ama bu anlattığım sadece özeti şu anda çok yalnızım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum annemle paylaştım çocuğu mutsuz bi ailede yetiştireceğine aldır ve boşan dedi
Şimdi mutsuz bir aile demişsin ama eskiden de mi böyleydi. Hep kavga gürültü mü var sizin evde. Annene keske hiç bahsetmeseydin. Böyle şeyleri öğrendikce damada kızıyor. Sonra siz barissaniz bile o bunları hatırlayacak.
Bence git kocana tut elinden eve getir. Otur karşısına alinganlik ettim de Özür dile. Ama sen de çok ağır konuştun de, çok incindigini soyle.
Barış yani. Benim de hamileligin ilk 4 ayında eşime bi haller olmuştu. Yok gözünü devirdin, yok bağırarak konuştun yok bilmem ne diye kavga çıkarıyordu. Bende ağlayıp duruyordum. Sadece bana değil ona da bi haller olmuştu. Çok gergindi bende çok alingandim. Bi keresinde gitti mutfağa kendine meyve kesti. Bende istedim. Benim için sirke ile yıkaması gerekiyordu. Yapmadı bende hüngür hüngür aglamistim. Bi kaç hafta sonra eliyle beslemeye başlamıştı. Diyeceğim o ki, böyle olaylar yaşamanız çok normal. Hayatınız değişiyor endişeleriniz ve kaygılarınız var. İkiniz de etkileniyorsunuz. Ama ne hissettiğiniz neden böyle oldunu six de anlayamiyorsunuz. Eğer birbirinizi seviyorsanız herseyi konusarak anlasarak ve birbirinize guvenerek, inanarak asabilirsiniz.