- 31 Mart 2023
- 403
- 89
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
6 aylık ilişkim bitti, bazı konular da açtım bununla ilgili ama ben yapamıyorum, anlatamıyorum. Bu 6 ayda 3 kere terk edildim, kavga edip konuşmayınca ikimiz de adım atmıyorduk o bana ayrılık mesajı yolluyordu 1-2 gün sonra özür dileyip geri geliyordu affediyordum ben de. Güvendim kalmadı kimseye. O kadar seviyordum ki onu şu an bile nefret etmek isteyip edemiyorum. Günlerdir ağlıyorum. İlk ilişkimdi ilk aşkımdı. Yapayalnızmışım gibi geliyor terapiye gitmeye başladım insanlarla çok çabuk bağ kuran biriyim arkadaşım küsse günlerce ağlarım 3 kere terk edilince resmen hayatım bitmiş gibi düşünüyorum. Kimseyi onun gibi sevmeyeceğim gibi geliyor. Hala mesaj atsın diye bekliyorum şaka gibi içten içe. Ondan kurtulmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Depresyon tanısı konuldu adam beni hastanelik etti farkına varmadan. Psikolojim çöktü. Diyeceksiniz 6 ayda bu kadar olur mu ama sevince oluyor. Yüzümdeki ışıltıyı aldı benden. Böyle bir yerde görsem boğazına yapışmak istiyorum ondan nefret etmek istiyorum ama olmuyor. Nasıl atlatabilirim nolur intihar etsem ya da başka bir şehre Taşınsam ardımdaki herkesi unutsam iyileşeceğim gibi geliyor…kendi kendime yenemiyorum