Lütfen bana yol gösterin. Sinir olmaktan uyuyamiyorum

tamamen önyargı değil benim ki işte. yaşanmışlıklardan dolayı diyelim. ben de mecbur kalıp kreşe verdim. üstelik çok da güvendim ama güvenimi kırdılar. elbette iyi olanı da vardır ama çocuk konuşana kadar en emin olduğunu yapmak mantıklı geliyor bana. ha ben de bulamasaydım akraba, mecbur kreş ya da bakıcı düşünürdüm. sizin adınıza da sevindim. Allah tüm çocukları iyi insanlarla karşılaştırsın. hepsi melek gibi

Doğru söylüyorsun
Tabiki bebeğimin sağlığı bütün bunlardan önemli
Ben onlardan manevi destek bekledigm için aslında bu kadar kızıyorum.
Destek olmak bi yana kostek oluyorlar.
Neticede daha güvenilir mecburum bir yerde ona

Hem zihinsel hem bedensel gerilik var bir sürü şey söylüyor Dr lar şifa Rabbim den

sen onların aldıgı parayı git bir bakıcıya ver

yavrunuza acil şifalar diliyorum.

komşularınız ya da akrabalarınız arasında işe ihtiyacı olan, güvenebileceğiniz birileri yok mu ?
tanıdık birini bulsanız o baksa çocuklarınıza kayınvalidenizle de bu kadar yüz göz olmazsınız diye düşünüyorum. o da çalışmak istiyorsa çalışır en azından.

o insanlara karşı bir yol izlemene gerek yok.Özel durumu olduğu için evladının herkes bakmamalı zaten.Doktoruyla ve pedagogla konuşup,gelişimini sağlayacak bir kuruma yazdırıp ya da bu işin eğitimini almış bir bakıcıyla anlaşabilirsin.

benmde bebeğimin devamlı ilgi ve tedavi görmesi gerekiyor
O para bir yerde verilir mecbur.
Aslında sorun para değil
hasta ve tedaviye ihtiyacı olan çok güleç tatlı bir bebeğim var

Daha dün tekrar soyledim kv ve kp e
Ya aman yavrum siz şu çocuğu ayağa kaldırın da nefesinizi bile istemiyorum sonrasında elbet bize birşeyler yaparsınız .. deyin bize dedim.Hiç mi düşünmüyorsunuz dedim.

Ben anlayışlı olunmasını destek verilmesini istiyorum
Bunu göremediğim için kızıyor ve üzülüyorum

Sorunun para olmadiginin farkindayim zaten... belkide anlatmak istediklerimi iyi aktaramadim... Sorun su senin en cok yardima muhtac oldugun donemde en yakinim dediklerinin destek vermek yerine bunu bir cikar haline donusturmesi...Belki sana acimasizca gelecek ama ne yazikki hayat bu tip olaylarla dolu ve insan gun gectikce acimasizlligi ogrenecek... Be daha ogrenemedim... Ne kadar desemde alismak lazim kabullenmek ve dik durmak kendi yoluna bakmak lazim diye kendime ve cevremdekilere bu tip olaylarda bende uzulup hep neden boyle insanlar diye kendime soruyorum... Dik dursam da sorunlarimi bir sekilde halletsemde sorunlar geride kaliyor asiyorum ama incinmisligim yanima kar kaliyor cogu zaman... zaman ve gucle asiyorsun engelleri... sorun geciyor zaman icinde hallediyorsun en agirlarini bile... gecmeyen tek sey incinmislik duygusu oluyor... O nedenle sana bu sekilde yazdim... moralini yuksek tut... Gun gelecek bitecek bu sikintilarda... Benim annem asmis sende asacaksin... Ki hemen hemen ayni durumdasiniz... tek fark sana kaynanan yapiyor bunu benim anneme kendi ailesi ypmis... Asla pes etme... Beklentini bitir... Sana demicekler arkandayiz vs diye... Sende paralarini ver cocuklarla ilgilensinler... iliski boyle ise kabullenmekten baska yol yok... cunku ne yazikki bu tip mantalitedelerse eger daha karsilacagin bir dolu durum olacak ... o nedenle simdiden dik dur... hyat ne yazikki zor...

bebeklerinizin size ihtiyacı var gibi görünüyor, özellikle anne sevgisine şu durumda muhtaçlar. normalde çalışmaktan yanayımdır ama çok sevgi dolu bir babanne gibi gelmedi bana. üstelik 3 saat bakmak için sizin kazandığınız paranın büyük bir kısmını almak isticek. bir süre daha evde olsanız daha huzurlu olursunuz bence. hasta bir çocuğunuz var zaten allah şifa versin en zorunu yaşıyorsunuz burnu kanasa anne için zordur, bir de bu insanlarla uğraşmayın. kafanız rahat olsun.

Şimdi fizik tedvaiye gittinizde oglunuzu gene annenızın ıdare ettıgını yazmıssınız bu durumda ne degıstı calısmanızın sıze maddı olarak getırısınden baska anlamadım yazdın belkı ama

Ben sizin neden çalışmaya başladığınızı anlamadım.Bebeğiniz hasta ve onun size ihtiyacı var sonuçta .Kayınvalidenize çokta kızmadım. Siz çalışacaksınız diye o işten çıkmış. 2000 lira ile geçinip geçinemeyeceğine siz karar veremezsiniz ki.
Büyük çocuğum perişan oldu diyorsunuz ordan oraya.E şimdi de aynı koşullar geçerli. Mantıklı olanı sizin evinizde çocuklarınızla ilgilenmeniz, kayınvalidenizin işine dönmesi . Siz fizik tedaviye giderkende arada annaneye, arada da annanenin size gelmesi.
Birde yarım gün çalışırken kayınvalidenizin daha önce çocuğunuza baktığını ve size bir çorba bile yapmadığını, evinize hiç yardım etmediğini yazmışsınız. Neden yapsın ki?
Yarım gününüz boş üstelik sizin. Biraz bencil yaklaşıyorsunuz bence olaylara.

Çok ama çok çok geçmiş olsun
Bu nasıl vicdan !! nasıl merhamet anlamıyorum
Yavrunuzun zaten bukadar öze bir durumu varken bunu nasıl ticarete dökebiliyor anlam vermiyorum
Eşiniz ne diyor bu durumda peki ?
Sizin durumunuzu anlayabiliyorum çünkü eltimin oğluda 5 yaşına yeni girdi.Oda dedğiniz rahatsızlığın aynısını yaşıyor .
2 yıldırda fizik tedavi görüyor.Yavrum bu melekleri bir an evvel yürütsün inşallah.
rabbim size sabırlar versin .
Aklıma annenizin oraya taşınamazmısınız fikri geldi ?böyle bir imkan yok mu ?

Çalışmak istedimçünkü bn haftada 4 kere fizik tedaviye gidiyorum artı devamlı hastanelerdeyim.Büyük oglum bir orda bir burda düzeni bozuluyor bu yüzden.
Kv m alt katımda oturuyor çocuğuma bnm evimde bakıyor
Bu şekilde çocukların düzeni bozulmuyor en azından.Hem istediğim saate randevu alıp bebeğimi muayene ettirebiliyorum.

Bir tabak çorba yapmıyor meselesine gelince de bn 2. çocuğuma hamileyken karnı burda çalışıp bütün gün kucağımdan düşmeyen oğlumda uğraşırken beni düşünmemesinden dolayı söyledim.

Dediğim gibi yarım gün çalışıyorum ve diğer yarım günüm hastanelerde geçiyor

Ne güzel söyledin öyle aynen öyle incinmişlik duygusu asla geçmiyor..
Dediğin gibi parasını verip yoluma devam edeceğim .. etmeliyimmm.
Ama bunları unutma diyorum kendime..
Unutmayacağım da ...

Bni çok iyi anlamışsın teşkkr ederm

YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN İYİ DİLEKLERDE BULUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERM.
İŞE BAŞLADIM
BAKALIM BU AY VERECEĞİZ PARAYI BUNU DA BEĞENMEYİP LAF YAPACAK BELKİ
ÖNÜMDE DAHA ÇOK PARA SORUNLARI OLACAK ASLINDA BUNUN DA FARKINDAYIM
AMA TEDAVİYE DR LARA DA PARA LAZIM
MECBUR BİR ŞEKİLDE İDARE EDECEĞİM
KUL PLAN YAPAR ALLAH GÜLERMİŞ
BAKALIM HAYAT BİZE NELER GÖSTERECEK

EVLADIM İYİ OLSUN DA GERİSİ ÇOK DA ÖNEMLİ DEĞİL BU SAATTEN SONRA ...

RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN.TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN.

Bakmaktan kaçıyor bncede ama görünce de yere göğe koyamiyo numara mi yapıyor anlamıyorum hala

Uzak muzak demeyin, annenize götürün. Taşınabiliyorsanız annenize yakın bir yere taşının. Torunu hasta, insanın ciğeri parçalanır, kadın para derdinde. Bence uzaklaşın.

Sen okulda bugün arkadaşlar konuşuyordu. Arkadaşımın eltisi kv ye bakıyormuş. Ama kp den aylık bakım parası alıyormuş. Nasıl aileler var. Falan anlat bakalım. Ne tepki verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…