Lütfen bana yardım edin!

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
35
Evimde duramıyorum devamlı bunalıyorum önceden de vardı ama bu aralar arttı eve adım bile atmak istemiyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki
Eşimin iyi sözü bile bana o kadar kötü geliyoki bu evde yani anlatamamam kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama ne yapmalıyım
P.tesi pskoloğa gitmeyi düşünüyorum
Evden çıkın diye yorumlar gelecek biliyorum
Ama çıkmayı bende biliyorum eşimi ikna edemiyorum
Ne yapmalıyım arkadaşlar sanki boğuluyorum

Sana bu kadar afakanlar bastigini gordugu halde esin cikmana izin mi vermiyor? Onu da gotur psikoloğa.

Büyü falan olabilir annemde enn eskş oturduğu evde öyleymiş ve birileri cidden büyü yapmış galiba o evden çıkman en iyisi

Sebep ne ki?
Evinizi mi sevmiyorsunuz, eşinizi mi?
Eşimle bi tek kendi evinizde sorun var başka yerde iyiyiz bilmiyorum bu eve taşındığımızdan beri bu şekildeyim evimize isteyerek taşınmıştık

bazen oluyo oyle hele de evin eksigi gedigi varsa tamir falan gerekiyosa soguyosun evden bende istiyorum tasinmak ama zor tasinmak maddi olarakta kulfet olcak gereksiz cunku kendine yeni hobi bul acil ben cicege sardim balkonu yesillrndirme cabasin girdim ev birazcik guzel gozukmeye basladi kucuk seyler alabilrsin eve bi kac sus yastik kucuk biblolar falan gozune daha guzel gozukecek biseyler iste

Evden çıkmak için mi eşinizi ikna edemiyorsunuz !ne alaka ?

Aslında bu mekanların insanlara iyi gelmediğini bazen yadırgasam da,bazı tecrübelerden sonra inanmışlığım vardır;evi değiştirin mutlaka....büyü vs olması gerekmez bazı mekanlar daraltıcıdır,iç karartıcıdır....bu tür yerlerin de hikayeleri benzerdir......misal karşı komşumun evinde, ilk oturan kişi iflas etmiş,sonra gelen kiracı yeni evliymiş, 3 ayda boşanmış,en son gelen ailede ki arkadaşımdır kendisi;10 ay önce kocası kendini astı.....

ya da başka vücut sıkıntın var mı. aşırı terleme, uykusuzluk, iştahsızlık, kafa ağrısı, mide bulantısı gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…