- 6 Ocak 2013
- 906
- 577
- 358
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bi uzmana danışmalıyım ama gidipte bunları anlatmaya utanırım..2 gün sustuk sonra o aradı görüşmek istiyorum diye görüştük ve düzeldi aramız
İyi akşamlar 1,5 yıllık bir ilişkim var 3 ay kadar nişanlıyız kendisiyle,nişanlım bana karşı saygılı sevgili bir insan hatta o kadar saygılı ki kızgınlıkla defol git demişliğim bile olsa lütfen bu cümleyi bidaha kullanma der karşılık verme anlayışı budur sakin ve sabırlıdır..Ama ben bu adamın o kadar çok üstüne gidiyorumki o sakin sabırlı oldukça ben abartıyorum çıkardığım kavgaların haddi hesabı yok.
Neden derseniz elle tutulur hiçbişey yok günde biçok kez arar,yazar ama bi saat yazmadımı hemen olay çıkartırım..İşyerinde hergün öğle arasını zehir ediyorum iş arkadaşlarıyla zaman geçiriyo diye..Halbuki dönüşte veya bir işi olduğunda dönüşte hemen özlemle beni arar,anlatır.Psikolojim biraz bozuk sanırım hep ben böyle olduğum için beni aldatacakmış gibi hissediyorum ve madem aldatıcak kötü davranayımda en azından değsin diyorum,çünkü bi insan bu kadar gerçek olabilirmi naparsam yapayım beni sakinleştiren seven bi insan ben ise kavgadan besleniyorum sanki..
Bazı erkekler hem aldatıp hemde eşlerine karşı çok iyi olurlarmış sanki öyleymiş gibi geliyo ama şüpheleneceğim hiçbişey yok kendime güvenim zayıf..Kıskançlığım had safhada aldatsa nolcakki er yada geç ortaya çıkmıcakmı diyorum kendimi üzmemeye çalışıyorum ama yapacağımdan da geri kalmıyorum hergün başka bişeyden kavga çıkarıyorum oda huzur istiyorum lütfen diyo..O kadar mutsuzumki o bana karşı sevecenken ben suratı asık duruyorum..Çok üstüme geliyosun ben olmasam hayatın biticekmiş gibi davranıyosun lütfen böyle olma ben nişanlımın her zaman güçlü ve mutlu durmasını istiyorum diyo beni üzmeden konuşuyo ama ben bu kafayla napmalıyım arkadaşlar çok üzgünüm..
Hayir ya niye utanasin, ayip bisey degilki ruhsal sorunlar. Ayip bisey olsa bu isin meslegi olmazdi. Oyle dusunme.Bi uzmana danışmalıyım ama gidipte bunları anlatmaya utanırım..2 gün sustuk sonra o aradı görüşmek istiyorum diye görüştük ve düzeldi aramız
bu gidişle öyle bişey olucak galiba yapmamam gereken herşeyi yapıyorum mutlulukla huzurla geçiremiyorum bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?