Arkadaşlar sevgilimle Temmuz başında sürtünmeli ilişkimiz oldu.Pcos hastasıyım o ay doğum kontrol hapını düzgün kullanmadım ilişki sonrası kahverengi akıntı geldi 13 gün açılmadı Defalarca test yaptım negatif çıktı.Adet sökmesi için tarlusal içtim 10 gün önce bitti ama ne adet var ne kahverengi...
Bu cevabından sonra yorum yapmadan önce geçmiş konularına baktım evet burda karışmak kimsenin haddi değil her koyun kendi bacağından asılır eski konularında da cinsellikle ilgili pek bilgin olmadığını yazmissin iyice araştır ve pişman olmayacağın biriyle yasamanı tavsiye ederim kontrol hapı ilk kullanımda ise yaramaz bir ay önceden kullanmaya baslamalisin pcos hastası bi sürü üye var ve birçoğu bebek sahibi olmakta zorlanıyor senin boşalmadan hamile kalırsan çok büyük bi mucize olur ama zaten test yapmışsın olsaydı çıkardı sanırım stresten gecikmen var ayrıca niye bu stresi çekiyorsun partnerin kondom kullansın o zevk alsin diye kendini hormona maruz bırakıyosun bence bırakma daha evli bile değilsin