- 23 Aralık 2014
- 20
- 4
- 8
- 32
- Konu Sahibi Angels-123
-
Lütfen yardım edinnn ben bu düşünceleri nasıl aşıcam ... Ayrılamıyorum da bu şüpheler le nasıl yasayacam, cok iyimser bi kız ken simdi tam bir psikopata dönüştüm herkesi kırıyorum kendimi yıpratıyorum bıktım artık (
Uzak durmama izin vermiyor beni bu şüphelerle bu hayatı yasamaya zorluyor resmen. Ben istersem ayrılırız ancak diyor. Bende yoruldum gücüm yok artk napmalıyım bilmiyorumkesinlikle uzak dur . hem aldatacak hem de senınle olacak yok yaa .
Kardeşime zarar vermekle tehtit ediyor gözünü karartmış ki resmen ben tek basıma olsam kaçıp giderim burdan bi daha donmem ama sevdiklerin olunca arkanda cok zor elim kolum bağlıBu kadar hastalikli biriyle cok zor, artik tc no isim vs degistiriliyor cok kolay oluyor hem de bu isler.
Derhal uzaklasin bence.
Uzak durmama izin vermiyor beni bu şüphelerle bu hayatı yasamaya zorluyor resmen. Ben istersem ayrılırız ancak diyor. Bende yoruldum gücüm yok artk napmalıyım bilmiyorum
Acikcasi burdan cok detay vermek istemiyorum, artniyetli biri de burayi okuyup tedbirini ona gore almasin diye ama devletin koruma yasalarina gore ailecek bu kapsama girebilir bambaska yerde bambaska kimliklerle hayatiniza devam edebilirsiniz. En kisa zamanda kurtulmaniz dilegiyle.Kardeşime zarar vermekle tehtit ediyor gözünü karartmış ki resmen ben tek basıma olsam kaçıp giderim burdan bi daha donmem ama sevdiklerin olunca arkanda cok zor elim kolum bağlı
o zaman kendinizden soğutacak hareketler yapın.. onun hoşuna gidecek şeyleri asla yapmayın.. gerekirse çirkin giyinin, pasaklı olun, onun yanında özellikle burnunuzu karıştırın, kendinizden nefret ettirin yani
ne sanıyor bu kendını . hiç arama sorma başkası var de
cidden mi aynen bende o durumdayım telefonum kapansa bile neler yapar e evden çıkamıyorum tüm arkadaslarım la bile bağımı kopardı resmen yapayalnızım göz yası dokmediğim bir günüm yok diyorum ki sucum neydi ki bunları yasıyorum iyi bir insan ama bana iyi seyler katmıyor mutlu olamıyorum istediğim bi hayat değil bırak beni sende mutlu ol diyorum bırakmıyor sonucta insan aldatılmayı unutamıyor ben her günüm aynı düşünceler le geciyor..Senin adına da cok sevindim insallah bende kurtulurum ve Allah'ın izni ile mutlu bir evlilik yaparım ilerdeBenimde böyle piskppat bi sevgilim vardı lisedeyken tehditler ediyodu ondan ayrilmamam için ailemle üstelik bir sustum iki sustum telefonum yanlislilla bile kapanmanmayacakti o sekil biriydi ama cok seviyodu sozde gitti en y akin arkadasimla yatti o siralar ben onun tehdiyleri yuz7nden kendimi eve kalatmistim sonradan kozlar elime gecti tabi bir çırpıda sildim attım acı çeke çeke sildim attım ve gordumki yaşadığım hersey beni ben yapmış aslında senelerce döktüğüm her göz yaşı beni guclendirmis simdi 24 yasindayim ve 9 aylık evliyim eşimi de cok s3viyorum oyüzden ustesinden gelemeyecegin birsey yok hic bir sey senden daha degerli değil ailene sarıl birine anlat durumu bilmeleri hakları
cidden mi aynen bende o durumdayım telefonum kapansa bile neler yapar e evden çıkamıyorum tüm arkadaslarım la bile bağımı kopardı resmen yapayalnızım göz yası dokmediğim bir günüm yok diyorum ki sucum neydi ki bunları yasıyorum iyi bir insan ama bana iyi seyler katmıyor mutlu olamıyorum istediğim bi hayat değil bırak beni sende mutlu ol diyorum bırakmıyor sonucta insan aldatılmayı unutamıyor ben her günüm aynı düşünceler le geciyor..Senin adına da cok sevindim insallah bende kurtulurum ve Allah'ın izni ile mutlu bir evlilik yaparım ilerde
Hastalık konusunda yanımda olur tersine diye düsünüyorum ama su burun karıştırma pis kokma olaylarında cok hassas biliyorum mesela bana hep der sen cok guzel kokuyosun ben senin kokunu seviyorum . Pis kokmayı denicem belki soğur :))hatta kendinizden uzaklaştırma önerime ek olarak,
bir kadın hastalığı uydurun, rahimde ağrı sancım var gibi , sonra doktora gitmiş gibi yapın, ultrason çektiler hastalık olarak da rahimde büyüme varmış falan filan gibi birşey uydurun, doktorun bu durumda çocuk sahibi olamayacağınızı söylediğini, tüp bebek gibi işlemlerle bile hamile kalamayacağınızı söylediğini söyleyin !!
böyle böyle kendinizden soğutun, korkutun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?