Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyun kaç kilon nedir..arkadaşlar bana yardım edermisiniz zayıflamak istiyorum kendimi deyiştirmek istiyorum çünkü kacamıın aşalamalarına dayanamıyorum ondan bişey istesem kilomu one suruyo biyere gidelim desem kilo kilo kiloo çok üzgünüm onu surundurmek istiyorum
Önce doktora git bir kan tahlili yaptır tiroitlerine ve diğer hormonlarına baktır belki bir sağlık problemin vardır o yüzden kilo alıyorsundur.arkadaşlar bana yardım edermisiniz zayıflamak istiyorum kendimi deyiştirmek istiyorum çünkü kacamıın aşalamalarına dayanamıyorum ondan bişey istesem kilomu one suruyo biyere gidelim desem kilo kilo kiloo çok üzgünüm onu surundurmek istiyorum
bir şeyi başarmak yapmak istiyorsan önce kendin için yapmalısınarkadaşlar bana yardım edermisiniz zayıflamak istiyorum kendimi deyiştirmek istiyorum çünkü kacamıın aşalamalarına dayanamıyorum ondan bişey istesem kilomu one suruyo biyere gidelim desem kilo kilo kiloo çok üzgünüm onu surundurmek istiyorum
teşekkürlerablacım kilo verince sana ilgi gösterse seni sevse mutlu mu olcaksın ? tabiki kilo ver ama kendin için sağlıklı olmak için.
sabah kalkınca ılık suya limon sık iç çok işe yarıyor
her gün en az bir saat yürüyüş yap
canın çikolata istediği zaman çok yediğini düşünüyorsan tarçın kokla
şimdilik aklıma gelenler bunlar
kolay gelsin :)
bence bu yaşadığınız sorunlar karşısında eşiniz sizi aşağılamk yerine yanınızda olsa zayıflamanızda daha kolay olur.yaşadıklarınız kolay şeyler değil 3 hamilelik doğumlar kaybettiğiniz bebelerin acısı.eşiniz ben cvicdansız bir nsan.peki o kilolu olsaydı siz onu aşağılasaydınız nasıl olurdu.yeme sorun deyip yemediğimi kendiside biliyo 3doğum yaptım ikisini kaybettim sitres sıkıntı derken kilolar geldi
bence bu yaşadığınız sorunlar karşısında eşiniz sizi aşağılamk yerine yanınızda olsa zayıflamanızda daha kolay olur.yaşadıklarınız kolay şeyler değil 3 hamilelik doğumlar kaybettiğiniz bebelerin acısı.eşiniz ben cvicdansız bir nsan.peki o kilolu olsaydı siz onu aşağılasaydınız nasıl olurdu.
öncelikle bir rahatsızlığınız var mı onu öğrenin ona göre tedavi+diyet+sporla istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz.
boyum 172, 102 kilodan 68e düşmüştüm(50 bedenden 38 bedene)
her gün yürüyüş yap, her sabah 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı ve ılık su tok kalmanı sağlıyor. sirke+su karışımını denedim midemi rahatsız etti çok.
bir de canın tatlı falan istediğinde yedikten sonraki mutluluk ya da mutsuzluğunu düşün. ben ağzımla değil beynimle yiyordum
ben patates diyetiyle zayıflamıştım en son. bebeğim doğsun sağlıkla da hiç beklemeden gelsin yeniden diyet yaza incecik olacağım yine kararlıyım. en önemli şey kafanda bitirmek. 4 ay ağzıma pirinç tanesi girmemişti mesela benim.
eşinizin de yanınızda olması lazım tabi, o üzerinize geldikçe daha çok stres olursunuz maalesef.
patates diyeti nasıl oluyo