Lütfen beni yargılamayın

Yaş 22, dert aşk değil, omuzlara yük fazla, anlatınca yargılıyorlar...
Hmmm
Seçenekler; kendini erkek gibi hissediyorsun...
Başka seçenek bulamadım valla
Erkek degilim yemin mi etmem gerekiyor illa burdan hangisini yaza bilirim uzun uzun tecavüz hikayemimi yıksa dayak hikayelerimimi yoksa en son yaşadıgım ölüm olayını mı hangisinş yazabilirim

Erkek degilim yemin mi etmem gerekiyor illa burdan hangisini yaza bilirim uzun uzun tecavüz hikayemimi yıksa dayak hikayelerimimi yoksa en son yaşadıgım ölüm olayını mı hangisinş yazabilirim

Erkeksin demedim...cinsel eğilim farklı olabileceği aklıma geldi herkes yargılıyor deyince...tecavuzun neresini yargılıyor herkes? Eğer o kişiyi şikayet etmediysen git şikayet et burdan tavsiye bu olur herkesin

Net olun lütfen. Kısaca anlatın ki bilelim. Belki önerilerde bulunabiliriz. Ama lütfen hiç bir şey yazmadan yardım beklemeyin. Özelden yazmak bu saatlerde pek iyi bir fikir değil.

Yargilanmadan dinlenilmek isteyen sizsiniz

Ve burda ki hanimlarda gayet açık bir dille anlatmazsaniz anlayamiyacagini ifade ediyor

Yasadiklariniz belki cok kötü seyler ama anlatmaya bi yerden başlayabilirsiniz

iyide ablacim burasi adi uzerinde dert bolumu..yani herkes ozelden mi dertlesiyor saniyorsun : (

dok icini sende rahatla bizde : )
Abla dogru diyorsun ama ben kendimi tam anlatamıyorum herkes erkek demiş burda bana burdabile anlatamadım derdimi yazdıgımda nasıl anlatayım ama bak vallahi kızım ben

Benim çoğğ derdim var ha bağa burdan Cevap yazın walla razıyım🤣🤣

Peki arkadaşlar veya ablalar hepinizden yanlış anlaşılmam için özür dilerim ilk önce ben erkek degilim yemin ederim tekrar yeni bş konu açıp derdimide açacagım eminim hepiniz çok özel yorumlar yapacaksınız tekrar özür dilerim rahatsız veya sinir ettiysem herkese iyi geceler

Peki arkadaşlar veya ablalar hepinizden yanlış anlaşılmam için özür dilerim ilk önce ben erkek degilim yemin ederim tekrar yeni bş konu açıp derdimide açacagım eminim hepiniz çok özel yorumlar yapacaksınız tekrar özür dilerim rahatsız veya sinir ettiysem herkese iyi geceler
Burdan devam edebilirsiniz.

Abla dogru diyorsun ama ben kendimi tam anlatamıyorum herkes erkek demiş burda bana burdabile anlatamadım derdimi yazdıgımda nasıl anlatayım ama bak vallahi kızım ben
derdini direk anlatsaydin bu damgayi yemezdin. durup dururken ozele kadinlara cagiran birinin ne oldugunu dusunmemiz gerekir sence? tabiiki erkek yazar diye dusundum ben.

mesela ben acsam boyle bi konu millet soylenir ama kimse benim erkek oldugumu dusunmez, cunku eski bir uyeyim ve kadin olmasam bu kadar rol yapmam ustun bir yetenek gerektirirdi yillardir. yani kisaca derdini anlatsan sana hemen fikir veririz. ama ozel mozel deyince tabiiki yanlis dusunuyoruz.

Ozelden herkese tel tek yasadiklarini yazman zor olur. Buradan daha cok yardim alirsin.

Canim derdin uzun olabilir bir yerden basla hem rahatla hem yardimci olmaya calisalim

derdini direk anlatsaydin bu damgayi yemezdin. durup dururken ozele kadinlara cagiran birinin ne oldugunu dusunmemiz gerekir sence? tabiiki erkek yazar diye dusundum ben.

mesela ben acsam boyle bi konu millet soylenir ama kimse benim erkek oldugumu dusunmez, cunku eski bir uyeyim ve kadin olmasam bu kadar rol yapmam ustun bir yetenek gerektirirdi yillardir. yani kisaca derdini anlatsan sana hemen fikir veririz. ama ozel mozel deyince tabiiki yanlis dusunuyoruz.
Dohçgru diyorsun abala ben yeni üye oldum tekrar açacagım form zaten umarım o zaman anlaşılırım teşekkğr ederim abla güzel bi şekilde smyşedigin için

Ayy offf abla abla diye diye....Sen gariban genç kız, biz de koca koca kadınlar olduk...Tanımadıgım kişilerin abla demesinden zaten içim şişiyor her gün bir de burda...Ay bi bitin ya

Back
X