bnm hikayem şu 22 yaşındayımve 1yıl10 aydır evliyim.8 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında 8.ay bi hemşire tanıdığımın önermesiyle klomen içtim kafama göre gebe kaldım ve boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum
( bana öncesinde sende pko var ama yumurtlamana engel olduğunu sanmıyorum demişti doktorum.sonra başka doktora gittim sende pco yok onlar folükül her kadında var dedi sadece seyrek yumurtluyosundur dedi.bana klomen tedavisine başladı kürtajımıda bu doktorda olmuştum.ilk klomen içmemde bi yumurtam büyüdü günde 1 tane içtim.2. ayda günde iki içtim 2 tane büyüdü çatlama iğneside oldum yineolmadı.ilk denemede çatlama olmuş demişti ikincisinde istersen bunuda deneyelim dedi öyle vurduk.bu ayda klomen yazdı içtim ama yumurta takibinden çok yıprandığım için gitmedim.33 günde bir edet olurum düzenli şekilde.ve benim kafama takılan şu
eğer bende pco var ve yumurtlamayı ilçla başarıyosak gebe kalamama sebebim ne ek bi ilaç gerekiyor mu?
eğer pco yoksa neden seyrek yumurtluyorum?
ve ben ne yapmalıyım artıkk çok üzzzzzülüyorum ve çaresizzzzim
(((((((((((((kime gideyim ne yaptırayım normal yolla gebe kalamayacakmıyım 18 i adet günüm inşallah olmam..bunu yazarken gözlerim dolu dolu.bu mübarek günde inşallah rabiim sesimizi duyar da hayırlı evlatlar veriri...

eğer bende pco var ve yumurtlamayı ilçla başarıyosak gebe kalamama sebebim ne ek bi ilaç gerekiyor mu?
eğer pco yoksa neden seyrek yumurtluyorum?
ve ben ne yapmalıyım artıkk çok üzzzzzülüyorum ve çaresizzzzim