Kİmse seni ne yargıladı ne de yüzüne vurdu senin rahatlığın insanları çileden çıkartıyor o kadar herseyin yolu yordamı vardır yaşın kaç bilmiyorum ama umarım bir an önce bu saçma durumdan kurtulursunBu bir beddua değil sadece yargıladığın şeyleri yaşıyorsun bu dünyada hiç kimse günahsız saf temiz değil bunu yorumları yapan insanların tamamı sanırım cennetlik görüyor kendini bu kadar yargılamak bu kadar ayıbı yüzüne vurmak rencide etmek bizim dinimizde yeri yok bunun ben sizden yardım istedim psikolojik olarak destek istedim hata yaptığımı söyledim zaten beni aşlayınca elinize ne geçti ki
Senin eşin başkasını hamile bıraksaydı da arkandan bu cümle kurulsaydı yine böyle insanlara beddualar yağdırıp bu şekilde bir cümle kurmuş olabilir miydin merak ettim doğrusu?Karısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorken
Dinde evli adamdan cocuk peydah etmenin de yeri yok.ini bu kadar yargılamak bu kadar ayıbı yüzüne vurmak rencide etmek bizim dinimizde yeri yok
Yaaa lütfen kişisel algılama biz burada metreslere hep aynı muameleyiz yaparız. Destek istedim diyor bir deİstediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz bundan bir yıl önce ben de edeple ilgili çok ahkam kesiyordum ama hayatta her şeyi yaşamadan göremiyormuşsun umarım hepiniz bunu yakınlarınızdan ya da kendinizden yaşarsınız şu anda benim zaten kırık olan kalbimi bu kötü yorumlarınızı bir kez daha kırdınız hepinizi Allah’a havale ediyorum ben sizden destek istemiştim sadece
Evli adamla korunmasız ilişki yaşayıp hamile kalmanın “dinimizde” yeri var çünkü. Siz hata yaptığınızın farkında falan değilsiniz. Sadece şu an tutuştunuz o yüzden böyle pozlara giriyorsunuz. Ben kimseye böyle bir şey söylemem ama gidip aldırın çocuğu. Belli ki elinizde ziyan olacak.Bu bir beddua değil sadece yargıladığın şeyleri yaşıyorsun bu dünyada hiç kimse günahsız saf temiz değil bunu yorumları yapan insanların tamamı sanırım cennetlik görüyor kendini bu kadar yargılamak bu kadar ayıbı yüzüne vurmak rencide etmek bizim dinimizde yeri yok bunun ben sizden yardım istedim psikolojik olarak destek istedim hata yaptığımı söyledim zaten beni aşlayınca elinize ne geçti ki
Ay biz çok kötü kalpliyiz ya. Ne olmuş kadın evli adamla korunmasız seviştiğinde hamile kalacağını bilmiyorsa, herkesin başına gelebilir sonuçta. Hala şaşırabildiğime şaşırıyorum.Yaaa lütfen kişisel algılama biz burada metreslere hep aynı muameleyiz yaparız. Destek istedim diyor bir de
Ben insanların bu boyutta arsız olabilmesine inanamıyorum. Bunun başka adı yok dümdüz arsız. Bir de kendini savunuyorAy biz çok kötü kalpliyiz ya. Ne olmuş kadın evli adamla korunmasız seviştiğinde hamile kalacağını bilmiyorsa, herkesin başına gelebilir sonuçta. Hala şaşırabildiğime şaşırıyorum.
Karısı da biliyor, o da buna ortak diyor bir de. Bir kadının kendini bu duruma düşürmesi cidden üzücü.Ben insanların bu boyutta arsız olabilmesine inanamıyorum. Bunun başka adı yok dümdüz arsız. Bir de kendini savunuyor
Onursuz bi hayat yasamayi seçen sizsiniz. Bu onursuzluga bir de bebek alet etmişsiniz. Başka erkek mi yoktu yoksa varoş tesellisi olan " evli bir adamı tavladim ben dönyanın en güzel garısıyam" i mi yaşıyorsunuz? Burada millete beddua etmeyi ya da dini alet etmeyi bırakın. Meşhur bir atasozu vardır bazılarının duası kabul olsa gökten yağacaklarin tam listesi falan filanKarısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorken
Ablacım ben evli barklı kadınım. Daha kocamdan çocuk yapmıyorum ki kalkıp başkasının kocasından yapayım. Herkes siz gibi namusunu göz ardı ediyor mu sanıyorsunuz.Umarım mağaradan seni çıkartırlar çünkü ben de mağarada yaşadığımı düşünüyordum bu kadar toplumda kötü şey yaşanırken kendimi tertemiz hissediyordum buna emin olabilirsin hayat her şeyi gösteriyorsa kötü kalbin bedeni de ödersin inşallah
Karisi bildiği halde kabulleniyorsa gidecek yeri veya arkası olmadı için olabilir veya çok afedersiniz senin metres olarak kalmani istemiş olabilir böyle bir adamdan çocuk yapmak gerçekten akıl işi değil aldirsan ayrı günah yazık aldirmasan çocuk ne şekil büyür bilemiyorum Allah hakkında hayırlısını versinKarısı aldatıldığını zaten biliyor ve defalarca kez aldatıldığını biliyor ve bunu böyle kabul ediyor ben niye üzüleyim ki o kendine üzülmüyorken
e adam da seni karisiyla aldatiyor(!) arada belki baska kadinlar da var. o zaman sen de bundan zevk alan sapkinlardansin.
ayrica adam seni nasil zorla hamile birakabilir ki tecavüz etmediyse? allah bilir kondom bile takmıyordur, bosalirken cikmayi korunmak zannediyorsundur. bebek istemiyorsan sen korunsaydi
Ben ben 19 yaşındayım ve hayatta herkes hata yapabilir bu şekilde yargılayıp aşağılamanız hoşuma gitmedi insanlar hatayı bu yüzden yapıyor aslında kimseden akıl alamadığı için yargılarınız yüzündenKİmse seni ne yargıladı ne de yüzüne vurdu senin rahatlığın insanları çileden çıkartıyor o kadar herseyin yolu yordamı vardır yaşın kaç bilmiyorum ama umarım bir an önce bu saçma durumdan kurtulursun
neren kucuk? yattigin adamin karisina telefonda laf yetistirecek kadar buyuksun. hic de küçük bir halin yok. suc islesen cocuk diye indirim yapilacak yasi geceli cok olmusBen ben 19 yaşındayım ve hayatta herkes hata yapabilir bu şekilde yargılayıp aşağılamanız hoşuma gitmedi insanlar hatayı bu yüzden yapıyor aslında kimseden akıl alamadığı için yargılarınız yüzünden
19 muuu ciddi olamazsın sen. Senin gibi insanları görünce gerçekten ne diyeceğimi şaşırıyorum. Adam kaç yaşında ya ? Kesin gitmişsindir 50 sine merdiven dayamış bir dayıdan sırf parası var diye çocuk yapmışsındır şimdi de gelmişsin zorla hamile bıraktı diyorsun. İnsanlar sana soruyor ki tecavüz mü etti diye ona da cevap yok. Tecavüz falan etmediyse sen gayet bütün bunları bilinçli yapmışsın ergen kardeşim. Cebin iki kuruş görsün tamam ona da tamam ama lohusayken kucağında bebeyle görücem ben seni ağlaya ağlaya konular açacaksın buraya gel çocuğunu gör diyorum gelmiyor diye. Allah bildiği gibi yapsın seni metres değil misiniz hepiniz aynısınız. Aile terbiyesi almamışsın belli ancak yaptıklarının sorumluluğunu alma zamanı. Normalde kürtajı belli durumlarda desteklerim ama umarım sen doğurmak zorunda kalırsın. Şu durumda ise sadece çocuğa üzüleceğim bir tek ona yazık.Ben ben 19 yaşındayım ve hayatta herkes hata yapabilir bu şekilde yargılayıp aşağılamanız hoşuma gitmedi insanlar hatayı bu yüzden yapıyor aslında kimseden akıl alamadığı için yargılarınız yüzünden
Evli herifle gezer tozarken hata yok, sabahlar olmasın diye hoydara hoydara sevişirken hata yok, utanmadan karısına laf yetiştirirken hiç hata yok, adamı boşatamayınca bi de üstüne hamile kalıp popon sıkışınca mı hata var? Size gidin evli heriflere yatın kalkın mı diyoruz, nasıl bizim yüzümüzden hataya düşüyonuz? Bi kere de yediğiniz haltların sorumluluğunu alın, hep masum hep mağdur olamazsınız, hep suç başkalarında olamaz böyle bir dünya yok.Ben ben 19 yaşındayım ve hayatta herkes hata yapabilir bu şekilde yargılayıp aşağılamanız hoşuma gitmedi insanlar hatayı bu yüzden yapıyor aslında kimseden akıl alamadığı için yargılarınız yüzünden
19 yaşındasın bir de Allahım bu kulaklarım daha neler duyacak yaaBen ben 19 yaşındayım ve hayatta herkes hata yapabilir bu şekilde yargılayıp aşağılamanız hoşuma gitmedi insanlar hatayı bu yüzden yapıyor aslında kimseden akıl alamadığı için yargılarınız yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?