Lütfen bana yardım edin

serkubra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
265
144
103
Mrb arkadaşlar
Ben 3 yıllık evliyim ve kayinvalidemle alt üst oturuyoruz yemek falan hep kaynanamlarda yiyoruz çünkü benim evimde ne ocak ne fırın ne televizyon nede buzdolabı var hâlâ alamadık maddi durumlardan dolayı ama bu durum benim canimi cok sıkıyor bende evimde pasta yemek falan yapmak istiyorum eşime ve bu konu ne zaman açılsa eşimle tartışıyoruz o bana git yukarda yap sanki ne diyecekler sana diyor ama ben çekiniyorum çünkü çok titiz bir gorumcem var ve sürekli gözü üstümde gibi geliyor bana bende eşime yavaş yavaş almaya başla taksit taksit odersin diyorum ama oda beni çok utandiriyorsun her seferinde evimde hiç bir şey yok diyerek diyor ama bende bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmayalım lütfen yardım edin

Siz de calismaya baslayın. Kendi paranızla eksiklerinizi alın. Kimseye minnet etmeyin.

utandırtmasın o zaman. hayret bi olay.

siz çalışmıyor musunuz? eşiniz ne yapıyor ocak bile yok evde?
Hayır ben çalışmıyorum ev hanimiyim esimde her şeye birden yetişemiyor ancak düğün borçları falan bitti bu sene de kalorifer çekti eve

Hayır ben çalışmıyorum ev hanimiyim esimde her şeye birden yetişemiyor ancak düğün borçları falan bitti bu sene de kalorifer çekti eve

eski konunuza baktım bu kadar yoklukta bi de çocuk mu istiyorsunuz?
kusura bakmayın yorum yapamayacağım. buzdolabı bile alamayacak haldeyseniz neden evlendiniz?

çok enteresan tipler var.

evinize ocak alacak durumunuz yoksa evlenmeyin ya. iki iki daha dört yani bu tip şeyleri öngöremiyo musunuz? 3 sene olmuş daha eve çöp alınmamış daha da alınmaz yani. yakında kapıyı da kapatır kaynana evine yerleşirsiniz, neden iki ev masrafı olsun ki sonuçta birinde yaşanmıyor bile.

evinize ocak alacak durumunuz yoksa evlenmeyin ya. iki iki daha dört yani bu tip şeyleri öngöremiyo musunuz? 3 sene olmuş daha eve çöp alınmamış daha da alınmaz yani. yakında kapıyı da kapatır kaynana evine yerleşirsiniz, neden iki ev masrafı olsun ki sonuçta birinde yaşanmıyor bile.

bir de çocuk varmış evde ve ikinciyi istiyorlar.

yorum yapmaya değer görmüyorum.

eski konunuza baktım bu kadar yoklukta bi de çocuk mu istiyorsunuz?
kusura bakmayın yorum yapamayacağım. buzdolabı bile alamayacak haldeyseniz neden evlendiniz?

çok enteresan tipler var.

güzel yakalamışsınız tebrik ederim.

Azıcık utanması olsa 3 yıldır evine tv ocak fırın alırdı. Ne gamsız adammış pes. Arsız resmen

Bu durum kaynim evlenene kadar böyle devam edecek sonra her şey alınmak zorunda mecbur

Ev hanimiyim ben çalışmam imkansız eşim izin vermez

şimdi evinizde ocak yok buzdolabı yok , eşinizin almaya durumu yok, çalışmanıza imkan yok ve birde çocuk istiyorsunuz öyle mi.

kendi adınıza mazoşistlik, doğacak bebenin adına sadistlik yapıyorsunuz resmen..

birde merak ettim. buzdolabı bile olmayan evden nasıl bağlanıyorsunuz bu foruma yada internete. demek ki ya bir akıllı telefonunuz var yada bilgisayarınız. bunları almak yerine bir ocak alsanız daha iyi değil miydi?

cok ariyor mu genc kizlarimiz boyle adamlari evlenmek icin? ayrica evinize alinacak esyanin kayyum biraderiniz ile olan baglantisini anlayamadim.
kardesi evlenecek diye para harcamayan adam, yarin da kardesim evlendi arkasini korumak gerekir diye para harcamaz.

duzen nasil gelirse oyle gider.
sizinkisi iyi gunde kotu gunde el ele vermek olmamis, evlenelim de... gerisi onemli degil olmus, o zaman da susmak gerek.
ayrica aileniz boyle bir evlilige nasil destek oldu anlayamadim.

Bu durum kaynim evlenene kadar böyle devam edecek sonra her şey alınmak zorunda mecbur
Alinmayacak bacim heveslenme. Kaynin evleniyor diye ona alinacak ama sen nasil olsa basindan boyle kabul ettin diye senin evine alinmayacak.

Ise girmekten baska sansin yok.
Bir de merak ediyorum boyle tipleri cok ariyor musunuz?

şimdi evinizde ocak yok buzdolabı yok
şimdi evinizde ocak yok buzdolabı yok , eşinizin almaya durumu yok, çalışmanıza imkan yok ve birde çocuk istiyorsunuz öyle mi.

kendi adınıza mazoşistlik, doğacak bebenin adına sadistlik yapıyorsunuz resmen..
Ya benim rahatım yerimde suan ama bazen strese girince pasta yapmak istiyor cnm oda olmayınca sıkılıyorum eşim her istedigimi getirir yapar ama beyaz eşyalar pahalı olduğu için birden alamayız diyor baslayacam almaya yavaş yavaş diyor

Back
X