selamlar ben 20 haftalık hamileyim ve 20 yaşındayım bu ikinci hamileliğim . ilki düşmüştü bundada ilk 2 ay hep yatmak zorunda kaldım neyse o sıkıntılar geride kaldı atlattım şimdide 2 li testim 61 de 1 down riski cıktı kafayı yicem çapada yaptırdım ultrasonda 3 lü teste gerek yok dedi burun kemiği var (down lu olanlarda burun kemiği gec gelişirmiş ) midesi felan hepsi yerindeydi kıpır kıpırdı boynuda 2.4 cıktı ( 3 den sonrası riske giriıyomus ) neyse kendi doktoruma gösterdim sırf kandaki düşüklük nedeniyle (pappa die bi horman var down lularda düşük cıkıomus) risk yüksek cıktı dedi ve içini ferah tut dedi önemli olan gözünle gördüğünüdr dedi tansiyon bile etkiler dedi üstelik yaşın cok genc risk bence yok dedi onunda direk ölçtüğü bacak kemiği ona göre haftasına bakıordu dedim nie böle yapıosun ? kemik eger düşük hafta verirse downlu olabiliomus gelişme geriliği oluyomus su aldıramam zaten zor tutundu çapa kalabalık kanlar bile karısır dedi ya kafama takılan ultrasonda bişe yok diolar kanda cıkan yüzünden su aldırın dıyolar bebegi aldırın dıyolar bu doktorları anlayamıyorum berbat haldeyim lütfen yardım edin bana senağlamasenağlama