Lütfen bana yorum yapar mısınız?

Direk engellemek çözüm olur mu esime kafayı takmıssa baska yerlerden musallat olur mu acaba
Direkt eşim evdeyken ve eşimle yatılı misafir kabul etmiyoruz hamileliğim de ağır geçiyor erken doğum riskim çıktı deyin. Hiç başka bahane üretip başka zaman görüşürüz demeyin. Direkt gelmesini istemediğinizi söyleyin. Ben olsam gelmeni istemiyorum derdim

Geceleyin eşiniz su içmeye kalktığında gidip yanına bir şeyler yapmaya yeltenirse??

Hemen yarın mesaj atın aramayın bile. Gelmesini istemediğiniz yazın. Açıklama yapmayın başkasının üzerine atmayın, açık kapı bırakmayın. Feci karnınız ağrır çok aşikar. Fesatlık değil bu. Eşiniz karşılık vermese bile tadınız kaçar kesin.

bir de eşinize asla bu konuyu açmayın ama asla. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denen şey var.
Tamamen katılıyorum. Bu yorumu dinleyin başka da bir şey yapmayın. Pişman olmazsınız.

Bence nazikçe bileti iptal etmesini çünkü su an misafir ağırlayacak durumda olmadığını söyle hatta ev kalabalık kvler falan geliyormuş de . Direk bisey demeden engellemek çok ayıp bence ama böyle su an müsait değilim bana sormadan aldın bileti ama çocuklar büyüsün doğum olsun öyle gel de :)

Yok benim de içime sinmedi. Herşeyi geçtim çok bi samimiyeti olmadan başkasının evinde yatılı kalması bile rahatsız etti beni. Uzak dur

Bir insanin arkadasinin ilk defa gordugu esine dugun gununde ve sonrasinda yurumesi, bosanir bosanmaz da arkadasinin esini gormeye gitmesi icin cok ciddi psikolojik sorunlari olmasi lazim bence. Arkadasiniz tuhaf biri midir? Yani normal davranislar degil bunlar. Siz taniyorsunuz kizi, hep mi boyleydi? Hamile halinizle stres olmamak icin cok riskli gebeligim yataktan kalmiyorum kv gelecek diyip gelme demek akillica.

İyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Hemen kısaca anlatmaya çalışacağım. Ben üniversiteden 9 sene önce mezun oldum. Okulda sevdiğim saydığım güzel bir arkadaş grubum vardı. Malum mezuniyet sonrası herkes dağıldı senede bir iki kere ancak görüşebiliyoruz. Bu gruptan bir kız arkadaşım var bu arkadaşlada senede bir iki defa whatsapptan konuşuruz Benim iş hayatım yoğun ve farklı illerdeyiz. Ben 4 sene önce evlendim bu arkadaşım evleneceğimi biliyordu ama ülkenin bir ucunda ben diğer ucunda o olunca geleceğini zannetmediğimden tarihini söylemedim. Başka bir arkadaşımdan duyup düğünüme geldi. Çok şaşırdım ve sevindim. Sonrasında iletişimimiz aynı devam etti.

Buraya kadar normal. Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu. Bu arkadaş kına akşamı ve düğün günü eşimle çok ilgilendi ben farkettim ama konduramadım.Belkide insanları kendim gibi görmek istiyorum bilemiyorum. Düğün salonunda gelin odasındayken esimin papyonunu düzeltiyordu ikide bir ve sürekli ismiyle hitap edip konular açıyordu. Ben o zaman heyecanını azaltmaya çalışıyor sandım. gel zaman git zaman bu kız beni daha çok arar sorar oldu çoğu telefonu da açmıyordum yoğunum diyordum. Arkadaşın bunca konuşma çabasına rağmen ben nişanlandığını instagramdan gördüm Ani oldu dedi sanki gökten düşüp nişanlandı. Her neyse takılmadım mutlu oldum (belki bencilce) demekki yanlış düşündüm dedim kendime kızdım. eskisinden az arar oldu arada mesajlaştık sadece. Ben tesadüfen boşanacağını öğrendim. Beni aradı dertleştik falan. Sonra yine aramalar ve sürekli esimi sormalar. Birkaç gün önce de beni aradı sana geleceğim dedi. Ne alaka? Aramızda var 20 saat yol. Ben bu durumu kızkardeşime anlattım ve o da abla ben karışmak istemem ama düğün zamanı böyle böyle şeyler farkettim diye anlattı keske o zaman söyleseydi. Neyse durum bu hanımlar. Bu kızın esime karsı ilgisi var mı yada amacı ne sizce?
ben kendime çok kızıyorum evlenince mesafe koyan arkadaşlarıma zamanında kırılmışlığım oldu asla öyle olmayacağım derdim ama sağolsun bu ve birkaç arkadaşm beni pişman ettiler. Ben bu arkadaşın evime gelmesini istemiyorum hem bu durumlar hemde malum virüs falan onca yol. Günahını mı alıyorum sizce yoksa gerçekten garip bir durum var mı?

Çok uzun oldu okuyanlardan Allah razı olsun farklı bakış açısına çok ihtiyacım var.
Kesinlikte kabul etmeyin geçer apaçık ortada

Bir insanin arkadasinin ilk defa gordugu esine dugun gununde ve sonrasinda yurumesi, bosanir bosanmaz da arkadasinin esini gormeye gitmesi icin cok ciddi psikolojik sorunlari olmasi lazim bence. Arkadasiniz tuhaf biri midir? Yani normal davranislar degil bunlar. Siz taniyorsunuz kizi, hep mi boyleydi? Hamile halinizle stres olmamak icin cok riskli gebeligim yataktan kalmiyorum kv gelecek diyip gelme demek akillica.
Arkadaş grubuyduk kisisel olarak cok fazla tanımıyorum açıkçası ayda yılda bir nasılsın dediğimiz insanlardan. O yüzden gelmesine de çok şaşırdım işte. Dün konuyu açtıktan sonrada bazı şeyler geldi aklıma. Üniversite yıllarında biriyle sevgiliydi o cocukta arkadas grubumuza girmisti sonra ayrıldılar aradan zaman geçti sevgili bulmustu bir kızla tanıstırmıstı o çocuğu

İyi geceler hanımlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Beni anlayarak, hatam varsa kırmadan yardım eder misiniz? Hamileyim ve duygusal bir dönemden geçiyorum.
Hemen kısaca anlatmaya çalışacağım. Ben üniversiteden 9 sene önce mezun oldum. Okulda sevdiğim saydığım güzel bir arkadaş grubum vardı. Malum mezuniyet sonrası herkes dağıldı senede bir iki kere ancak görüşebiliyoruz. Bu gruptan bir kız arkadaşım var bu arkadaşlada senede bir iki defa whatsapptan konuşuruz Benim iş hayatım yoğun ve farklı illerdeyiz. Ben 4 sene önce evlendim bu arkadaşım evleneceğimi biliyordu ama ülkenin bir ucunda ben diğer ucunda o olunca geleceğini zannetmediğimden tarihini söylemedim. Başka bir arkadaşımdan duyup düğünüme geldi. Çok şaşırdım ve sevindim. Sonrasında iletişimimiz aynı devam etti.

Buraya kadar normal. Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu. Bu arkadaş kına akşamı ve düğün günü eşimle çok ilgilendi ben farkettim ama konduramadım.Belkide insanları kendim gibi görmek istiyorum bilemiyorum. Düğün salonunda gelin odasındayken esimin papyonunu düzeltiyordu ikide bir ve sürekli ismiyle hitap edip konular açıyordu. Ben o zaman heyecanını azaltmaya çalışıyor sandım. gel zaman git zaman bu kız beni daha çok arar sorar oldu çoğu telefonu da açmıyordum yoğunum diyordum. Arkadaşın bunca konuşma çabasına rağmen ben nişanlandığını instagramdan gördüm Ani oldu dedi sanki gökten düşüp nişanlandı. Her neyse takılmadım mutlu oldum (belki bencilce) demekki yanlış düşündüm dedim kendime kızdım. eskisinden az arar oldu arada mesajlaştık sadece. Ben tesadüfen boşanacağını öğrendim. Beni aradı dertleştik falan. Sonra yine aramalar ve sürekli esimi sormalar. Birkaç gün önce de beni aradı sana geleceğim dedi. Ne alaka? Aramızda var 20 saat yol. Ben bu durumu kızkardeşime anlattım ve o da abla ben karışmak istemem ama düğün zamanı böyle böyle şeyler farkettim diye anlattı keske o zaman söyleseydi. Neyse durum bu hanımlar. Bu kızın esime karsı ilgisi var mı yada amacı ne sizce?
ben kendime çok kızıyorum evlenince mesafe koyan arkadaşlarıma zamanında kırılmışlığım oldu asla öyle olmayacağım derdim ama sağolsun bu ve birkaç arkadaşm beni pişman ettiler. Ben bu arkadaşın evime gelmesini istemiyorum hem bu durumlar hemde malum virüs falan onca yol. Günahını mı alıyorum sizce yoksa gerçekten garip bir durum var mı?

Çok uzun oldu okuyanlardan Allah razı olsun farklı bakış açısına çok ihtiyacım var.
Eşim senınle gorusmemı ıstemıyor gelmenı ıstemıyorum de.Dugunde esımın papyonunu fln duzelttın senden haz etmıyorum eşimde etmıyor de.Açık ol canım oyle arkadaşı napacan boşversene.Bana ıyı nıyetlı gelmedı.

Ben kendimden örnek verirsem arkadaşım sevgilimle birlikteymiş benden ayrılınca gizlediler sonradan anladım iş işten geçti ve senelerdir görmüyorum ikisi de hayatımda yok. Bence görüşmeyin

Direk engellemek çözüm olur mu esime kafayı takmıssa baska yerlerden musallat olur mu acaba
Yok artik yani . Kadinin bi papyon duzeltmesinden nerelere gelmissiniz ?!
Esiniz bulunmaz hint kumasi degil. Daha cok sey yazarim da cidden ban almama degmez.

Arkadaşımı ne kadar seversem seveyim onun eşi benim için el adamıdır.
Niye papyonunu düzelteyim ne münasebet
Arkadaşıma söylerim usulca cnm eşinin papyonunu düzelt istersen diye
Bazı insanların sınır bilmezliği beni sinir ediyor.
Boşanmış bekar evli farketmez ben eşim yoksa yanımda evli arkadaşıma kalmaya falan gitmem
Beni yiyecek değil, herkes bana hasta falan da değil de bana uygun değil

Ne fesatligi hic de fesat degilsin ne işi var 20 saat yolu aşıp geliyor hamile kadının evine amaç sanırım kocanin bu jez baska bir seyini duzeltmek papyon yetmemiş. Saf olmayin iletişimi kesin.Musait degilim deyin önce. 1 hafta sonra falan da sosyal medyadan silin,sonra da numarasını silin gitsin çok mu lazım.
😂😂

Biraz daha hayir demezsen dogumunu lohusaliginu burnundan getirecek. Muhtemelen esinle arani bozacak

Asla Fesatlık düşünmüyorsun ..kim olsa aynı şeyi düşünür ne münasebet eşinin papyonunu düzeltmek ona mı kalmış..direk diyemiyorsan bile de ki kayınvalidem yatıya bize gelecekler uygun değilim sonradan da engelle gitsin ..alma evine fln hareketleriyle sinir eder seni için gıcıklanır ay nasıl sinirlendim :sopa::KK70:

Back
X