lütfen bana yardım edin:(

havva63

Bir kez kaçar uçurtman sonra gökyüzne küser insan
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.874
107
163
öncelikle kendimi tanıtayım 19 yaşındayım 2 bucuk senelık evliyim görücü üsülü ile evlendim eşim29 yaşında ve 1 bebeğimiz var eşimle bir hafta iyiyiz 3 gün aramız kötü oluyor genelde artık sıkıldım bu tartışmalardan eşim kavga ettiğimizde haksız olduğu halde özür dilemiyor ben diretince bir daha yapmam diyor böyle yapmasaydın böyle şeyleri konuşmuyor olacaktık diyorum sen hakettin onu diyor deli ediyor beni kızlar ben çok farklı bir kişiliğim var belkide bu yüzden eşim bu şekilde davranıyor diyede düşünmüyorda değilim yani tartışma esnasında her şeyi düşünmeden söylüyorum sonrasında tabi pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. çok kızgın olmama rağmen eşim bir gülse hemen barşıyorum ama barıştıktan sonra o söyledikleri ve yaptıklarını unutmuyorum her tartışmamızda aklıma geliyor daha çok üzülüyorumm siz eşinizle kavga ettikten sonra nasıl bir tavır koyuyorsunuz aranıza bana bi akıl verin ya ne yapayım ben böyle

not:telden giriyorum o yüzden düzgün yazamadım kusura bakmayın arkadaşlar

Son düzenleme:

çocuk yaştasın olgunlaşmamışsın kocayla baş edemiyorsun.o yaşları hatırladım da ne buhranlı günlerdi.

ah begüzelim daha 17 yaşında evlenmişssin.sen daha çocuksun eşin bi adam. ailen neden müsait etti bu kadar çabuk evlenmene?
diğer durumları bilmiyorum ama şiddetin toleransı olmaz. üstelik de hamilesin.vicdansızlık bu!
o gurur yapıyormuş ya sen de yap.
burnunun iyce sürtünmesi lazım bu adamın.
ailen onlar senin. bir daha seni tehtid ederse özellikle fiziksel olarak muhakkak dön baba evine. kucak açarlar. onun da aklı başına gelir

yuvam yıkılmasın diye evlilik sürdürülmez. bazı adamlar "adam" olmaz. sana abla tavsiyem. kendini çaresiz hissetme. daha hayatının başındasın. güzelce kurarsın yaşamını. olmazsa da olmaz be güzelim. bu eziyet çekilir mi? bir kere olsa hata dersin adam bunu yaşam felsefesi haline getirmiş.

bence haklı haksız aramaktansa biz nerede hata yapıyoruz neden anlaşamıyoruz diye konuşup sorunları çözebilrsiniz

Şiddeti okuyana kadar belki eşinin yaşı senden cok büyük oldugu icin senin davranışların çocukça geliyordur ona vb seyler yazacaktım ama Şiddeti okudum ve hakettiğini söyleyen bir erkek için kolumu kıpırdatmam.NEFRET ediyorum karısına şiddet uygulayan erkeklerden,özellikle su son zamanlarda gercekten sinirlerim bozuluyor artık ya! Zaten cok küçük evlenmişin o ayrı,keşke evlenmeseydin diyecek halimiz yok ama bir daha keşke dememek icin kesinlikle başka çocukta yapma, hatta yol yakınken bu adamla Ömür gecermi bir sor kendine

hayata ne kadar erken başlamışsın öyle..
hangi görücü aldı seni 16 yaşındayken 26 yaşında adama
ezdirme kendini hiç,
hayat o adamdan ibaret değil..
al aileni arkana, seni kaybedebileceği korkusunu yaşasın bi..
evlilik adı altında çocuk gözlerin neler gördü öyle 2 yılda..
şiddet, hakaret, bebek...

ayrılmak istedim eğer gidersen eninde sonunda mahkemenin izniyle bebeği görücem hayatımı yakarım bebeğide alır giderim bir daha göremezsin dedi korktum gidemedim

ayrılmak istedim eğer gidersen eninde sonunda mahkemenin izniyle bebeği görücem hayatımı yakarım bebeğide alır giderim bir daha göremezsin dedi korktum gidemedim
hiç öyle şey yapamaz. bebek anneye verilir .bunu dersen ona bebeğide mahkeme asla vermez. seni kandırıyor.

tabiki öyle der seni vazgeçirmek için. sen beni dinle kanıt toplamaya bak. ses görüntü msj vs.
çünkü bu işin sonu aydınlık görünmüyor. mahkemede ispat edersen bebeğine de yaklaştırmama kararı aldırabilrsin.
ki hadi sen sabrettin diyelim . ya yarın öbür gün çocuğuna da şiddet uygularsa napacaksın? ve bunu durdurmaya gücün yetmediğinde? ailenle konuş durumunu anlat en azndan bilsinler.
başını dik tut. senin bi hatan yok. kısmetsizmişsin kötü birine düşmüşsün ve ailen hemencecik yollamış seni.suç onlarda.
bol bol dua et. rabbim çıkış yolu gösterir.

Tatlım lütfen kendinin farkında ol!.. Niye evlendin demeyeceğim olmuş bi kere ama sana hamileyken şiddet gösteren adamdan inan hiç birşey olmaz..Daha çok yolun başındasın çok da güzel hayatını kurarsın..
Bir Örnek vereyim sana bir arakadaşım vasıtasıyla tanıştığım birisi,kız 17 yaşında kaçarak evlenmiş ama evliliği tam bir işkence olmuş şiddet hakaret hepsi var tabi senin gibi oda hemen çocuk yapmış, en sonunda bir cesaret ayrılmış ki Allahtan ailesi destek olmuş...Bu süre içinde kız hem çalışmaya başlamış hemde üniversiteyi kazanmış onun şansı oğluna kendi ailesi bakmış yani bu sürede okumayı ve çalışmayı başarmış...Bu sene üniversiteden mezun oldu ve bilgisayar mühendisi oldu...
Yani diyeceğim o ki bu adam çekilmez birşeyleri yapabilmek için daha çoook vaktin var...
Sevgiler...

Ailenle falan konuşma 16 yaşında evlendiren ana baba şiddete kocasidir döver der. Sen sana şiddet uygulandığını kanitlamaya bak ses kaydı video vs ne olursa. Bide 2 şahit bul komsularin yapabilir veya yakın arkadasin varsa yada belki ablan kardeşin varsa onlarda yapabilir. bosanabilirsin çocuğu alamaz merak etme. Hiçte bişey yapamaz korkma sen alırsın tazminatini nafakani yeni bi hayat kurarsin böyle ömür geçmez.

korkuyorum duyduklarım dan dolayı ayrıdıktan sonra eşi tarafından öldürülenleri duydukca vaçgeçiyorum zaman herşeyin ilacı belki düzelir diye bir umut bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…