Lütfen bana yardım edin

Hanımlar kendinizi boşuna paralıyorsunuz. Konu sahibinin derdi para pul değil.
Evde her eşya var , araba var, düğün yapılmış, eşinin işi de var.

Bilerek mutfak eşyası alınmamış ki kvalidede pişirilip yenilsin
Kaynı evlenince alıp bu gelinin mutfağını ayıracaklar , yeni gelin aynı sistemde devam edecek.

Konu sahibi ya kaynın evlene kadar susup bekliycen ya da ucuz yollu bi dolap ocak birde mini fırın almaya kocanı ikna edicen
Ya da kayınvaliden de yapıcan
Başka yolun yok malesef

Bizler için bu eşyalar bi evin ev olması için olmazsa olmaz eşyalardır.
Kimse bunlar olmadan ev kurmaz ama demek ki sizde sistem farklı

Mrb arkadaşlar
Ben 3 yıllık evliyim ve kayinvalidemle alt üst oturuyoruz yemek falan hep kaynanamlarda yiyoruz çünkü benim evimde ne ocak ne fırın ne televizyon nede buzdolabı var hâlâ alamadık maddi durumlardan dolayı ama bu durum benim canimi cok sıkıyor bende evimde pasta yemek falan yapmak istiyorum eşime ve bu konu ne zaman açılsa eşimle tartışıyoruz o bana git yukarda yap sanki ne diyecekler sana diyor ama ben çekiniyorum çünkü çok titiz bir gorumcem var ve sürekli gözü üstümde gibi geliyor bana bende eşime yavaş yavaş almaya başla taksit taksit odersin diyorum ama oda beni çok utandiriyorsun her seferinde evimde hiç bir şey yok diyerek diyor ama bende bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmayalım lütfen yardım edin

Sizin istekleriniz her evde olması gereken şeyler, absürt bir şey istemiyorsunuz ki.Ayrı ev açmaya ve eşya almaya durumu elvermiyor ise neden evlilik için acele ettiniz, keşke biraz daha bekleseydiniz.

Siz keske esinizin ailesiyle yasasaymissiniz evinizi de kiraya verseymissiniz ordan gelen parayi biriktirip esya alirdiniz oyle gecerdiniz evinize zaten bu sartlarda beraber yasiyor gibisinizdir zaten mesela soguk su icin bile kayinvalidenizin buzdolabini kullanmak zorundasiniz

Ya cnm araba aldık 5 ay önce onun taksitlerini ödüyor şimdi eşim yani anlayacagin evlendiğim gün den beri borç ödediğimiz için daraldim biraz

yemek yapacak ocak yok ama araba var ,
ayranı yok içmeye atla gider .....
Allah o çocuğun yardımcısı olsun

Mrb arkadaşlar
Ben 3 yıllık evliyim ve kayinvalidemle alt üst oturuyoruz yemek falan hep kaynanamlarda yiyoruz çünkü benim evimde ne ocak ne fırın ne televizyon nede buzdolabı var hâlâ alamadık maddi durumlardan dolayı ama bu durum benim canimi cok sıkıyor bende evimde pasta yemek falan yapmak istiyorum eşime ve bu konu ne zaman açılsa eşimle tartışıyoruz o bana git yukarda yap sanki ne diyecekler sana diyor ama ben çekiniyorum çünkü çok titiz bir gorumcem var ve sürekli gözü üstümde gibi geliyor bana bende eşime yavaş yavaş almaya başla taksit taksit odersin diyorum ama oda beni çok utandiriyorsun her seferinde evimde hiç bir şey yok diyerek diyor ama bende bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmayalım lütfen yardım edin
Bacım öyle demeleri sadce duygu sömürüsü. Sadece.
Bayılırlar bunu yapmaya. Sinir olurum

Her şeyden evvel Allah akil vermiş diye şukretmem lazim, anladim.

Anlayamadım ben gerçekten kafamda oturtamadım hiçbirseyi

Siz evlenirken evinizi kurarken hicmi anneniz babanız evinizi görmedi hiçmi sormadı neden buzdolabı ocak tv yok diye sonucta bunlar en başta alınması gerekenler yada siz talep etmedinizmi onlar alamiyorsa sizin aileniz alırdı

O evin ocagı kaynamassa nasıl yuva olacak anlamadım ki Allah kolaylık versin

çalıstırmıcak kadar gururlu koca film gibi resmen dur tahmın edıyım asırı senı kıskanıyor goz onunde ıstıyor o zaman hiç kusura bakmasın dolabınıda fırınınıda alıcak eksik kocalık yapmıcak aılesı ıle aranız bozulsa ne yapacaksınız en kötü ihtimalleride hep dusunmek zorundasınız.

Taviz tavizi dogurur derler.tum esyalar alinmadan dugun yaptirmasaydiniz keskr.dugun olacsgina ev esyan olsaydi keske.cocugun yoksa yapma sakin.bekle.ikna et kocani.ise gir.duzenini oturt.ben maddi durumdan ziyade esinizin baba evinden kopmak istemedigi icin esya almadigini düşündüm.

Bence 1 nisan şakası çünkü böyle bir tutarsızlık saçmalık olamaz. Evde buzdolabı yok ama bulaşık makinası mı var? Tv yok ama araba var? Ocak yok ama elinizde akıllı telefon ya da pc var ? (net olayına girmiyorum bile belki kv de de vardır o da!) Fırın yok ama arabanın benzini vergisi vs var ? Gidin dalganızı başka yerde geçin oyalamayın kimseyi burda. En Büyük KK

Mrb arkadaşlar
Utansin valla kusura bakmasin. Her yaptiginizdan veya yapacaginizdan haberlerimi olmasi lazim. Gece caniniz bisi cekse yapar yersiniz. Tabi evde o aletler olursa masrafta olur. Belki de esinizin isine gelmiyor bu.

Back
X