arkadaşım öncelikle şunu tam anlatamamışsın. yada ben anlayamadım.8 ay kullandıktan hemen sonramı dış gebelik yaşadın eğer öyleyse şunu sorayım o hemşire arkadaşın sana hiçmi demedi, önce vücudun bi kendisini toplasın içtiğin d.kontrol haplarının vücuttaki etkisi bi geçsin diye, herneyse olan olmuş bence bu kadar acele etme bak doktorda söylemiş değerlerinde bi anormallik olsaydı söylerdi zaten, neden bu kadar acele ediyorsun biraz vücüdun dinlensin evliliğin tadını çıkar ben evlendkten 1.5 yıl sonra hamile kalmıştım, ona bile erken kaldım diyorum, dediğim gibi arkadaşım hiç acele etme hem gençsin hem daha yeni evlisin, hayırlısını iste rabbimizden...
hapı kullandıktan sonraki 8. ayda kaldım canım.yani evlendiğimde 8 ay ilaç içtimbıraktığımdan sonraki 8. ayda boş gebelik geçirdim.çocuk isteyipde aylarca olmayınca tedirgin oluyorum hiç olmucak gibi.belkide doktorlar beni tatmin edemedi o yüzden bu kadar gerginim.2 yıl olacak evleneli ve çok bebeğimolsun istiyorum hep hayırlısı için dua ediyorum zzaten.dikkate alıp cevap verdiğin için sağol canım
bende de o illet var.bende 10 aydır evliyim.9aydır korunmuyorum.evlendikten sonra adetlerim 40 ve 45 günde bir gelmeye başladı yalnız hamile kalamadım henüz.hep dua ediyorum.allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimseyi aratmasın bu yolda.bu ay soğan kürü yaptım.15 güne kadar yine durumum belli olacak.umarım bu ay allahın izniyle olmuştur inşallah.
canım dur bi heyecan yapma neden güzel bilgili bir doktora gidip güzelce tahlil vs yaptırmıyosun ve kolomen doktor kontrolünde kullanılıyor yumurtaların catlamassa kist olusabiliyor.bi gebeliğin olması gebe kalmakta zorlanmayacagını gösteriyor canım .netten infertilede uzamn doktorları arastır gercekten nette iyi doktorlar iyi cıkyo ben arastırdım netten gittim cidden bilgiliydi sonrada duyulmamıs bi doktora gittim kan degerlerime baktırayım die resmen basından savdı beni bide özele gittim ama işte. her doktorun bilgisi farklı oluyoryasadıgın ildeki.veona git.
canım rabbim gönlüne göre versininşallah güzelhabrler alırızz sendenbende de o illet var.bende 10 aydır evliyim.9aydır korunmuyorum.evlendikten sonra adetlerim 40 ve 45 günde bir gelmeye başladı yalnız hamile kalamadım henüz.hep dua ediyorum.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın,kimseyi aratmasın bu yolda.bu ay soğan kürü yaptım.15 güne kadar yine durumum belli olacak.umarım bu ay ALLAHın izniyle olmuştur inşallah.
yalovada yaşıyorum ve özel hastaneye gidiyorum ama burda işin ehli bi doktor yok ufak bişehir.tahlillerimi yaptırdım hep horman vs klomenide doktor kontrolünde kullandım 2 ay ama sürekli gitmek yıprattı beni.bursada bayan bi doktor bakıcam bende artık ona karar verdim çünkü burdakiler benikurcalamaktan başka bişe yapmıyo.
canım rabbim gönlüne göre versininşallah güzelhabrler alırızz senden
bnm hikayem şu 22 yaşındayımve 1yıl10 aydır evliyim.8 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında 8.ay bi hemşire tanıdığımın önermesiyle klomen içtim kafama göre gebe kaldım ve boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum( bana öncesinde sende pko var ama yumurtlamana engel olduğunu sanmıyorum demişti doktorum.sonra başka doktora gittim sende pco yok onlar folükül her kadında var dedi sadece seyrek yumurtluyosundur dedi.bana klomen tedavisine başladı kürtajımıda bu doktorda olmuştum.ilk klomen içmemde bi yumurtam büyüdü günde 1 tane içtim.2. Ayda günde iki içtim 2 tane büyüdü çatlama iğneside oldum yineolmadı.ilk denemede çatlama olmuş demişti ikincisinde istersen bunuda deneyelim dedi öyle vurduk.bu ayda klomen yazdı içtim ama yumurta takibinden çok yıprandığım için gitmedim.33 günde bir edet olurum düzenli şekilde.ve benim kafama takılan şu
eğer bende pco var ve yumurtlamayı ilçla başarıyosak gebe kalamama sebebim ne ek bi ilaç gerekiyor mu?
Eğer pco yoksa neden seyrek yumurtluyorum?
Ve ben ne yapmalıyım artıkk çok üzzzzzülüyorum ve çaresizzzzim(((((((((((((kime gideyim ne yaptırayım normal yolla gebe kalamayacakmıyım 18 i adet günüm inşallah olmam..bunu yazarken gözlerim dolu dolu.bu mübarek günde inşallah rabiim sesimizi duyar da hayırlı evlatlar veriri...
insalalh canımhaber et bizi
yalovada yaşıyorum ve özel hastaneye gidiyorum ama burda işin ehli bi doktor yok ufak bişehir.tahlillerimi yaptırdım hep horman vs klomenide doktor kontrolünde kullandım 2 ay ama sürekli gitmek yıprattı beni.bursada bayan bi doktor bakıcam bende artık ona karar verdim çünkü burdakiler benikurcalamaktan başka bişe yapmıyo.
canım rabbim gönlüne göre versininşallah güzelhabrler alırızz senden
Merhaba bana kalırsa bir an önce tüp bebek uzmanı doktorlarla görüşerek zaman kaybetmeden doğru tedavileri alın gerekli testleriniz tamamlansın. Bu tüp bebek yapılacak demek değil ama bebek sahibi olmanız için bir uzman görüşü size iyi geecek. Sevgiler.
amin.ALLAH razı olsun inş
arkadaşım anladığım kadarı ile daha 2 yıllık bile evli değilsin.hemen yorulmaktan bahsediyorsun .daha bebek uğrunda hiç bir zorlukla karşılaşmamışsın bile.ne aşılama ne rahim filmi ne tüp bebek.biraz sabırlı ol kendine iyi bir doktor bul.aytun hanım gibi mesela ve dua et hakkında hayırlısı için.kendinden zor durumda olanları düşün.Allah yardımcın olsun.
ayy yerim seni :)
.............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?