın kınamadan önceHayatın akışına uymak = evli adamdan çocuk yapmak
Sen de haklısın ama işte sinirlendim yaa valla neymiş karısı aldatıldığını biliyormuş yazık günah yaa ne günlere kaldık gerçekten hamile olmasına hiç değinmiyorum bile bakYa mister, destek olacağım dediği ayda üç otuz harçlıktır. Çocuk bakmak kolay mı?
Utanç vericisin o çocuğu aldırmalısın sizin gibi psikolojisi bozuk ahlak değerleri bozuk insanların elinde büyümektense doğmaması daha iyi. O çocugun geleceğini karartacaksınız. Annesiz babasız büyüycek yada devlet yurduna atacaksınız olacagı bu. Hayvanlar gibi iç güdüleriyle çiftleşmeyi biliyorsanız korunmayı da bilin çocukların başını yakmayın bir zahmet.Hayatın akışına uyuyamıyorsan bu platformda bulunmasan berbat yorumlarını kendine sakla o zaman
Anca onu verir zaten, mahkemeler komik miktarlara hükmedebiliyor. Onu bile zor veriyor herifler, sen çocuğunu doğurdun diye yağdırmaz ki. Hayallerde yaşamak oluyor biraz bu.
Kalbin çok kötü umarım bana soyledigin her şeyi sen de yaşarsınUtanç vericisin o çocuğu aldırmalısın sizin gibi psikolojisi bozuk ahlak değerleri bozuk insanların elinde büyümektense doğmaması daha iyi. O çocugun geleceğini karartacaksınız. Annesiz babasız büyüycek yada devlet yurduna atacaksınız olacagı bu. Hayvanlar gibi iç güdüleriyle çiftleşmeyi biliyorsanız korunmayı da bilin çocukların başını yakmayın bir zahmet.
Yooo hiçbir günahı paylaşmıyor kadın, sizin aklınız fikriniz var kullanacaktınız. Herkes kendi yaptığından mesul. Herifle yatarken hamile kalacaksınız tabi ne zoru? Yatmasaydınız kalmazdınız. O da emin olun size suç buluyordur, kocasını ordan burdan toplamakla adam edebileceğini düşünüyordur.Ben neden onun ne hissettiğini anlıyacağım hanımefendi aldatılıp bu duruma okey diyorsanız demek ki siz de bundan zevk alıyorsunuzdur kadın benimle birebir mesajlaşıyor neden ben onun için üzülüyorum ki onu anlamadım dışarıda bir sürü sapkınlıktan hoşlanan insanlar var adam beni zorla hamile bıraktı hamile kalacağımı bile bilmiyordum kocam eğer böyle şeyler yapıyorsa ve müsade ediyorsan günahı paylaşıyorsun demektir
Sana çok şey söylemek isterdim de neyseeeBen neden onun ne hissettiğini anlıyacağım hanımefendi aldatılıp bu duruma okey diyorsanız demek ki siz de bundan zevk alıyorsunuzdur kadın benimle birebir mesajlaşıyor neden ben onun için üzülüyorum ki onu anlamadım dışarıda bir sürü sapkınlıktan hoşlanan insanlar var adam beni zorla hamile bıraktı hamile kalacağımı bile bilmiyordum kocam eğer böyle şeyler yapıyorsa ve müsade ediyorsan günahı paylaşıyorsun demektir
Sana çok şey söylemek isterdim de neyseee istediğini söyleyebilirsin bundan bir yıl önce ben de böyle şeyleri inanılmaz derecede ayıplıyor
Ben neden onun ne hissettiğini anlıyacağım hanımefendi aldatılıp bu duruma okey diyorsanız demek ki siz de bundan zevk alıyorsunuzdur kadın benimle birebir mesajlaşıyor neden ben onun için üzülüyorum ki onu anlamadım dışarıda bir sürü sapkınlıktan hoşlanan insanlar var adam beni zorla hamile bıraktı hamile kalacağımı bile bilmiyordum kocam eğer böyle şeyler yapıyorsa ve müsade ediyorsan günahı paylaşıyorsun demektir
Git aldır ablacım, daha kendine hayrın yok, çocuğun da kendinin de hayatını mahvedeceksin. O herif üç kuruş bişey verir bi de pklu soyadını, çekilir kenara. Olan sana olur.İstediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz bundan bir yıl önce ben de edeple ilgili çok ahkam kesiyordum ama hayatta her şeyi yaşamadan göremiyormuşsun umarım hepiniz bunu yakınlarınızdan ya da kendinizden yaşarsınız şu anda benim zaten kırık olan kalbimi bu kötü yorumlarınızı bir kez daha kırdınız hepinizi Allah’a havale ediyorum ben sizden destek istemiştim sadece
İstediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz bundan bir yıl önce ben de edeple ilgili çok ahkam kesiyordum ama hayatta her şeyi yaşamadan göremiyormuşsun umarım hepiniz bunu yakınlarınızdan ya da kendinizden yaşarsınız şu anda benim zaten kırık olan kalbimi bu kötü yorumlarınızı bir kez daha kırdınız hepinizi Allah’a havale ediyorum ben sizden destek istemiştim sadece
Yahu kışın evde çocuk var diye doğalgaza yükleniyorsun. Çocuğun bezi, ıslak mendili, maması kolay olan. Kira, faturalar, çocuğun ihtiyaçları. E kendisi çalışamayacak kendi ihtiyaçları. Adam ayda en az 75 bin verecek ki, kira ödeyip çocukla geçinecek. Duygusal eksiklikten bahsetmiyorum bile, ağlar ağlar durur artık o evde çocukla oturup herif karısıyla gezerken.
Sence senin kalbini kıran burası mı? Açıkçası doğurmanı savunamam. Babasız büyüyecek bir çocuğun geleceğini karartırken 2 değil 10 kere düşün.Neden bu kadar kabasın ki kalbimi kırmana gerek yok
Umarım mağaradan seni çıkartırlar çünkü ben de mağarada yaşadığımı düşünüyordum bu kadar toplumda kötü şey yaşanırken kendimi tertemiz hissediyordum buna emin olabilirsin hayat her şeyi gösteriyorsa kötü kalbin bedeni de ödersin inşallahBen mağaramda çok mutluyum yarabbiii
Millete beddua etmeyi bırak ta git başının çaresine bak benceUmarım mağaradan seni çıkartırlar çünkü ben de mağarada yaşadığımı düşünüyordum bu kadar toplumda kötü şey yaşanırken kendimi tertemiz hissediyordum buna emin olabilirsin hayat her şeyi gösteriyorsa kötü kalbin bedeni de ödersin inşallah
Bu bir beddua değil sadece yargıladığın şeyleri yaşıyorsun bu dünyada hiç kimse günahsız saf temiz değil bunu yorumları yapan insanların tamamı sanırım cennetlik görüyor kendini bu kadar yargılamak bu kadar ayıbı yüzüne vurmak rencide etmek bizim dinimizde yeri yok bunun ben sizden yardım istedim psikolojik olarak destek istedim hata yaptığımı söyledim zaten beni aşlayınca elinize ne geçti kiMillete beddua etmeyi bırak ta git başının çaresine bak bence
e adam da seni karisiyla aldatiyor(!) arada belki baska kadinlar da var. o zaman sen de bundan zevk alan sapkinlardansin.Ben neden onun ne hissettiğini anlıyacağım hanımefendi aldatılıp bu duruma okey diyorsanız demek ki siz de bundan zevk alıyorsunuzdur kadın benimle birebir mesajlaşıyor neden ben onun için üzülüyorum ki onu anlamadım dışarıda bir sürü sapkınlıktan hoşlanan insanlar var adam beni zorla hamile bıraktı hamile kalacağımı bile bilmiyordum kocam eğer böyle şeyler yapıyorsa ve müsade ediyorsan günahı paylaşıyorsun demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?