- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bi uzmana danışmalıyım ama gidipte bunları anlatmaya utanırım..2 gün sustuk sonra o aradı görüşmek istiyorum diye görüştük ve düzeldi aramızDefalarca kez sana söyledik dinlemiyosun. Doktora git. Ciddi ciddi git. Yazık adama daha fazla zehir etme gençliğini. Emin ol cok şanslı birisin. Senin şu anlattıklarını kaldıracak adam milyarda bir. Sen onu bulmuşsun ve kıymetini bilmemek için elinden geleni yapıyosun. Doktora git.
Peki şu son mesele noldu. O mu aradı özür diledi sen mi?
Kendimi dizginlemem benim açımdan o kadar zor bişeyki sende beni anlarsın yakın şeyler yaşamışsın ne güzel sonunda evlenmişsin :) hayatımın merkezi etmicem aramıcam yazmıcam o aramadıkça desemde bu dediğimi sadece bir gün uygulayabiliyorumböyle devam edersen bir süre sonra sahiden adam yorulacak , bunalacak ve bir çocuk eğitir gibi seni eğitmekten sıkılacak. seni terk edecek. 6 yıllık ilişkinin ardından sevgilimin de bana yaptığı buydu. sonunda bana dank etti, çok zor günlerden geçtik. şükürler olsun ki şu anda evliyiz :) ama kendimi çok törpülemem gerekti. inan zorlu süreçlerdi. bunları yaşamamak için lütfen kendini dizginle, gerekirse prikolojik destek al. kendine olan güvenini arttırmak için ne gerekiyorsa yap, dış görünüşüne özen göster, spor yap, kurslara yazıl, çevre edin. hayatının merkezi sevgilin olmasın.
boşversemde olmuyoki yapım değil hergün kavga edicek bişey buluyorumSanki daha önce demedik mi.. Boşver artık akışına bbırak
amin bende bunu diliyorumeski konularına gözattım da allah o adamcağıza sabır sana da akıl versin diyorum
bu gidişle öyle bişey olucak galiba yapmamam gereken herşeyi yapıyorum mutlulukla huzurla geçiremiyorum bu dönemiValla yas ilerledikce atasözleri daha bir anlamli gelmeye basladi bana. Sessiz atin çiftesi pek olur demisler mesela. Konu sahibi siz bunu duymus muydunuz?
boşversemde olmuyoki yapım değil hergün kavga edicek bişey buluyorum
Utanacak bişi yok ki. Herkes gidiyo psikolog veya psikiyatriste. Ben de gittim. Onların işi bu zaten. Normal olmayan ruh halini düzeltmek. Bak sana samimiyetle ve ciddiyetle söylüyorum. Şu an nişanlısın. Yaşadığın ve yaşattığın problemler evlilik hayatında karşılaşacaklarinizin yüzde 10u sadece. Evlilikte daha yorucu problemler olacak. Onların altından nasıl kalkacaksın? Allah izin verirse sizde isterseniz çocuğunuz olacak. Hamilelik dönemi ve doğumdan sonraki dönem toplam bir yil normal insanın bile psikolojisine ağır gelebiliyor nasıl kaldiracaksin? Kendinde bişeyler degistirmeden çocuklarını nasıl normal yetiştireceksin?Bi uzmana danışmalıyım ama gidipte bunları anlatmaya utanırım..2 gün sustuk sonra o aradı görüşmek istiyorum diye görüştük ve düzeldi aramız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?