lütfen banada yardım edin :(

Canım bende progestan jel kullandım.Bu ilacın test sonuçlarına etkisi araştırılmamış.Yani belki de bunlar etkiliyordur test sonuçlarını.
Bi de bi yerde okumuştuk ilk haftalarda kanaması olanlarda risk çıkabiliyor diye.
Yani o kadar çok acaba var ki bu konuda....Bi de her kafadan bi ses çıkıyor.Doktorlardan bile.

Seni çok iyi anlıyorum.Bizde haftalarca bu konuyu araştırdık.En son Ayrıntılı ultrason yaptırarak içimiz rahatladı.

Zaten amniyosentez için 20.hafta son diye biliyorum.Yaptırcaksan bi an önce karar vermelisin.

Artık yapacğın tek şey kalıyor geriye ayrıntılı ultrason.Umarım onda herşey güzel çıkar,sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.
Hepimiz için tek dileğim sağlıklı bebekler...

Canım bence de bebeğini hemen aldırmaya kalkma, test yanlış olabilir bebeğin gayet sağlıklı olabilir büyük ihtimalle doktorunun da söylediklerine göre. doktorunun da böyle rahatlatıcı konuşması çok güzel bence bazı doktorlar daha çok moral bozuyorlar çünkü. Ayrıntılı ultrasonunda ne çıkacak bakalım. Amniyosentezde de düşük riski var biliyorsun. Testi kötü çıkıp sapasağlam bebeği olan da çok kişi var. Moralini yüksek tut canım.

Back
X