Lütfen beni yargılamayın

Travma anlık değildir, hayata küser ve öyle bir hayatı olur eğer bu gerçek ise... Ama bu zatı muhterem bı değişik geldi, yapmayın arkadaş, Allah kimseye yaşatmasın da bak hala çekiniyorum ya doğru ise diye amaaaa, yokk inanmadim, özelci bu arkadaş
Eski msjlarina baktim sevgilimle birlikte oldum yazmis insanlari aptal yerine koyuyor bizde yardimci olmaya calsiiyoruz utanmaza

Dalgami geciyorsun sen insanlarla eski paylasimlarinda erkek arkadasinla birlikte oldugunu belirtmissin cann skldi dur ben insanlarla kafa buluyummu dedin bir an once git tedavi ol normal degilsin

5D7F95B7-BF7C-4C68-BE3A-3C52553CDDB5.webp
9DB9032F-B73C-4F54-B70D-21B4CCC1616A.webp
A6A73E2B-2440-467E-BFA5-5BF3947730B5.webp

BURADA BİZE HİKAYE ANLATIYOR...

Eski msjlarina baktim sevgilimle birlikte oldum yazmis insanlari aptal yerine koyuyor bizde yardimci olmaya calsiiyoruz utanmaza
Gel ge bu yana gel ben iki hafta içinde çözdüm akıllı hatunlar sayesinde bu kk yi.salak yerine koymaya çalışmak nedir ne yani biz yazınca düşününce haz mı alıyorsunuz... Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Neyse bir fake konunun daha sonuna geldik :halay:

Daha önceki mesajlarınızı okuyunca bana da inandırıcı gelmedi şimdi? Bunu yapmaktaki amacınız nedir?

Gel ge bu yana gel ben iki hafta içinde çözdüm akıllı hatunlar sayesinde bu kk yi.salak yerine koymaya çalışmak nedir ne yani biz yazınca düşününce haz mı alıyorsunuz... Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Neyse bir fake konunun daha sonuna geldik :halay:
Şimdi hesabını gizlemiş... :))) çok akıllı maşallah

Mune Mune sanırım erkek üye. Burada herkesi özelden dertleşmeye davet etmişti. Farklı konularda farklı hayat hikayesi anlatıyor.

Komik gulsemmi aglasammmi nabsam bilemedim çok acayip bir içerik oldi😂

Back
X