Merhaba arkadaslar , 3yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımın ailesi ilişkimize karşı , zaten o yuzden en basından beri hep sorunlarımız oldu ama ne yaptıysam beni bırakmıyor herseyi denedim savcılıga verdim ailesiyle konustum ortalığı ayağa kaldırdım ama hic bir zaman bırakmadı. Ben de evlenmek bir yuva kurmak istiyorum onunla bu olmayacak biliyorum ayrılmak istediğimde ölümle tehtitler ediyor hayatı bana zindan ediyor aileme kadar rahatsız ediyor.ailemi riske atamadığım icin yıllardır sustum kabullendim üstüne bir de beni Aldattıgını ogrendım ve yasadıgım sehri terk ettim yine bi sekilde geldi ve beni buldu. Simdi bu hayatta yasamak istemiyorum artık Madem bu kadar sevip kaybetmeyi goze alamazlar neden aldatırlar? Sorduğumda sebebini aramızda ki sorunlar yüzünden boşlukta olduğunu söyledi . Simdi bu hayatta yasamak istemiyorum süreklı aldatılma duygusu yasıyorum istediğim her sey yapıyor el üstünde tutuyor beni ve herseyin guzel olacağını söylüyor ailesini de karşısına aldı ama ben hep beni salak yerine koyuyormuş gibi hissediyorum hersey de bi sey arıyorum kendimi her gün yıpratıyorum her gün onunla da gecmisi açıp kavga ediyorum kendime yediremiyorum. Bu konularla evlilik isteğimi bile unuttum 21 yasında sinir hastası oldum