eşinizi ikna edemediğiniz nokta taşınmak mı yoksa sadece gezmeye vs çıkmak mı?Ama çıkmayı bende biliyorum eşimi ikna edemiyorum
Eşimle bi tek kendi evinizde sorun var başka yerde iyiyiz bilmiyorum bu eve taşındığımızdan beri bu şekildeyim evimize isteyerek taşınmıştıkSebep ne ki?
Evinizi mi sevmiyorsunuz, eşinizi mi?
Sadece taşınmakeşinizi ikna edemediğiniz nokta taşınmak mı yoksa sadece gezmeye vs çıkmak mı?
Sadece taşınmak
Eşimle bi tek kendi evinizde sorun var başka yerde iyiyiz bilmiyorum bu eve taşındığımızdan beri bu şekildeyim evimize isteyerek taşınmıştık
Çevremde büyüyle uğraşan yok amaBüyü falan olabilir annemde enn eskş oturduğu evde öyleymiş ve birileri cidden büyü yapmış galiba o evden çıkman en iyisi
Hiç belli olmaz kimseye güven olmuyor artık... Ve dediklerin onu gösteriyor bence heryeri ara bi bakalım evininÇevremde büyüyle uğraşan yok ama
Büyü değil ama birinin ahı nı mı aldım acaba öyle büyük bişe de yaşamadım kiEvinizde büyü falan olduğunu düşünüyorsunuz sanırım, yanılıyor muyum?
Evimde duramıyorum devamlı bunalıyorum önceden de vardı ama bu aralar arttı eve adım bile atmak istemiyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki
Eşimin iyi sözü bile bana o kadar kötü geliyoki bu evde yani anlatamamam kendimi ne kadar ifade ettim bilmiyorum ama ne yapmalıyım
P.tesi pskoloğa gitmeyi düşünüyorum
Evden çıkın diye yorumlar gelecek biliyorum
Ama çıkmayı bende biliyorum eşimi ikna edemiyorum
Ne yapmalıyım arkadaşlar sanki boğuluyorum
Büyü değil ama birinin ahı nı mı aldım acaba öyle büyük bişe de yaşamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?