Lütfen bana yorum yapar mısınız?

düğün günü tanışmadılar mı?
yani görür görmez çarpılacak hali yok ya.
bilemedim papyon düzeltme yeni tanıştığın samimi olmadığın biri için fazla ama mevzu mantıksız.
20 saatlik yoldan eşiniz için gelmesi de mantıksız adam mı kalmamış arkadaşının eşine göz koyacak.
Sevgilik ve nişan sürecinde sosyal medyada fotoğraflarımız var yani fotoğraflardan biliyordu. Papyon meselesi şöyle papyon cırtcıtlıymıs sürekli acılıyordu esime gel yapayım dediğimde o atlıyordu hemen gel xcim gel ben yapayım diye sonrasında da açılmış mı diye bakıp durdu yüzüm o kadar düşmüşki fotoğraflar kanıtı yani hiç gülmüyorum kendi düğünümde

Siz sirf eşinize göz koyduğunu düşündüğünüz için istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Eşinize güveniniz yok gibi geldi bana. Öyle hissettim yazınızda.

Yani böyle bir insanla kimse arkadaşlık yapmak istemez. Ama sizde bir panik var.

Sakin olun. Eşiniz de kendisine yürüyen ilk kadına düşmez herhalde.

Ben olsam gözlem yapıp emin olduktan sonra evden gönderir. Bir daha da görüşmezdim.
Böyle bir hissiniz olsa kuvvetli bir his diyelim. Siz dermiydiniz gelsin evime gözlem yapayım. Çok samimi arkadaşımın bile eşimin papyonunu düzelttiği görüntü beni rahatsız ederdi burun buruna. O papyonu sadece ben düzeltebilirim🤷‍♀️

Sevgilik ve nişan sürecinde sosyal medyada fotoğraflarımız var yani fotoğraflardan biliyordu. Papyon meselesi şöyle papyon cırtcıtlıymıs sürekli acılıyordu esime gel yapayım dediğimde o atlıyordu hemen gel xcim gel ben yapayım diye sonrasında da açılmış mı diye bakıp durdu yüzüm o kadar düşmüşki fotoğraflar kanıtı yani hiç gülmüyorum kendi düğünümde
Gel x cim yapayım dediğinde eşinin ne münasebet gerek yok demesi lazımdı boşluğuna denk gelmiştir rahat insanlardan hoşlanmam gelmesin evine

Ben artniyetli oldugunu düsünmedim.

Sonucta ard arda sacmaliklar yapmamis.
Papyon konusu gereksiz olmus sadece.

Yinede Sevinmis sizin adiniza gelmis süpriz yapmis dügünde. Yardimci olmaya calismis.
Hatta o sirada sevgilisi varmis herhalde ve sonradan evlenmis sonucta.

Suan da bosandi veya bosaniyor diye kafa dagitiyor sanirim.
Size hamileyken yatiliya gelmek istemesi düsüncesizce yalniz.

Yani yatili kalmasini red edebilirsiniz ama geri kalan konuda gereksiz evham yapiyorsunuz bence

Virüs konusunu bahane ederek red edin en iyisi..
Beni aradığında esim evdeyse telefona istiyordu naber vs ben hiçbir arkadaşımın eşini istemedim telefona burayı yazmamışım inanınki anlattıklarımda eksik var fazla yok

Böyle bir hissiniz olsa kuvvetli bir his diyelim. Siz dermiydiniz gelsin evime gözlem yapayım. Çok samimi arkadaşımın bile eşimin papyonunu düzelttiği görüntü beni rahatsız ederdi burun buruna. O papyonu sadece ben düzeltebilirim🤷‍♀️
Ben bunu yapamam sanırım ya düsündüm de konu bile açmamam lazım aslında yanyana görünce bile esimden soğuyabilirim gibi geldi bir başkasının onu düşünme ihtimali bile iki gündür beni eşimden uzaklaştırmış durumda belkide hamilelik saçmalatıyor çok mutsuzum

valla herkes çağırma demiş. sizde huzursuz olacaksanız çağırmayın.
gel x cim de abartılı.
ne alaka yani daha yeni tanışmışsın.
bunlardan bağımsız olarak yine de mantıksız evli hemde arkadaşının eşinden başka adam mı yok tanımıyor bile eşinizi huyunu suyunu. yani manyak olmak lazım. siz arkadaşınızı daha iyi tanırsınız.

Esin bunlari garip karsilamiyor muydu?
Ben yüzgöz olmamak için düğündeki olayı konusmadım esimle söyle diyim eseğin aklına karpuz olayı. İstemsizce benden hoslanıyor diye düsünebilirdi diye. Telefon meselesini de aradğında farklı odaya gittim biliyordm isteyeceğini. Çok karşığım

Eşinize ilk görüşte aşık olmuş bence. Hatta cagrilmadan düğüne geldiğine göre görmeden de aşık olmuş olabilir.

Ben bunu yapamam sanırım ya düsündüm de konu bile açmamam lazım aslında yanyana görünce bile esimden soğuyabilirim gibi geldi bir başkasının onu düşünme ihtimali bile iki gündür beni eşimden uzaklaştırmış durumda belkide hamilelik saçmalatıyor çok mutsuzum
Almayın evinize. Bu kadar stres yapacak bir durum yok. Orası sizin eviniz ve sizin istemediğiniz kimse evinize giremez bu kadar basit.

valla herkes çağırma demiş. sizde huzursuz olacaksanız çağırmayın.
gel x cim de abartılı.
ne alaka yani daha yeni tanışmışsın.
bunlardan bağımsız olarak yine de mantıksız evli hemde arkadaşının eşinden başka adam mı yok tanımıyor bile eşinizi huyunu suyunu. yani manyak olmak lazım. siz arkadaşınızı daha iyi tanırsınız.
Kendimi suclama sebebim de bu zaten içini dışını bilecek kadar sıkı dostum değil arkadaş grubuyduk sadece düğünüme gelince bile ne vefalı diye sasırmıstım kabul etmicem tabiki düşüncelerimde suçlu değilmisim çok kötü bir hismiş Allah kimseye yaşatmasın

Mesaj atın ağır geciyor gebeligim doktorum istirahat verdi virus grip vb kapma dedi canim artik nasip baska zaman insallah de baska kapı bulsun cok bunalmissa otele gitsin tatile.

İçine böyle bir his düştüyse engelle heryerden...o arkadaş olmadan hayat devam etmiyormu ? Çok mu yalnız kalacaksiniz sanki o olmadan...hiç tahammül edemem hemen engellerim...düğüne gelmiş falan diye vicdan yapmayın siz cagarmamissiniz kendi gelmiş ne bu merak ? Belkide nisanlinizi stokluyordu merak edip geldi üstüne papyon düzeltmeler..

hay allahim :KK48:

yani bilmiyorum bugun iyimser gunumdeyim herhalde :D ama bana yanlis gelmedi niyeyse..

Beni aradığında esim evdeyse telefona istiyordu naber vs ben hiçbir arkadaşımın eşini istemedim telefona burayı yazmamışım inanınki anlattıklarımda eksik var fazla yok

hmm ozaman bilemem. bende rahatsiz olurdum sanirim. fazlasiyla vicik bir arkadasin varmis..

en yakin arkadasima birgün ulasamamistim ve sevgilisine faceden ulasmak zorunda kaldim. o gün de arkadasimin kaza yaptigini ögrendim.
sonra bana sevgilisinin numarasini verdi.. yillardir bende kayitli ne mesajlastigimiz var ne aramisligimiz.

birak yani arkadasimla konusurken telefona sevgilisini isteyeyim... gereksiz sacmaliklar icine girmis arkadasin.

ama herkesin huyu suyu farklidir yani kimseye kötü birsey konduramayiz. sen dedigim gibi virüsü bahane ederek gelmemesini söyle..

Mesaj atın ağır geciyor gebeligim doktorum istirahat verdi virus grip vb kapma dedi canim artik nasip baska zaman insallah de baska kapı bulsun cok bunalmissa otele gitsin tatile.
Öyle yazacağım yarın
İçine böyle bir his düştüyse engelle heryerden...o arkadaş olmadan hayat devam etmiyormu ? Çok mu yalnız kalacaksiniz sanki o olmadan...hiç tahammül edemem hemen engellerim...düğüne gelmiş falan diye vicdan yapmayın siz cagarmamissiniz kendi gelmiş ne bu merak ? Belkide nisanlinizi stokluyordu merak edip geldi üstüne papyon düzeltmeler..
yani evet ben davet ermedim haklısınız o konuda

Geceleyin eşiniz su içmeye kalktığında gidip yanına bir şeyler yapmaya yeltenirse??

Hemen yarın mesaj atın aramayın bile. Gelmesini istemediğiniz yazın. Açıklama yapmayın başkasının üzerine atmayın, açık kapı bırakmayın. Feci karnınız ağrır çok aşikar. Fesatlık değil bu. Eşiniz karşılık vermese bile tadınız kaçar kesin.

bir de eşinize asla bu konuyu açmayın ama asla. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denen şey var.

Back
X