öncelikle kendimi tanıtayım 19 yaşındayım 2 bucuk senelık evliyim görücü üsülü ile evlendim eşim29 yaşında ve 1 bebeğimiz var eşimle bir hafta iyiyiz 3 gün aramız kötü oluyor genelde artık sıkıldım bu tartışmalardan eşim kavga ettiğimizde haksız olduğu halde özür dilemiyor ben diretince bir daha yapmam diyor böyle yapmasaydın böyle şeyleri konuşmuyor olacaktık diyorum sen hakettin onu diyor deli ediyor beni kızlar ben çok farklı bir kişiliğim var belkide bu yüzden eşim bu şekilde davranıyor diyede düşünmüyorda değilim yani tartışma esnasında her şeyi düşünmeden söylüyorum sonrasında tabi pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. çok kızgın olmama rağmen eşim bir gülse hemen barşıyorum ama barıştıktan sonra o söyledikleri ve yaptıklarını unutmuyorum her tartışmamızda aklıma geliyor daha çok üzülüyorumm siz eşinizle kavga ettikten sonra nasıl bir tavır koyuyorsunuz aranıza bana bi akıl verin ya ne yapayım ben böyle
not:telden giriyorum o yüzden düzgün yazamadım kusura bakmayın arkadaşlar.
eşim evlendiğimden bu yana 4 defa bana şiddet uyguladı barıştıkdan sonrasında haklı olduğunu idda etti hep ben hak etmişim oda vurmuş ne olursa olsun ne yaparsam yapayım 4 aylık hamile iken bana vurmasını hakketim mi çıkıp ailemin evine gitmek istedim kapıyı üzerime kitledi telefonu aldı elimden kaç defa sırf biz barışırız sonra ailem unutmaz eşimin bana yaptıklarını ondan nefret ederler diye aileme anlatmadım gerçekten artık sıkıldım bi çözüm söyleyin
hem sübyancı hem dövüyor utanmaz herif
ya sen 16 yaşında nasıl evlendin ?
ailen bişe demedi mi ?
ailem istedi ve oldu birşey diyemedim
ah begüzelim daha 17 yaşında evlenmişssin.sen daha çocuksun eşin bi adam. ailen neden müsait etti bu kadar çabuk evlenmene?
diğer durumları bilmiyorum ama şiddetin toleransı olmaz. üstelik de hamilesin.vicdansızlık bu!
o gurur yapıyormuş ya sen de yap.
burnunun iyce sürtünmesi lazım bu adamın.
ailen onlar senin. bir daha seni tehtid ederse özellikle fiziksel olarak muhakkak dön baba evine. kucak açarlar. onun da aklı başına gelir
yuvam yıkılmasın diye evlilik sürdürülmez. bazı adamlar "adam" olmaz. sana abla tavsiyem. kendini çaresiz hissetme. daha hayatının başındasın. güzelce kurarsın yaşamını. olmazsa da olmaz be güzelim. bu eziyet çekilir mi? bir kere olsa hata dersin adam bunu yaşam felsefesi haline getirmiş.
hiç öyle şey yapamaz. bebek anneye verilir .bunu dersen ona bebeğide mahkeme asla vermez. seni kandırıyor.ayrılmak istedim eğer gidersen eninde sonunda mahkemenin izniyle bebeği görücem hayatımı yakarım bebeğide alır giderim bir daha göremezsin dedi korktum gidemedim
tabiki öyle der seni vazgeçirmek için. sen beni dinle kanıt toplamaya bak. ses görüntü msj vs.ayrılmak istedim eğer gidersen eninde sonunda mahkemenin izniyle bebeği görücem hayatımı yakarım bebeğide alır giderim bir daha göremezsin dedi korktum gidemedim
hiç öyle şey yapamaz. bebek anneye verilir .bunu dersen ona bebeğide mahkeme asla vermez. seni kandırıyor.
yapamaz. havlayan köpek ısırmak. hapiste bulur kendinibebeğimi kaçırmakla tehtit ediyor nasıl bu duruma geldim bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?