'Yadirgamayin' kelimesi hic hosuma gitmiyo
nedenki yanlış bişey mi yazdım anlamadım?
Sakın ha sakın umutsuzluğa kapılma, dua et, başkalarına kulaklarını kapat. Hayırlı zamanda sabredersen inşallah anne olursun sakın isyan etme..
Denemeye başlayalı daha bir sene bile olmamış. Kendinizi boş yere strese sokmayın. Bakın kaç kadından duyacaksınız denemeyi bıraktıkları zaman hamile kalmışlar. Hesabı kitabı bırakın. Eşinizle birlikte olmaya odaklanın. Onu da kendinizi de performans stresine sokmayın. Bakalım zaman ne gösterecek. Sorun varsa bile tıp artık çok ilerledi. Bir çözüm bulunma ihtimali çok fazla. Kendinize biraz zaman tanıyın.Merhaba arkadaşlar...
4 yıllık evliyim...evliligimm de büyük bir problem olmadı allaha şükür.. eşim iyi bir insandır çok şükür...
ikimizde 30 lu yaslardayiz bebek çok istiyoruz ama her ay aynı hayal kırıklığı ile yaşıyoruz umudumuz kırılıyor...
benim korkum hiç olmaması ve bu dünyada yapayalnız kimsesiz kalmamiz..
arkadaşım geçen hafta doğum yaptı gidemedim lütfen beni yadirgamayin ama bebek bile göremiyorum gözlerim doluyor...içim çok acıyor. ..
lütfen kırıcı olmadan yorum yapın..
eşim yegenlerini bile sevdikce içim parcalaniyor...
allahım diyorum o kurtaj yaptıran insanlar ve sokağa bırakılan terk edilen bebekler... ve biz çok isteyen ama ulaşamayan aileler...
allahım kimseyi evlatsizlikla sınamasin...
her gördüğün de soran insanları artık bogazlamak istiyorum olmuyor işte diye bağırmak istiyorum... beni çok yipratiyorlar... laf sokuyorlar... neyi bekliyorsan 30 yaşında sin artık sana çocuğun nine der ilerde... daha birinci çocuğun bile yok 30 dan sonra daha zor çocuk bakmasi...
her gördüğün de insan sorar mi yaaa insaf... naptin bebek düşünmüyor musun artık ee hadi ama bebek sevelim...
Bu arada doktora gittim bir sene geçmeden müdahale edemeyiz dedi... denemeye devammis... Rahim kontrolü falan yaptı hersey yolunda dedi... Allah nasip etmedimi hepsi boş işte...
beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var benim gibi olan beni anlayacak arkadaşlar ın yorumlarını bekliyorum...
1 yıl bile olmamış denemeye başlayalı üzülmek için erken.. benim 2 yıl olacak nerdeyse olmuyor. Sorduklarinda olmuyor kardeşim ne yapayım diye espriye vuruyorum.
Olur olur hayırlı zamanda olur diye gulumsuyorlar bu kez..
Sen de öyle yapsan olmuyorsa olmadığını Paylaş ne olacak.. inan artık bir Dr yüzü görmeden olan çok az..
Bunda bir şey yok.
Hadi siz takiyorsunuz da olmuyor ben böyle rahatım niye olmuyor onu anlamadim :)
ben tıbben yapılacak bişey kalmamış olmuyor diyorum susuyorlar,olmuyor dersem insanlara bu defa yok o doktora git yok bu doktora diyecekler bu sefer soracaklarsoracaklar doktor ne dedi niye oluyormuş falan filan... ben soran insanlara yalan söylüyorum düşünmüyoruz şimdilik diyorum... Bu defa olmuyor diye üstüme gelecekler ben bunun farkındayım... Bazı insanlar senin mutsuzlugun dan sıkıntın dan mutluluk duyarlar malzeme vermek istemiyorum kimseye. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?