canım ben 31 de ilk 35 de 2. doğumumu yaptım.gayet de rahat oluyor .teknoloji artık ileri nineler bile genç kız gibi görünürken söylenenler çok saçma.çocuğa gayet de güzel bakılıyor.senin yaşlardayım ben de.kafayı takarsan olmaz beynini rahatlat önce sonra güzel bir doktor bul.ayrıca kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.ben ilk çocuğumu karnımda kaybettim.sonrasında doğum yapana kadar çocuğu olan arkadaşlarıma gidemedim.çocuk parkından bile geçerken ağlıyordum.mevlam çok büyük sen ona sığın ve tüp bebeği de düşün.Merhaba arkadaşlar...
4 yıllık evliyim...evliligimm de büyük bir problem olmadı allaha şükür.. eşim iyi bir insandır çok şükür...
ikimizde 30 lu yaslardayiz bebek çok istiyoruz ama her ay aynı hayal kırıklığı ile yaşıyoruz umudumuz kırılıyor...
benim korkum hiç olmaması ve bu dünyada yapayalnız kimsesiz kalmamiz..
arkadaşım geçen hafta doğum yaptı gidemedim lütfen beni yadirgamayin ama bebek bile göremiyorum gözlerim doluyor...içim çok acıyor. ..
lütfen kırıcı olmadan yorum yapın..
eşim yegenlerini bile sevdikce içim parcalaniyor...
allahım diyorum o kurtaj yaptıran insanlar ve sokağa bırakılan terk edilen bebekler... ve biz çok isteyen ama ulaşamayan aileler...
allahım kimseyi evlatsizlikla sınamasin...
her gördüğün de soran insanları artık bogazlamak istiyorum olmuyor işte diye bağırmak istiyorum... beni çok yipratiyorlar... laf sokuyorlar... neyi bekliyorsan 30 yaşında sin artık sana çocuğun nine der ilerde... daha birinci çocuğun bile yok 30 dan sonra daha zor çocuk bakmasi...
her gördüğün de insan sorar mi yaaa insaf... naptin bebek düşünmüyor musun artık ee hadi ama bebek sevelim...
Bu arada doktora gittim bir sene geçmeden müdahale edemeyiz dedi... denemeye devammis... Rahim kontrolü falan yaptı hersey yolunda dedi... Allah nasip etmedimi hepsi boş işte...
beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var benim gibi olan beni anlayacak arkadaşlar ın yorumlarını bekliyorum...
hangi sehirdesiniz?size doktor ismi verebilirim!Bende 33 yasinda once Allahin sonra doktorun sayesinde hamile kaldim ve simdi dunyalar yakisiklisi bir oglum var Allah ona uzun omur versin!bu arada 13 yillik evliyim,asilamadan tut kac defa tup bebek denedik olmadi ve hic bir sorunumuz yokken!bu arada 3 arkadasim ve yengemde dahil olmak uzere ayni doktorun tedavisinden bebek sahibi oldular cok sukur ve heopside 5 yildan fazlaz evliler!inanin sizi cok iyi anliyorum,Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah!Merhaba arkadaşlar...
4 yıllık evliyim...evliligimm de büyük bir problem olmadı allaha şükür.. eşim iyi bir insandır çok şükür...
ikimizde 30 lu yaslardayiz bebek çok istiyoruz ama her ay aynı hayal kırıklığı ile yaşıyoruz umudumuz kırılıyor...
benim korkum hiç olmaması ve bu dünyada yapayalnız kimsesiz kalmamiz..
arkadaşım geçen hafta doğum yaptı gidemedim lütfen beni yadirgamayin ama bebek bile göremiyorum gözlerim doluyor...içim çok acıyor. ..
lütfen kırıcı olmadan yorum yapın..
eşim yegenlerini bile sevdikce içim parcalaniyor...
allahım diyorum o kurtaj yaptıran insanlar ve sokağa bırakılan terk edilen bebekler... ve biz çok isteyen ama ulaşamayan aileler...
allahım kimseyi evlatsizlikla sınamasin...
her gördüğün de soran insanları artık bogazlamak istiyorum olmuyor işte diye bağırmak istiyorum... beni çok yipratiyorlar... laf sokuyorlar... neyi bekliyorsan 30 yaşında sin artık sana çocuğun nine der ilerde... daha birinci çocuğun bile yok 30 dan sonra daha zor çocuk bakmasi...
her gördüğün de insan sorar mi yaaa insaf... naptin bebek düşünmüyor musun artık ee hadi ama bebek sevelim...
Bu arada doktora gittim bir sene geçmeden müdahale edemeyiz dedi... denemeye devammis... Rahim kontrolü falan yaptı hersey yolunda dedi... Allah nasip etmedimi hepsi boş işte...
beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var benim gibi olan beni anlayacak arkadaşlar ın yorumlarını bekliyorum...
evet haklısınız belkide suan büyük bir sınav dayım allah hayırlısı ni nasip etsin. ..
aslında beni en çok yipratan insanlar... kalabalık ortamlarda bile soruyor lar. . laf sokuyorlar... allahım affetsin ama ben çok yıprandım artık kimseyi görmek bile istemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?