Lütfen beni kendime getirin adamı delirticem

İyi de tüm bunlara katlandığına göre nişanlı da pek normal biri değil galiba.
Hatırlarım; yine bir kıskanç arkadaş vardı burada. Sonradan kendi itiraf etmişti, nişanlısının psikolojik dengesizliklerini...
Aynı olmasa da benzer bir hikaye bence bu da.

Doktora gitmeyeceksen biz beynine elektroşok mu verelim? Düzgün adamları böyle delirtip delirtip bizim üstümüze salıyorsunuz. Bak ciddi söylüyorum yardıma ihtiyacın var, aldatacak beni kötü davranayım da değsin sağlıklı bir düşünce değil. İnsanlara burada dil döktürmeye hakkın yok tedaviyi reddedip. Ben o adamın yerinde olsam sen tedavi olana kadar nikahı ertelerim, düzelmezsen de atarım yüzüğü. Uzmana anlatmaya utanıyorsun ama adama çirkefleşmeye utanmıyorsun.

Nişanlın eğer şöyle bir durup kendini dinlerse, senden ayrılır, evlenmekten de vazgeçer.. Mantık devreye girer çünkü..

Herkes söylüyor, sen de farkındasın. Ve hala aynı davranışları sürdürüyosun, çözüm yok..

Çözüm ya bir uzman desteği, ya da (dr gitmem diyosan) kendi kendine yeneceksin. Önce düşün sonra hareket et nişanlına karşı, bi süre böyle yap.
Kendini onu yerine koy, belki bu kadar dayanamazdın..

Gerçekten üzüldüm.. (çok sevdiğim birisi var mutlu olmayı hak eden,ama karşısındaki insan onu perişan ediyor .) ama senin gibiler ise eldeki mutluluğun değerini bilmiyor. Umarım şansının farkında olursun bir an önce.
Kapıyı her zaman çalmaz bu güzel şeyler.sana gelmiş geri tepme. Otur düşün, şükret..

Dert ettiğin şeyleri unutturacak dert vermesin Allah.. Umarım mutlu olmayı mutlu etmeyi başarırsın

Bi uzmana danışmalıyım ama gidipte bunları anlatmaya utanırım..2 gün sustuk sonra o aradı görüşmek istiyorum diye görüştük ve düzeldi aramız

Senin nişanlı bence halinden memnun :) bosver kasmana gerek yok, tam gaz devam. En büyük destekcinim

Tek diyeceğim bu adam seni gerçekten seviyor ve senin nisanlina bu kadar eziyet etmeye hakkın yok eğer kendini kontrol edemiyorsan bir uzmandan falan destek al çünkü evlendiginizde de hersey böyle süt liman gitmez sonuçta adamdaki sabır da bir yere kadar

Kıskanılmak bir çok erkeğin hoşuna giden bir davranış Mutlu oluyordur . Bak nişanlım beni seviyor kıskanıyor diyordur . Ama artık biraz mola ver kıskançlık kavgalarına .

Bir uzmandan acilen yardim alin. Yoksa guzelim iliskinize yazik olacak.

Yapamiyorum, ben boyleyim demeyin.
Su tavirlarinizin altinda mutlaka bir sebep vardir, aile iliskileriniz nasil.
Bazen sevgi yetmiyor ve kardidakinin sabrida tukeniyor.
İnsanlar neler anlatiyor doktora bundan mi utaniyorsunuz, cok gec olmadan yardim alin bence de.

Bir gün deniyorum yapamıyorum. Benim yapım bu nedir ya? Her konunda sana söylüyoruz ama sen o yorumları görmezden geliyorsun,şimdi de bana akıl verin diyorsun. Eski konularındaki yorumlara göz atarsan daha açıklayıcı olur bence.şımarıklığın ve kibirin dağları aşmış adam altında eziliyor ve sen daha ne kadar ezebilirim,ne kadar işkence edebilirim diye uğraşıyorsun. Seninle bir gelecek görebiliyorsa eğer nişanlın ben artık ondan da şüphe ediyorum. Ne aşkı yahu bu? Kendine sen çeki düzen vereceksin.yoksa evlendiğinde bir gün, o bir gün gelecek ve adamın elinden kim alır seni bilmiyorum sabır taşı çatlar.

Şekerim bu adam senle evlenir evlenirde sonra bu yaptıklarını burnundan getirir demedi deme.

Anacigimin bize soyledigi ve ona hak verdigim bi soz vardir "huzur sıkıyo" onun gibi bi sey sanirim

Psikoloğa gidin böyle giderse satırla dograr bu adam sizi ne yalan soyliyimm hayatınız tehlikede resmen.
Yavaş yavaş dolar ve patlar sonunda adam.
Onu sevseniz bile takintilisiniz ve öfke kontrolunuz zayıf gibi geldi bana.zaten kendinize zarar veriyorsunuz en çok.

Bi uzmana danışmalıyım ama gidipte bunları anlatmaya utanırım..2 gün sustuk sonra o aradı görüşmek istiyorum diye görüştük ve düzeldi aramız
Hayir ya niye utanasin, ayip bisey degilki ruhsal sorunlar. Ayip bisey olsa bu isin meslegi olmazdi. Oyle dusunme.
Ben deli miyim,psikopat miyim,paranoyak miyim da gidecegim deme lutfen. Herkesin sorunlari olabilir,onemli olan bunun ustesinden gelebilmek.

Ayrica bu cocuk seni aldatsa simdiye birakirdi seni. Bak hala yaninda,seni seviyor belli ki.
Kiskanc,trip atan,kendine guveni olmayan,en ufak seyde kavga cikaran,huzursuz kisilere kimse tahammul edemez. Kendinize de yazik.
Sanirim daha once aldatildiniz,yada cok yakin bir cevrenizde gordunuz. O yuzden ayni seyin sizin de basiniza gelecegini dusunuyorsunuz bence. Herkes ayni olacak diye birsey yok,sevdiginiz kisinin kiymetini bilin bence...

bu gidişle öyle bişey olucak galiba yapmamam gereken herşeyi yapıyorum mutlulukla huzurla geçiremiyorum bu dönemi

Bilincaltinizda baska bir seyler olmasin sakin? Ne bileyim asiri kiskanclik ve huzursuzlugun mutsuzlugun baska bir nedeni vardir belki. Sanki "her zaman her sey kötü olsun, ben de esip gürleyeyim kim varsa hincimi ondan cikarayim da rahatlayayim" gibi. Baktim her sey yolunda kimsede sorun yok, dur sununla bir kavga cikartayim olay yaratayim... Böyle davraninca rahatliyorsunuz belki.

Evlilik yolundasiniz, aile kurup bir gün anne olacaksiniz. Esiniz nisanliniz peygamber degil sabir tasi degil. Kimseye degil olan size olur. Kacanin gidenin ardindan gözyasi döküp ananizla babanizla bas basa oturursunuz. Bakin demedi demeyin; okyanuslari gecip derede bogulursunuz. Bu kadar büyük tartismalarda kavgalarda hep alttan alan, görüselim diyip yapilanlari sineye ceken erkek, incir cekirdegini doldurmayacak cok kücük bir sebepten cikariverir yüzügünü. Nasil yani ya o kadar sey atlattik bu kadar basit birseyden nasil biter diye sok olursunuz.

Seni kaybetmekten korkmayan bi insan lazim sana. Evlenirsen de bu sorunlar devam edcek. Sen aslinda onun sakinligine olumlu olmasina tav oluyorsun. Yeri geldimi masaya elini vuracak biri gerek sana.

Tez zamanda nişanlınız olacak melakenin, sizin gök yüzünde gezen egonuzu yerle bir etmesini gönülden diliyorum.
Çünkü hayatınıza bu şekilde devam ederseniz dalga dalga çevrenizdeki her şeye bu ruh halinizi yansıtıp, bir gün bizlere de bulaştıracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…