Lütfen beni kendime getirin adamı delirticem

Güvensiz misin kendine? Neden? Kaynaklarını bul, düzeltmeye çalış.
Aklıma bu geldi benim. İnternetten de bakabilirsin aynı sorunu yaşayan insanlar nasıl baş etmiş, belki psikiyatristler de yazmıştır üstüne. Olmadı biraz yardım al.

Bu gidisle oglana da kafayi yedirtmezsen iyidir
Kusura bakma ama bide yazmissin onu cildirtiyorum diye. Madem farkindasin yapma artik bence

okurken icim sisti..
bence ayril sen bu adamdan..kendine kendin gibi kavgadan gurultuden beslenen bi deli bul,agzindan burnundan hayati getirsin belki ozaman yuzun guler.
yok ayrilmam dersen git tedavi ol..gercekten tedavi olman sart,bu takintilarin ilerde paranoyaya cevirir,halusinasyonlar gormeye baslarsin Allah korusun..Evlensen de ayrilma esigine gelirsiniz bu yuzden..
ve su da baska bir ihtimal ki,bugun nazini ceken adamdaki kredilerini efe pufe bu sekilde harcarsan,ondan da sabir kalmayip sana huzur rahat yuzu gostermez..bi nevi intikam..hicbir erkek nisanlilik donemindeki yasanan sorunlari unutmaz,unutmus gibi yapar ama sonra bunlar yol su elektirik olarak sana doner haberin olsun.

İşte ben de böyleydim isteyerek yaptığım bir şey değildi 1,5 sene sonra nişanlandık ama sonra o değişti tam da ben düzelmişken hem de.bu yaptıklarımın (isteyerek yapmadığım halde) intikamını almaya başladı şimdi senin yaptıklarının aynısını sana yaşatıcam bakalım neler yaşadığımı anlayacak mısın dedi ama o cozuttu abarttı o bilerek yaptı ben çok sevdiğimden sonra hakaret bile etmeye başladı ve bitti. Lütfen nişanlın değişmeden düzel

uzun soluklu olmayacak gibi ilişki, bu adam evlenmeden sizi terk etmezse zaten çok da dayanmaz, genç yaşta mefta olur.

Nişanlımı gibi bizimde seni alttan alıp pohpohlamamizi iatiyosunds galiba ya da birileri çıkıp normal oldugunu nu söylesin..
Anir

Anormalsiniz..tedavi olun
Merak etmeyin hak yerini hep bulur ...haketmiyosaniz zaten birlikte olamazsiniz

Ne diyimki..sonunu biliyorsun zaten..bile bile lades..ilginc..erkek olsam bana surat eden, huzursuz bi kadinla 1dk zaman gecirmem..

bu şekilde davranman onu daha çok aldatmaya iter. gider huzuru başkasında bulur.

erkek üye yasak ama bi kereliğine senin nişanlına serbest olsun.adam bu ilişki hakkında ne düşünüyo, senin saçmalıklarına neden katlanıyo bilmek isterim gelsin içini döksün. gerçi sen bi sürü kadınla benim dedikoudumu yaptın deyip bi kavga daha çıkarırsın

Uzman yardımı şart bence. Çocukluğunuza kadar inmeliler. Şu söylediklerinizi sevgilim bana yapsa anında ayrılırım. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Herkesin daha iyisi vardır. Uzmana gitmeyecekseniz adama dünyayı zindan etmeyin, ayrılın.

Gurultulu patirtili bir ailede mi buyudun acaba? Nisanlinin sakinligi seni rahatsiz ediyor sanirim. Bence sen bir uzmana danis yoksa evliligini goremezsin bu gidisle. O sana nasil katlaniyor hayret ettim.

Gerçekten psikolojin bozulmuş.
Ortada bir şey yokken kendi kendine senaryo yazıyorsun.
Kendine yazık ettiğin gibi karşındaki insana da yazık.
Bir süre sonra yıpranırsınız.

rahat batması falan olsa gerek

merak etme adam senden soğuduğunda ona insan gibi davranan birini bulduğunda sende süt dökmüş kedi gibi olursun nişanlının peşinden koşarsın. psikoloğa git

Senin en büyük zararın kendine. O yüzden adamı dedirtecek diye kocani düşünme. Kendi hayatımı zehrediyorum kurtulmak lazım de ve kendi hayatın için savaş. Sen kendini kendin için toplamadigin sürece 2niz de yorulursunuz bikarsiniz tuketirsiniz. Ama ne yaparsan yap önce kendin için yap.

Canım benim eşimde senin nişanlin gbi 6 sene önce başladi iliskimiz 1 yildir evliyiz... bende senin gbi oldugum icin adami 3 yilda yiprattim cok yiprandi hastalandi benide birakamadi.. Beni duseltmesinide basardi ama bence bian once kendino toparla oni kaybetmeden erkeklerinde aabri bi yere kadar eşimde sabretti sabretti suan o kadar sabirli degil daha sinirli onu bu hale ben getirdim iste... Ama tabi hala yumuşak huylu ama yiprandi cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…