lütfen beni yargilamayin ama piskolojim alt üst oldu...

bak arkadaşım stres yüzünden olmuyor her ay acaba oldu mu olacak mı ya olmazsa gibi... belki sex sırasında bile bunu düşünüysun işte o yüzden olmuyor oluruna bıraktığın an hamile kalacaksin allahın izniyle. bizde bi sene aradık olmuyodu her günüm gecem düşünmekle geçiyordu. ama bir gün bıraktım aman ya olursa olur olmazsa olur dedim 1 ay boyunca aklımın ucuna bile gelmedi çünkü tamamen kafamdan söküp atmıştım bu düşünceyi bana inan o ayın sonunda hamile kaldım. hamilelik testi yaparken bile hiç umudum yoktu negatif çıkacak yine dedim ama sonuç pozitifti. stres olduğun için hormonların düzgün çalışmaz ve bu şekilde de pek mümkün olmaz. yapman gereken ilk şey kafandan bu düşünceleri çıkar ve ilişki yaşadıktan sonra 1 saat yatakta kalkmdan vakit geçir uyu yat vs inş olacaktır

ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim banada UMUT oldunuz... hayal kırıklığı yaşıyorum sürekli bu yazınız içimi ferahlatti... Allah kucaginiza almayi nasip etsin inşallah bebisinizi... benim içinde dua edin ..allah banada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah...

Ben tesekkur ederim sabir edip okuduğun için kardeşim .
Sakin hayal kırıklığına düşme ..herkesin bi vakti zamanı var biz de o süreçleri yaşadık.. Yaşamamız gerekiyormus .. Her namazimda bıkmadan usanmadan dua ettim hic vazgeçmedim. Dr kesinlikle olmaz dediğinde de hastanelerde kostururkende.. Ve daha güçlü kalktik ayağa Allahım mukafatimizi verdi şükürler olsun.. Dua dua dua.. senin de kimbilir daha yazamadigin içinde biriken neler vardır canim.. Ben çıkışı Allaha sığınarak buldum .. Ve Densiz Densiz konuşan insanlara bile boyle katlanabildim.. İnşallah senin De hayırlı haberlerini alacağız.. Allah razi olsun Rabbim sana da isteyen hakeden herkese dw nasip eylesin bu duyguyu .. İsmen dua almak çok tesirli ismini yazarsan ismen dua edeyim inşallah canım .. Selam ve duayla.. :)

Siz yurttan çocuk aldınız mi?

Bizimde üç yıl bitti, normal yollarla olmaz dedi doktor 33 yaşındayım tüp bebek yaptırdık tuttu çok şükür sizde tüp bebek konusunu görüşün doktorunuzla..ben üç yıldır çocuk yapmıyor musunuz diyenlere hiç yalan söylemedim, olmuyor tüp bebek yapıcaz dedim, niye saklayayım ki bir kusur bir hata değil sağlık sorunu bence sizde öyle yapın bir daha soramazlar zaten.

Arkadaslar çok teşekkür ediyorum yorumlar için. .. içimi ferahlatan arkadaşlar allah razı olsun hepinizden...
bazen çok bunalıyorum inşallah bende bu sınavı atlatacagim dün bana yine laf sokan o insana karşı ve onun gibiler e karşı sabır edeceğim. ..

Eşimin bi uzaktan akrabası bana yine çocuk mevzusunu sordu yanindada kuzeni hamile ... oooo bu çocuk yapana kadar ben ikinciyi doğururum dedi güldü ler. .. allahım sen görüyorsun bana yardım et... dualarinizi esirgemeyin yalvaririm... allah bana sabır versin...

Benim de bir tanıdığımın çocuğu olmuyordu bi gün yolda karsılastık yanındakiler çocuğumu sevdi o kızımın yüzüne bile bakmadı ne gereksiz bi davranış su an 3 tane çocuğu var allah sanada o mutluluğu yasatır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…