Lütfen bana yol gösterin. Sinir olmaktan uyuyamiyorum

Annenizin yakinina tasinin bence de. Esinle konus senin annene verecegimiz bu para ile cocugumuza daha iyi bir tedavi saglayabiliriz benim annem de bakar de. Zaten calisiyorsun sen de kazaniyorsun itiraz etmez herhalde. Annen bakabilecekse tabiki.

Sorun şu ki annemlrde de 3 kardeşim var okuyorlar .kv boşta aslında anneme gore.B irde burda kira vermiyoruz orda da o masraf olacak gibi.
Aslında belki de bu yüzden ona mecburmusuz gibi davranıyor kv

Sorun şu ki annemlrde de 3 kardeşim var okuyorlar .kv boşta aslında anneme gore.B irde burda kira vermiyoruz orda da o masraf olacak gibi.
Aslında belki de bu yüzden ona mecburmusuz gibi davranıyor kv
Onlarin evinde mi oturuyorsunuz?

Eşim son derece adil.durumun farkında o da üzülüyor konuşuyor kızıyor ama onların derdi para koparmak anlamamazlığa vuruyorlar konuyu

E madem eşinde durumun farkında ne diye para veriyorsunuz. Üstelik kv başka masraflar bile cikarabiliyor size? Demek ki taviz veriyorsunuz.

Annenizin yanına taşının sorunu çözün.

İnsanlık parayla satılacak rakteye geldi satilsada alsak bir Kaçta ne bu ne ya kaynana hiç taviz verme kocan arkanda duruyorsa annen baksın çalışan bir bayansın çocuğun rahatsız takma ya benim çocuğum rahatsız sizinle mi uğraşıcam de gerekirse annen sizde kalsın o utanır çalışan bir bayansın kimseye taviz verme kV de ye bak ya Rabbim düşmanıma bole vermesin üzülme esin bunları görmüyor mu ? Bu arada çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin Kıyamam ben ona ya

Vay be..

Benim kayinvalidenin esi varmis... Ben essiz sanirdim...

Esimin yaninda calisir maas alir, 2 kira alir, esinden emekli, annesinden emekli ama esimden pazar parasi alir. Her firsatta tirtiklar.. Yalniz ve kendi evinde yasiyor. Ust katta... iki sogan ver, bir bardak pirinç ver... boyle uzar gider..

Demez ki hasta cocugu var, zaten yuzu gulmuyor oglumun bir de ben yuk olmayayim... Iki kurus verip, hadi onu gectim oglum bana para verse bile almayip ben destek olayim.. Surekli sorar nereye harcaniyor bu para? Hangi para pardon, yetiyor mu diye sorsana ?

Mumkunse buyuk cocugu krese verin, kucuge anneniz baksin. Para vermeyin o kadina.. Gitsin ne hali varsa gorsun.. Calissin, ac kalsin..

Allah şifa versin bebeginize..

Sevmeye seviyodur. Ama bakmak ayrı bi mesele.

Önceden ilk oğluma da kv m baktı 1 seneye yakın zaten öğleyin işten geliyordm bana bir tabak çorba bile yapmazdı evime elini degdirmezdi . Kendi evi alt katta hiç aşağı inmezdi bn gelene kadar çocuğu uyutur bn gelince akşama kadar bakardım uyumadi .ama neticede her daim açık kapısı kendi kanından canından diye düşündüm hep.

Yani bn yemeğini zaten yapacağım çocukların sadece bn gelene kadar onları duyurup oyun oynayacak. Ona da para az gelmiş 2000 tl yetmiyormuş kendilerine

Allah razı olsun. İnşallah Rabbim şifa verecek

Öyle be bacım bunlarla artık ugrasamiyorum.
Mert olun bana karşı yüzüme söyleyin bir derdiniz varsa dedim dün. Bugün bn arkami döner dönmez yine eşimi sıkıştıriyorlar para diye.

Eşim arkamda çok şükür ama o da bir yerden sonra ne yapsın ne dese bos

Bize de evlendiğimz günden beri devamlı sorarlar aynı evinize bu kadar giriyor ne yapıyorsunuz diye . Ah hem borcu yik hem düğün paralarını al hem ne yapıyorsunuz bu kadar parayı desinler

Ahh bu başka yara desmeyecegim

İşin içinde hasta çocuğum olmasa bu kadar üzülmeyecegm

Zaten kanıma dokunanda bu işte
Hasta bebeğin torununun derdine değil paranin derdine düşmesi.

Rest çekmeyi düşünüyorum aslında ama öncesinde akıl danışmak istedim . Çok üzülüyorum bu duruma . Mevzu para değil bu tavır bu düşüncesizlik

Evladına acil şifalar
Onlar çekinmeden para istiyorsa,sizde çekinmeden musluğu kapacaksin , gençsiniz küçük 2 çocuk çocuğun var önce can sonra canan, oda yetiştiremiyorsa özel göndermesin oğlunu

Rest çekmeden önce oturup sakince konusun.
Eşiniz farkindaysa zaten size hak verir. Destekte olur belki.
Baktin kararsız kalıyor, yanaşmıyor o zaman rest çek.

Rabbim şifa versin yavrunuza.

Eger tum kazandigim parayi kv ye aktiricaksam ben ne anladim calismaktan?
Ustune bide cabasi 2 cocugumude sefil etmek var..
Ben yerinizde olsam isi birakirdim.

Ayrica cok gecmis olsun insallah minik yavrunuz sifa bulr Allahtan cok yakin zamanda.

Sizinde mi dugun takılarını aldilar :) Ayniyiz, kendini yalniz hissetme.

Bende cocugu dert ediyorum, ne yaptiklari zerre umurum degil... Allah cocuklarimiza saglik versin, elbet onlarin hakkina girenler bulur karşılığını. Ben uğraşmiyorum...

Karsiniza almayın kimseyi, tavir konacaksa bu esiniz tarafindan olmali. Yoksa arada kalirsiniz. Zaten yeterince yoruyor hayat bizi, bir de garip kayinvalide gelin cekismesini kaldiracak yerimiz yok... Sakin kalin, evladinizi dusunun. Annenize yakin olun, tek kosul bu olsun esinize karşı. Evler uzaklasinca azalir dertler..

Son düzenleme:
[QUOTE="FrKafka, post: 47230212, member: 627521Emade eşinde durumun farkında ne diye para veriyorsunuz. Üstelik kv başka masraflar bile cikarabiliyor size? Demek ki taviz veriyorsunuz.

Annenizin yanına taşının sorunu çözün.[/QUOTE]

Eşim de söylüyor ama anlamak istemiyorlar. Taviz kısmı şöyle olabilir ben yine de iyi olmaya çalışıyorum birşey yapsam veririm yemek yapsam çağırırım .bir yere gitsem çağırırım . Ne bileyim kendi hasta torununu bile düşünmeyenler için fazla mı yapıyorum . Benden mi yüz alıyorlar bilmiyorum

[QUOTE="FrKafka, post: 47230212, member: 627521Emade eşinde durumun farkında ne diye para veriyorsunuz. Üstelik kv başka masraflar bile cikarabiliyor size? Demek ki taviz veriyorsunuz.

Annenizin yanına taşının sorunu çözün.[/QUOTE]

Eşim de söylüyor ama anlamak istemiyorlar. Taviz kısmı şöyle olabilir ben yine de iyi olmaya çalışıyorum birşey yapsam veririm yemek yapsam çağırırım .bir yere gitsem çağırırım . Ne bileyim kendi hasta torununu bile düşünmeyenler için fazla mı yapıyorum . Benden mi yüz alıyorlar bilmiyorum

Öncelikle gecmiş olsun inşallah bebeğiniz en kısa zamanda en iyi şekilde iyileşir.
Etrafta komşu yada yakın akrabalardan bakıcı tutabileceğiniz biri yok mu. Yarım güne 500 lira falan halledersiniz. Kv ye de gönlümüz sizin bakmanızı isterdi ama ileridede olacak masraflar için paramızı daha iktisatlı harcamamız gerekiyor. Bizim vereceğimiz para size yermiyorsa siz kendinize uygun bi iş bulun en iyisi deyin. İki yengem de kuzenlerimin çocuklarını tek kuruş almadan büyüttü de bizimkiler mi salakmış bunlar mı çok fena bilemem

Benim fikrim kimse bakmak zorunda degil. Kendi annen bile. Ha icinden gelerek bakar orasi ayri ama kvnin icinden gelmemis iste. Baktirmak zorundaysan bakici tutarsin. Kv bakiyosa da kadin sana zamanini veriyo sende parasini verirsin. Cunku o cocugunu buyutmus bakmis zaten yillarca kadin tam rahat etcek hop kucagina torun, al hadi bak. Bende istemem sahsen.

Rabbim sana sabır versin canım takma boşver bak hayat kısa çocuğunu düşün sen diğerlerini düşünüp kafana takma kimseye para vermek zorunda değilsiniz çocuğunuz için ne gerekiyorsa yapın Allah yardımcın olsun

Gelirinizi ne yapıyorsunuz diye sorunca ne diyorsunuz?Küçük oğlunun taksitleri,senin aldığın altınlara güvenip girdiğimiz borçlar,evin giderleri,çocuğumun tedavisi diye çataçat saymadınız mı?Yahut "sahi siz maaşınızı ne yapıyorsunuz anne hasta çocuğunuz da yok" diyin.
Vermeyin kayınvalideye hiçbirşey,gerekirse her şeyden kısın bir süre,tahmin ediyorum tedavi zaten ciddi maliyetler getiriyordur.Dişinizi sıkın ama bu kadının hepinizin gelirini giderini ortak bir cüzdan sayıp oradan bencillik yapmasına son verin.Asıl bu anlayış devam ederse bugünkü sorunlar biter hep yenileri başlar.Umarım ben abartıyorumdur ama yarın öbür gün çocuklarınızın yanında "gelin işteyken çocuklar okuldan gelince bize geliyorlar şunu şunu yediler içtiler" bile diyebilir.Veya şu okula vermeyin ne gerek var,bunu almayın çok pahalı,şu kursa göndermeyin kaç paraymış diye karışabilir.
Kısacası siz gerekirse bir süre zorluk çekin ama kayınvalidenizin bu anlayışını yıkmaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…