yaklaşık 1 yıllık evliyim 11 haftalıkta hamileyim.eşim hamile olduğumu öğrendiğinden beri tuaf davranmaya başladı daha alıngan bişeylere bozulan.kayınvalidemlerle aynı sitede oturuyoruz onlar yurt dışına gittiler düğüne kaynım var 18 yaşında o burada kaldı okula gidip geliyor ve engelli bir çocuk.okuldan geldğinde akşam yemeklerini beraber yiyoruz sonra gidip kayınvalidemlerde kalıyorduk.eşimle pazar gecesi kavga ettik kavga sebebi,eşim pazar günü evden saat 5 de çıktı bana sordu sinemaya gitmek istermisin dışarı gitmek istermisin bende hayır dedim sonra saat gece 11 de benim kendi erkek kardeşim buradaydı şarj aleti bozulmuş kayınımın evine gitti şarj aleti almaya orada eşimi görüyor yiyecek almış damat,kaynım ve o yiyorlarmış kardeşimide çağırmışlar oda gitmiş yemiş eve geldi elinde kutu yiyecek dediki bunu eniştem gönderdi bende çok bozuldum bana artıklarını göndermesine ve sen damadını alıyorsun yemek alıyorsun beni hiç aramıyorsun sormuyorsun bile bende msj attım bana hep ego sahibi olduğumu söylerdi bende dedimki asıl ego sahibi kim bi düşün bakalım yazdım oda ne alaka yazmış cevap vermedim geldi eve ne demekti o dedi tartışmaya başladık ben dedimki sen eve gelmeden veya ben sana sormadan yemek yemiyorum bi msj atmak çokmu zordu filan dedim bundan sonra benden böyle şeyler bekleme dedim bana beddua etti öyle deyince bende dedimki annenler geldiği gün annemin evine gidecem dedim yeter artık bıktım dedim çünki üst üste geldi herşey sonra ben odadan çıktım yanıma geldi yarın sabah git dedi seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi sandalyelere tekme attık masaya vurdu küfür etti bana anneme ucu dokunacak küfürler etti...bu olay pazar günü oldu ve ben 2 gecedir evde yalnız kalıyorum eve uğramadı bile annemle konuştum çocuğu aldır terket evi boşan dedi mesleğin var dedi bende ciddi ciddi neyapmam gerektiğini bilmiyorum lütfen bana yardım edin....
kardeşimi orada görmeseydi göndermeyecekti öyle bir düşüncesi olsa idi eğer bana arayıp sorar ve gelirken eve bırakır öyle giderdi annensinin evine derdim onun bana haber vermesi filan değil ben o eve gelmeden yemek yemiyorum bir iki defa yedim bana trip attı ondan sonra hep bekledim onu gelmeyecekse geç kaldıysa sordum da yedim aslında evet konu basit konu biliyorum ama bu birikmişlikten kaynaklanıyor.Ya adam göndermiş işte neden öyle bır dusunceye vardın kı. Senı düşünmesi yetmez mi ?
Hiç göndermeyebilirdi de.
Durduk yerde huzursuzluk çıkarmıssın .
Ama şuda var o tekmelerı var haklı bulmuyorum. Keşke mevzuu buralara kadar gelmeseydı.
daha öncekş tartışmalarımızıda biliyor annemde diyorki ne kadar kötü kalpli sen 2 gecedir evde yalnız kalıyırsun hamilesin başına herşey gelebilir o bu kadarmı duygusuzkonuna yorum yapmadan önce
evlisin, belki ayrılacaksın tamam
annen neden çocuğu aldır diyor? neden aldıracakmışsın?
çok kızdım annene
15 haftaya kadar alıyorlarmış11 haftalık bebeği aldırmak cinayetten farksız, zaten almazlar da , yasak.
ben çiçek filanda beklemiyordum o hareketleri yapmayacaktı evet kaybetme korkusu kalmamış kardeşim bu evdeyken olay çıkarttı ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorumbence eşiniz çok rahat kaybetme korkusu hiç olmazmı bi insanda en azından bi eve gelir çiçek getirir ve hamile bi insana böyle yapması ne kadar normal ? ileride bu sorumsuz kocyla daha mutsuz olursun bence .. adamın umrunda olmamış 2 gündür ses yok adamda hiçmi merak etmiyor acaba
böyle bir adamla ömürmü geçer ha belki kendini törpüler düzelir bilemem ama düzelmezse olan senin hayatına olur.. kocamdır çekerim modundan çıkmayan insanlar var bu çok saçma hemen boşanma diyenler olmuş.. adam git demiş 2 gündr hamile eşini merak etmiyor pardonda bu kadın olmayan kocayımı beklesi belki gelir diyeben çiçek filanda beklemiyordum o hareketleri yapmayacaktı evet kaybetme korkusu kalmamış kardeşim bu evdeyken olay çıkarttı ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
peki ne yapacağım böyle hayat geçirmek istemiyorum eve gelmesni bende istemiyorum ama sonra düşünğyorum vay be gelmedi aramadı sormadı bu kadarmış diyip herşeyi kesip atmak gitmek istiyorumayrıca ben kadın doğum doktor asistanıyım 11 haftalık bebek alınmaz almazlar
Hayır sınır 8 haftadır.15 haftaya kadar alıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?