olmuyor dersem insanlara bu defa yok o doktora git yok bu doktora diyecekler bu sefer soracaklarsoracaklar doktor ne dedi niye oluyormuş falan filan... ben soran insanlara yalan söylüyorum düşünmüyoruz şimdilik diyorum... Bu defa olmuyor diye üstüme gelecekler ben bunun farkındayım... Bazı insanlar senin mutsuzlugun dan sıkıntın dan mutluluk duyarlar malzeme vermek istemiyorum kimseye. ..
Konu sahibi için demiyorum sadece ama, bu sokağa bırakılan veya kürtaj edilen bebeklere filan içlenen hanımlar, yurtlar kimsesiz çocuklarla dolu, bu konuda da aynı hassasiyeti göstermiyorlar. Bir evlat sahibi olsalar halbuki, daha sonra denemeye devam edip yine kendileri bir çocuk yapabilirler. Bu ihtimale bu kadar uzak olunması beni şaşırtıyor.
nicin yargilayalim? Rabbim evladin varligiyla da yokluguyla da imihan etmesin.. inşaAllah hayirli vakitte hayirli evlatlariniz olur.. duaya devam.. Hz. Zekeriyya'nin dusini okuyabilirsiniz.. bir de Hz. İbrahim'in..Merhaba arkadaşlar...
4 yıllık evliyim...evliligimm de büyük bir problem olmadı allaha şükür.. eşim iyi bir insandır çok şükür...
ikimizde 30 lu yaslardayiz bebek çok istiyoruz ama her ay aynı hayal kırıklığı ile yaşıyoruz umudumuz kırılıyor...
benim korkum hiç olmaması ve bu dünyada yapayalnız kimsesiz kalmamiz..
arkadaşım geçen hafta doğum yaptı gidemedim lütfen beni yadirgamayin ama bebek bile göremiyorum gözlerim doluyor...içim çok acıyor. ..
lütfen kırıcı olmadan yorum yapın..
eşim yegenlerini bile sevdikce içim parcalaniyor...
allahım diyorum o kurtaj yaptıran insanlar ve sokağa bırakılan terk edilen bebekler... ve biz çok isteyen ama ulaşamayan aileler...
allahım kimseyi evlatsizlikla sınamasin...
her gördüğün de soran insanları artık bogazlamak istiyorum olmuyor işte diye bağırmak istiyorum... beni çok yipratiyorlar... laf sokuyorlar... neyi bekliyorsan 30 yaşında sin artık sana çocuğun nine der ilerde... daha birinci çocuğun bile yok 30 dan sonra daha zor çocuk bakmasi...
her gördüğün de insan sorar mi yaaa insaf... naptin bebek düşünmüyor musun artık ee hadi ama bebek sevelim...
Bu arada doktora gittim bir sene geçmeden müdahale edemeyiz dedi... denemeye devammis... Rahim kontrolü falan yaptı hersey yolunda dedi... Allah nasip etmedimi hepsi boş işte...
beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var benim gibi olan beni anlayacak arkadaşlar ın yorumlarını bekliyorum...
BUNA KATILIYORUM. bir de şöyle bir gerçek var. çocuk yapma sorunu olan ailelerde strese bağlı sorunlar da yaşanıyor. mesela evlatlık aldıktan sonra aileler kendi çocuklarının sahibi olabiliyor. demek ki rahat bir psikolojiye ulaşıyorsun ve strese bağlı olan hormonlar normalleşiyor. böylelikle hem bir çocuğa aile olmuş olacaksın hem de kendi çocuğunun olma ihtimalini de artıracaksın. stres hamile kalmada çok etkili. tabii başka sorunlar da var. ama rahat olmak önemli.Konu sahibi için demiyorum sadece ama, bu sokağa bırakılan veya kürtaj edilen bebeklere filan içlenen hanımlar, yurtlar kimsesiz çocuklarla dolu, bu konuda da aynı hassasiyeti göstermiyorlar. Bir evlat sahibi olsalar halbuki, daha sonra denemeye devam edip yine kendileri bir çocuk yapabilirler. Bu ihtimale bu kadar uzak olunması beni şaşırtıyor.
Merhaba arkadaşlar...
4 yıllık evliyim...evliligimm de büyük bir problem olmadı allaha şükür.. eşim iyi bir insandır çok şükür...
ikimizde 30 lu yaslardayiz bebek çok istiyoruz ama her ay aynı hayal kırıklığı ile yaşıyoruz umudumuz kırılıyor...
benim korkum hiç olmaması ve bu dünyada yapayalnız kimsesiz kalmamiz..
arkadaşım geçen hafta doğum yaptı gidemedim lütfen beni yadirgamayin ama bebek bile göremiyorum gözlerim doluyor...içim çok acıyor. ..
lütfen kırıcı olmadan yorum yapın..
eşim yegenlerini bile sevdikce içim parcalaniyor...
allahım diyorum o kurtaj yaptıran insanlar ve sokağa bırakılan terk edilen bebekler... ve biz çok isteyen ama ulaşamayan aileler...
allahım kimseyi evlatsizlikla sınamasin...
her gördüğün de soran insanları artık bogazlamak istiyorum olmuyor işte diye bağırmak istiyorum... beni çok yipratiyorlar... laf sokuyorlar... neyi bekliyorsan 30 yaşında sin artık sana çocuğun nine der ilerde... daha birinci çocuğun bile yok 30 dan sonra daha zor çocuk bakmasi...
her gördüğün de insan sorar mi yaaa insaf... naptin bebek düşünmüyor musun artık ee hadi ama bebek sevelim...
Bu arada doktora gittim bir sene geçmeden müdahale edemeyiz dedi... denemeye devammis... Rahim kontrolü falan yaptı hersey yolunda dedi... Allah nasip etmedimi hepsi boş işte...
beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var benim gibi olan beni anlayacak arkadaşlar ın yorumlarını bekliyorum...
Allahım hayırlısıyla saglıklı bebekler versin inşallah.size ve isteyene.ama ben olaya hamile olan birininde bakıs acısından yazıcam.hamileyim allahım inş.hayırlı bir evlat nasip etsin.
tabiki bu bir müjde ve yakınlarımla coskuyla paylaşmak yasamak istyrm bu durumu bende illkez hamile oldum.cok yakın bi arkadasımın ve kuzenimin bebeği olmadı ama ben bu duygumu onlarlada paylaşmak istiyorum çünkü onlar en sevdiklerim desteklerine ihtiyacım var.ama paylaşamıyorum cünkü gördüğüm tepkiler sıcak değil arama yok sorma yok.bu benim sucum değil ndn mutlulugumu paylaşmıyorsununz her an dua ediyorum rabbim sizede bebek versin diye.ama böyle yapmaları beni çok üzüyor.ben olsam kendimin olmş gibi sevinirdim.ozaman arabası evi olmayan, yeni araba ev almış birnin muglulugunu paylaşmasın.bence adaletsizce.insanlar kendi lerinin olmadıgı seyler en yakınlarında olunca bunu paylaşmalı.cünkü herkesin bir kaderi var ve bunu yasar.ve mutluluklar patlaşılmalı.siz paylaşmayınca sizinde bi anda olmuyor, ama bu mutlulugu yasayan insanın bi yanını buruk bırakmaya kimsenin hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?