öncelikle kendimi tanıtayım 19 yaşındayım 2 bucuk senelık evliyim görücü üsülü ile evlendim eşim29 yaşında ve 1 bebeğimiz var eşimle bir hafta iyiyiz 3 gün aramız kötü oluyor genelde artık sıkıldım bu tartışmalardan eşim kavga ettiğimizde haksız olduğu halde özür dilemiyor ben diretince bir daha yapmam diyor böyle yapmasaydın böyle şeyleri konuşmuyor olacaktık diyorum sen hakettin onu diyor deli ediyor beni kızlar ben çok farklı bir kişiliğim var belkide bu yüzden eşim bu şekilde davranıyor diyede düşünmüyorda değilim yani tartışma esnasında her şeyi düşünmeden söylüyorum sonrasında tabi pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. çok kızgın olmama rağmen eşim bir gülse hemen barşıyorum ama barıştıktan sonra o söyledikleri ve yaptıklarını unutmuyorum her tartışmamızda aklıma geliyor daha çok üzülüyorumm siz eşinizle kavga ettikten sonra nasıl bir tavır koyuyorsunuz aranıza bana bi akıl verin ya ne yapayım ben böyle
not:telden giriyorum o yüzden düzgün yazamadım kusura bakmayın arkadaşlar.
eşim evlendiğimden bu yana 4 defa bana şiddet uyguladı barıştıkdan sonrasında haklı olduğunu idda etti hep ben hak etmişim oda vurmuş ne olursa olsun ne yaparsam yapayım 4 aylık hamile iken bana vurmasını hakketim mi çıkıp ailemin evine gitmek istedim kapıyı üzerime kitledi telefonu aldı elimden kaç defa sırf biz barışırız sonra ailem unutmaz eşimin bana yaptıklarını ondan nefret ederler diye aileme anlatmadım gerçekten artık sıkıldım bi çözüm söyleyin
ipekciğim ailesi evlendirmiş kızı.kendi isteğiyle olmamış ki.ailesine itiraz edememiş sadece..16,5 yaşında evlenirsen baba evini ararsın böyle.. Ne acelen vardı ciddi soruyorum.
Eşin şiddeti haklı görüyorsa onun ailesi de öyledir. Yani babası annesine, abisi yengesine şiddet uyguluyordur. Göre göre kadına şiddet ona normal gelmiştir. Biraz kendin edip kendin bulmuşsun bence.
anladım. Allah kolaylık versin. Bir erkeğin fıtratını değiştirmek çok zordur.ipekciğim ailesi evlendirmiş kızı.kendi isteğiyle olmamış ki.ailesine itiraz edememiş sadece..
İyi güzel dertlerimizi yaziyoruzda öyle herkezin lafiyla oturup kalkilmaz. Bekara kari boşamak kolay. Seni en iyi senin gibi biri anlar şu an 22 yaşındayım ve 7 yıllık evliyim en başta bende çok sıkıntı yaşadım inan bana evliligim su an çok yolunda ufak tefek sıkıntılar hariç, iki oğlum var. Emin olki 30 yaşında bile evlenmiş olsaydın evliliğin ilk üç yılı aynı şekilde giderdi. Bir birini sınama dönemleri bu dönemler. Kendi karakterini hep koy ortaya neyi kabul etmiyorsan bir duvargibi ver önüne yikamasin. Zamanla vaz geçecek kendini ezdirme konuşmayı ogretöncelikle kendimi tanıtayım 19 yaşındayım 2 bucuk senelık evliyim görücü üsülü ile evlendim eşim29 yaşında ve 1 bebeğimiz var eşimle bir hafta iyiyiz 3 gün aramız kötü oluyor genelde artık sıkıldım bu tartışmalardan eşim kavga ettiğimizde haksız olduğu halde özür dilemiyor ben diretince bir daha yapmam diyor böyle yapmasaydın böyle şeyleri konuşmuyor olacaktık diyorum sen hakettin onu diyor deli ediyor beni kızlar ben çok farklı bir kişiliğim var belkide bu yüzden eşim bu şekilde davranıyor diyede düşünmüyorda değilim yani tartışma esnasında her şeyi düşünmeden söylüyorum sonrasında tabi pişman oluyorum ama iş işten geçiyor. çok kızgın olmama rağmen eşim bir gülse hemen barşıyorum ama barıştıktan sonra o söyledikleri ve yaptıklarını unutmuyorum her tartışmamızda aklıma geliyor daha çok üzülüyorumm siz eşinizle kavga ettikten sonra nasıl bir tavır koyuyorsunuz aranıza bana bi akıl verin ya ne yapayım ben böyle
not:telden giriyorum o yüzden düzgün yazamadım kusura bakmayın arkadaşlar.
eşim evlendiğimden bu yana 4 defa bana şiddet uyguladı barıştıkdan sonrasında haklı olduğunu idda etti hep ben hak etmişim oda vurmuş ne olursa olsun ne yaparsam yapayım 4 aylık hamile iken bana vurmasını hakketim mi çıkıp ailemin evine gitmek istedim kapıyı üzerime kitledi telefonu aldı elimden kaç defa sırf biz barışırız sonra ailem unutmaz eşimin bana yaptıklarını ondan nefret ederler diye aileme anlatmadım gerçekten artık sıkıldım bi çözüm söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?