- 17 Kasım 2019
- 889
- 777
- 53
- 27
Iyimisin bu kadar dert etcek neyin var
[/QU birbirinden çok farklı konular kısacası taciz tecavüz şiddet ölüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyimisin bu kadar dert etcek neyin var
[/QU birbirinden çok farklı konular kısacası taciz tecavüz şiddet ölüm.
Erkek degilim yemin mi etmem gerekiyor illa burdan hangisini yaza bilirim uzun uzun tecavüz hikayemimi yıksa dayak hikayelerimimi yoksa en son yaşadıgım ölüm olayını mı hangisinş yazabilirimYaş 22, dert aşk değil, omuzlara yük fazla, anlatınca yargılıyorlar...
Hmmm
Seçenekler; kendini erkek gibi hissediyorsun...
Başka seçenek bulamadım valla
Keşke hepsi ilk senin gibi dese hepsi erkek diye yargılamış beniSen buradan anlat bak bir sürü arkadaşın olacak ..![]()
iyide ablacim burasi adi uzerinde dert bolumu..yani herkes ozelden mi dertlesiyor saniyorsun : (Uzun ve farklı konular oldugu için burdan açmadım komik bişey yok sen senin yaptıgın bu şey şuan beni rencide ediyor
Erkek degilim yemin mi etmem gerekiyor illa burdan hangisini yaza bilirim uzun uzun tecavüz hikayemimi yıksa dayak hikayelerimimi yoksa en son yaşadıgım ölüm olayını mı hangisinş yazabilirim
Net olun lütfen. Kısaca anlatın ki bilelim. Belki önerilerde bulunabiliriz. Ama lütfen hiç bir şey yazmadan yardım beklemeyin. Özelden yazmak bu saatlerde pek iyi bir fikir değil.Erkek degilim yemin mi etmem gerekiyor illa burdan hangisini yaza bilirim uzun uzun tecavüz hikayemimi yıksa dayak hikayelerimimi yoksa en son yaşadıgım ölüm olayını mı hangisinş yazabilirim
Yargilanmadan dinlenilmek isteyen sizsinizErkek degilim yemin mi etmem gerekiyor illa burdan hangisini yaza bilirim uzun uzun tecavüz hikayemimi yıksa dayak hikayelerimimi yoksa en son yaşadıgım ölüm olayını mı hangisinş yazabilirim
Abla dogru diyorsun ama ben kendimi tam anlatamıyorum herkes erkek demiş burda bana burdabile anlatamadım derdimi yazdıgımda nasıl anlatayım ama bak vallahi kızım beniyide ablacim burasi adi uzerinde dert bolumu..yani herkes ozelden mi dertlesiyor saniyorsun : (
dok icini sende rahatla bizde : )
Burdan devam edebilirsiniz.Peki arkadaşlar veya ablalar hepinizden yanlış anlaşılmam için özür dilerim ilk önce ben erkek degilim yemin ederim tekrar yeni bş konu açıp derdimide açacagım eminim hepiniz çok özel yorumlar yapacaksınız tekrar özür dilerim rahatsız veya sinir ettiysem herkese iyi geceler
derdini direk anlatsaydin bu damgayi yemezdin. durup dururken ozele kadinlara cagiran birinin ne oldugunu dusunmemiz gerekir sence? tabiiki erkek yazar diye dusundum ben.Abla dogru diyorsun ama ben kendimi tam anlatamıyorum herkes erkek demiş burda bana burdabile anlatamadım derdimi yazdıgımda nasıl anlatayım ama bak vallahi kızım ben
E okey o zamanErkek degilim özelden yazanlarda oldu paylaşımımdan sonra kimseye sapkınlık yapmadım
Canim derdin uzun olabilir bir yerden basla hem rahatla hem yardimci olmaya calisalimPeki arkadaşlar veya ablalar hepinizden yanlış anlaşılmam için özür dilerim ilk önce ben erkek degilim yemin ederim tekrar yeni bş konu açıp derdimide açacagım eminim hepiniz çok özel yorumlar yapacaksınız tekrar özür dilerim rahatsız veya sinir ettiysem herkese iyi geceler
Dohçgru diyorsun abala ben yeni üye oldum tekrar açacagım form zaten umarım o zaman anlaşılırım teşekkğr ederim abla güzel bi şekilde smyşedigin içinderdini direk anlatsaydin bu damgayi yemezdin. durup dururken ozele kadinlara cagiran birinin ne oldugunu dusunmemiz gerekir sence? tabiiki erkek yazar diye dusundum ben.
mesela ben acsam boyle bi konu millet soylenir ama kimse benim erkek oldugumu dusunmez, cunku eski bir uyeyim ve kadin olmasam bu kadar rol yapmam ustun bir yetenek gerektirirdi yillardir. yani kisaca derdini anlatsan sana hemen fikir veririz. ama ozel mozel deyince tabiiki yanlis dusunuyoruz.
Yani,pul koleksiyonu filanE okey o zaman
İlk mesajinizi duzenleyin anlatin derdinizi. Burasi ozele gel diyebileceginiz bir platform degil
Yaptım dediginizi aklıma gelmemişti teşekkürlerE okey o zaman
İlk mesajinizi duzenleyin anlatin derdinizi. Burasi ozele gel diyebileceginiz bir platform degil