- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
- Konu Sahibi 41ask_derin
- #21
En yakın arkadaşım ki aynı seninki gibi üniden, her akşam bizdedir. Bir günden bir güne bir şey hissetmedim. Kadın hissediyorsa vardır bi b.kluk diyorum ben. Dikkat et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
edep lazim ince düşünmek lazım. evinde rahat ol esine rahat ol samimi arkasina karsi rahat ol ama herkese karsi olmaz iste ne bilim insanlar cok tuhaf bazen kasten yaptiklarini dusunuyorumAyyynen katiliyorum arkadasa ... sak diye dugune gelip gelin odasnda esin papyonunu duzeltme bile ne alaka illaki bisey hissettgnden degil bazi insanlar dha rahatlar bu bi gercek ama bana gore de degil rahatsiz olurdm yani
Direk engellemek çözüm olur mu esime kafayı takmıssa baska yerlerden musallat olur mu acabaSakın sakın sakın eve almayın Uzaklaştırın kendinızden bir sekılde.
Açıp bileti iptal etmesini soyle mesaj at riskli gebelik oldugunu ve eve kaynananin vb gelecegini söyle. Bu ısrar saçma..Dugune bile cagrilmadan gelmesi acayip.Belki geçmişten bir kiskanma var bilemezsin sakin eve alma sakin 1 gece bile vakit kaybi.Açmayınca sürekli aradı bugün bilet almş bana sormadan müsait miym neyim yani birde doğumu hesaplamıs belkide uzun kalmayı planladı
Neler oluyor hayatta daha önce hiç aynı evde kalmadık bilemem tabikiHer şeyden önce aklıma gelen tek şey şu oldu üniversite arkadaşıyız dedin ama yıllar geçmiş ve bu kişiyi telefonla tanıyorsun ne malum belki depresyon da kafası bozuk gece uykuda takar bıçağı öldürür de. Belki çok uç nokta ama yinede siz bilirsiniz
Olsun ne olacak ki esine de anlat dikkat etsin terslesin.Esinize guveniniz yok gibi.Bu kadin olmaz başka biri olur bir gün şu guven meselesini yani ozguven meselesini çözün.Direk engellemek çözüm olur mu esime kafayı takmıssa baska yerlerden musallat olur mu acaba
Gerçekten hissediliyor galibaEn yakın arkadaşım ki aynı seninki gibi üniden, her akşam bizdedir. Bir günden bir güne bir şey hissetmedim. Kadın hissediyorsa vardır bi b.kluk diyorum ben. Dikkat et.
Direk engellemek çözüm olur mu esime kafayı takmıssa baska yerlerden musallat olur mu acaba
Ya gerçekten abim bile gelmiyor kızım ortalık durulsun diyorİstemiyorsanız müsait olmadığınızı, hamileliğinizin yorucu geçtiğini dr.un dinlenmenizi tavsiye ettiğini anlatın. Malum virüs olayı, ailemle bile çok sık görüşmüyoruz, başka zaman beklerim inşallah diyerekten sallayın gitsin.
Esime güveniyorum tabi herkes kadar ben o düğünde esimde ona karsı samimi olsaydı kafaya koymustum terkedecektim düğünü ama ne düğünde ne sonrasında bir yanlısı olmadı. Panik değilimde çok üzgünüm sadece ve bana çok ağır geliyor böyle şeyler
Ben olsam hayatta evime almazdım. Benim evime can ciğer olduğum bile olsa bekar asla sokmam. Bunun eş ile ilgisi yok kimseye güvenemem. Sende kendini kötü hissetme benceİyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Hemen kısaca anlatmaya çalışacağım. Ben üniversiteden 9 sene önce mezun oldum. Okulda sevdiğim saydığım güzel bir arkadaş grubum vardı. Malum mezuniyet sonrası herkes dağıldı senede bir iki kere ancak görüşebiliyoruz. Bu gruptan bir kız arkadaşım var bu arkadaşlada senede bir iki defa whatsapptan konuşuruz Benim iş hayatım yoğun ve farklı illerdeyiz. Ben 4 sene önce evlendim bu arkadaşım evleneceğimi biliyordu ama ülkenin bir ucunda ben diğer ucunda o olunca geleceğini zannetmediğimden tarihini söylemedim. Başka bir arkadaşımdan duyup düğünüme geldi. Çok şaşırdım ve sevindim. Sonrasında iletişimimiz aynı devam etti.
Buraya kadar normal. Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu. Bu arkadaş kına akşamı ve düğün günü eşimle çok ilgilendi ben farkettim ama konduramadım.Belkide insanları kendim gibi görmek istiyorum bilemiyorum. Düğün salonunda gelin odasındayken esimin papyonunu düzeltiyordu ikide bir ve sürekli ismiyle hitap edip konular açıyordu. Ben o zaman heyecanını azaltmaya çalışıyor sandım. gel zaman git zaman bu kız beni daha çok arar sorar oldu çoğu telefonu da açmıyordum yoğunum diyordum. Arkadaşın bunca konuşma çabasına rağmen ben nişanlandığını instagramdan gördüm Ani oldu dedi sanki gökten düşüp nişanlandı. Her neyse takılmadım mutlu oldum (belki bencilce) demekki yanlış düşündüm dedim kendime kızdım. eskisinden az arar oldu arada mesajlaştık sadece. Ben tesadüfen boşanacağını öğrendim. Beni aradı dertleştik falan. Sonra yine aramalar ve sürekli esimi sormalar. Birkaç gün önce de beni aradı sana geleceğim dedi. Ne alaka? Aramızda var 20 saat yol. Ben bu durumu kızkardeşime anlattım ve o da abla ben karışmak istemem ama düğün zamanı böyle böyle şeyler farkettim diye anlattı keske o zaman söyleseydi. Neyse durum bu hanımlar. Bu kızın esime karsı ilgisi var mı yada amacı ne sizce?
ben kendime çok kızıyorum evlenince mesafe koyan arkadaşlarıma zamanında kırılmışlığım oldu asla öyle olmayacağım derdim ama sağolsun bu ve birkaç arkadaşm beni pişman ettiler. Ben bu arkadaşın evime gelmesini istemiyorum hem bu durumlar hemde malum virüs falan onca yol. Günahını mı alıyorum sizce yoksa gerçekten garip bir durum var mı?
Çok uzun oldu okuyanlardan Allah razı olsun farklı bakış açısına çok ihtiyacım var.
Ben safım galiba ya düğüne gelmesine onca yıla rağmen ne vefalı diyordum ama içten içe bir sıkıntı olmuştuAçıp bileti iptal etmesini soyle mesaj at riskli gebelik oldugunu ve eve kaynananin vb gelecegini söyle. Bu ısrar saçma..Dugune bile cagrilmadan gelmesi acayip.Belki geçmişten bir kiskanma var bilemezsin sakin eve alma sakin 1 gece bile vakit kaybi.
Daha önce aldatıldığım için nişan attım sonrada düğünde olanlar bende problem olusturdu sanırım esime güveniyorum ama kimse için yüzde yüz diyemeyiz de aynı zamandaOlsun ne olacak ki esine de anlat dikkat etsin terslesin.Esinize guveniniz yok gibi.Bu kadin olmaz başka biri olur bir gün şu guven meselesini yani ozguven meselesini çözün.
Yüzde yüz diyemeyiz evet ama ben hic bu kadar tedirgin olmadim sizin sebep belli Anladim.Daha önce aldatıldığım için nişan attım sonrada düğünde olanlar bende problem olusturdu sanırım esime güveniyorum ama kimse için yüzde yüz diyemeyiz de aynı zamanda
Teşekkür ederim kabul etmicem bu kadar yorumdan sonra demekki yanlıs hissetmedimSize bunu tamamen tarafsız bakış açısıyla yazıyorum
“arkadaşınızın eşinizde gerçekten gözü var” böyle insanlar mutsuzluğuyla başa çıkamadıkları İçin başkalarını mutsuz edip mutlu olurlar.
İlerde keşke dememek istiyorsanız size tavsiyem tamamen iletişiminizi kesin.
Kadınların yanlış hissetmesi çok zordur inanın hissediyorsanız doğrudur.Teşekkür ederim kabul etmicem bu kadar yorumdan sonra demekki yanlıs hissetmedim