Annenizin yakinina tasinin bence de. Esinle konus senin annene verecegimiz bu para ile cocugumuza daha iyi bir tedavi saglayabiliriz benim annem de bakar de. Zaten calisiyorsun sen de kazaniyorsun itiraz etmez herhalde. Annen bakabilecekse tabiki.
Onlarin evinde mi oturuyorsunuz?Sorun şu ki annemlrde de 3 kardeşim var okuyorlar .kv boşta aslında anneme gore.B irde burda kira vermiyoruz orda da o masraf olacak gibi.
Aslında belki de bu yüzden ona mecburmusuz gibi davranıyor kv
Eşim son derece adil.durumun farkında o da üzülüyor konuşuyor kızıyor ama onların derdi para koparmak anlamamazlığa vuruyorlar konuyu
İnsanlık parayla satılacak rakteye geldi satilsada alsak bir Kaçta ne bu ne ya kaynana hiç taviz verme kocan arkanda duruyorsa annen baksın çalışan bir bayansın çocuğun rahatsız takma ya benim çocuğum rahatsız sizinle mi uğraşıcam de gerekirse annen sizde kalsın o utanır çalışan bir bayansın kimseye taviz verme kV de ye bak ya Rabbim düşmanıma bole vermesin üzülme esin bunları görmüyor mu ? Bu arada çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin Kıyamam ben ona yaSelam değerli Kk üyeleri
Benim derdim kv (her zaman anne diye hitap ederim)
Kv alt katimda oturuyor
2 çocuğum var.biri 2.5 yaşında diğeri 1
Küçük oğlum rahatsiZ hala desteksiz oturamiyor devamlı fizik tedaviye gidiyoruz (karnimda bir şekilde oksijensiz kalmış(((((bu süreçte çok üzüldüm.tarif edilemez duygular yaşadım anne olanlar bni anlayacaktır).
Ücretsiz izin aldım çocuklarım annelerin doysun daha iyi olsunlar diye.
Bn izne cıkınca işe girdi kv .
2 çocukla ikisi de küçük tek başıma 1sene geçti çok şükür .fizik tedaviye başlayınca büyük oğlumu(aslında o da çok küçük ) anneme bırakıyorum annem yakın oturmuyor çocuğun düzeni alt üst oluyordu.
Bnde ise başlayalım dedim zaten yarım gün çalışacagim devlet memuruyum. kv evde olursa hanı bir destek olur daha iyi ilgilenirim yavrularmla diye düşündüm.
Bir hafta önce ise başladım . Kaynim özel lisede okuyor 750 tl taksiti var.bnde yarısını veririm demistim önceden.Kp emekli hemde çalışıyor borçlar dışında 2000 tl para kalıyor evde kv m çalışmasa bile.
Şimdi kv.dem parayı az görüyormuş eşime okulu da odeyeceksiniz bnm mutfak masraflarımi da odeyeceksiniz diyor .
Ben anne bizim bebeğimiz hasta el birliği ile ayağa kaldıralım elimizden geleni yapalım diyorum bu özel çocuklara çok para lazım diyorum. Yüzüme birşey demiyorlar arkamdan eşini her fırsatta para para diye annesi ve babası sıkıştıriyor.
Bu nasıl babaannelik
Nasıl bir vicdan
Bizim derdimiz bize yetmezmiş gibi bir de onlar dert veriyorlar
Ben üzüntüden hasta oldum çok zor günler atlattım
Bu davranışlari bni çok uzuyor
Nasıl bir yol izlenmeliyim bu insanlara karşı ?
Yardımcı olmaya çalışan. Herkese simdiden tesekkur ediyorum
Selam değerli Kk üyeleri
Kv alt katimda oturuyor
Küçük oğlum rahatsiZ hala desteksiz oturamiyor devamlı fizik tedaviye gidiyoruz (karnimda bir şekilde oksijensiz kalmış(((((bu süreçte çok üzüldüm.tarif edilemez duygular yaşadım anne olanlar bni anlayacaktır).
2 çocukla ikisi de küçük tek başıma 1sene geçti çok şükür .fizik tedaviye başlayınca büyük oğlumu(aslında o da çok küçük ) anneme bırakıyorum annem yakın oturmuyor çocuğun düzeni alt üst oluyordu.
Bnde ise başlayalım dedim zaten yarım gün çalışacagim devlet memuruyum. kv evde olursa hanı bir destek olur daha iyi ilgilenirim yavrularmla diye düşündüm.
Bir hafta önce ise başladım . Kaynim özel lisede okuyor 750 tl taksiti var.bnde yarısını veririm demistim önceden.Kp emekli hemde çalışıyor borçlar dışında 2000 tl para kalıyor evde kv m çalışmasa bile.
Şimdi kv.dem parayı az görüyormuş eşime okulu da odeyeceksiniz bnm mutfak masraflarımi da odeyeceksiniz diyor .
Ben anne bizim bebeğimiz hasta el birliği ile ayağa kaldıralım elimizden geleni yapalım diyorum bu özel çocuklara çok para lazım diyorum. Yüzüme birşey demiyorlar arkamdan eşini her fırsatta para para diye annesi ve babası sıkıştıriyor.
Bu nasıl babaannelik
Nasıl bir vicdan
Sevmeye seviyodur. Ama bakmak ayrı bi mesele.
Allah razı olsun. İnşallah Rabbim şifa verecekİnsanlık parayla satılacak rakteye geldi satilsada alsak bir Kaçta ne bu ne ya kaynana hiç taviz verme kocan arkanda duruyorsa annen baksın çalışan bir bayansın çocuğun rahatsız takma ya benim çocuğum rahatsız sizinle mi uğraşıcam de gerekirse annen sizde kalsın o utanır çalışan bir bayansın kimseye taviz verme kV de ye bak ya Rabbim düşmanıma bole vermesin üzülme esin bunları görmüyor mu ? Bu arada çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin Kıyamam ben ona ya
Vay be..
Benim kayinvalidenin esi varmis... Ben essiz sanirdim...
Esimin yaninda calisir maas alir, 2 kira alir, esinden emekli, annesinden emekli ama esimden pazar parasi alir. Her firsatta tirtiklar.. Yalniz ve kendi evinde yasiyor. Ust katta... iki sogan ver, bir bardak pirinç ver... boyle uzar gider..
Demez ki hasta cocugu var, zaten yuzu gulmuyor oglumun bir de ben yuk olmayayim... Iki kurus verip, hadi onu gectim oglum bana para verse bile almayip ben destek olayim.. Surekli sorar nereye harcaniyor bu para? Hangi para pardon, yetiyor mu diye sorsana ?
Mumkunse buyuk cocugu krese verin, kucuge anneniz baksin. Para vermeyin o kadina.. Gitsin ne hali varsa gorsun.. Calissin, ac kalsin..
Allah şifa versin bebeginize..
Kv ye, kayna yani kayın aileye ne kadar veriyorsanız hepsini kesin.
Sizin çoğunuzdan daha önemli değil hiçbiri hiç kimse.
Annenize yakın yere taşınma imkanımız varsa hic durmayin.
Hatta imkan yaratın ve gidin.
Eşin bu yapacaklarını desteklemezse eğer annesinin bebeğinizi önemsemediğini, diğer çocuğunuza bakmaktan kaçtığını, annenin torunlarına bakmak için para istemediğini gerekirse canini verebileceğini söyleyin.
Olmuyor mu resti çek nasıl pasa pasa geliyor.
Sonuçta çalışan insansiniz. Kendi maddi geliriniz var. Çocuklara anneniz baktı mı çok rahat çalışıp ilgilenirsiniz.
Zaten kanıma dokunanda bu işte
Hasta bebeğin torununun derdine değil paranin derdine düşmesi.
Rest çekmeyi düşünüyorum aslında ama öncesinde akıl danışmak istedim . Çok üzülüyorum bu duruma . Mevzu para değil bu tavır bu düşüncesizlik
Bize de evlendiğimz günden beri devamlı sorarlar aynı evinize bu kadar giriyor ne yapıyorsunuz diye . Ah hem borcu yik hem düğün paralarını al hem ne yapıyorsunuz bu kadar parayı desinler
Ahh bu başka yara desmeyecegim
İşin içinde hasta çocuğum olmasa bu kadar üzülmeyecegm
Öncelikle gecmiş olsun inşallah bebeğiniz en kısa zamanda en iyi şekilde iyileşir.Selam değerli Kk üyeleri
Kv alt katimda oturuyor
Bu nasıl babaannelik
Nasıl bir vicdan
Rabbim sana sabır versin canım takma boşver bak hayat kısa çocuğunu düşün sen diğerlerini düşünüp kafana takma kimseye para vermek zorunda değilsiniz çocuğunuz için ne gerekiyorsa yapın Allah yardımcın olsunAllah razı olsun. İnşallah Rabbim şifa verecek
Öyle be bacım bunlarla artık ugrasamiyorum.
Mert olun bana karşı yüzüme söyleyin bir derdiniz varsa dedim dün. Bugün bn arkami döner dönmez yine eşimi sıkıştıriyorlar para diye.
Eşim arkamda çok şükür ama o da bir yerden sonra ne yapsın ne dese bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?