Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ama aynı mahalledeydik 3 sene önce taşındılar pek akıllı biri degildi mahaledekiler ona deli ahmet derdiPsikolojik destek almanız şart. Size tecavüz eden kişi aileden birisi mi.?
İnanman için ne yapmam gerek ben karakyçtersiz biri degilim böyşe bi konuda yalan söyleyeyim sizin vicdan yapmanız benim hiç bi işime yaramaz bem sadece sizden akıl istiyorum olayı yazmıyorum erkek diyosunuz olayı yazıyorum yalancı oluyorum ne yapmam lazım peki benimCnm bnm sen daha o yaşta oyun oynamayı idrak edecek bir karakterde bile değilsin, desen ki 10 12 yaş anlarımda, hiç inandırıcı gelmedi yapmayın arkadaş ya, insanların vicdani duyguları ile oynamayin![]()
Hayır ama aynı mahalledeydik 3 sene önce taşındılar pek akıllı biri degildi mahaledekiler ona deli ahmet derdi
Mahalemizde oturan bi şerefsizdi 3 sene önce taşındılar akli dengesi yerinde olan birisi degildi soru 2 bizim maddi durumumuz bize yetecek kadar iyş abim çok fazla keyfine düşkün para seven bi insan sürekli para için kavga çıkartıyor babam evde yokken soru 3 evet o abim ama gerçekten karakter kişilik yoksunu bi insan gerekçesi yok herşey ola bir gerekçesiSorulara cevap vererek basla istersen.
1.Tecavüz eden kimdi ?
2.Konunun abinin para sevgisi ile ne ilgisi var
3.Şiddet uygulayan hayvan kimdi ( abinmis simdi dikkatli okuyunca fark ettim,siddetin gerekcesi neydi)
Walla ne diyim yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama hiçte gerçek gelmediniz, gerçek olmayın lütfenİnanman için ne yapmam gerek ben karakyçtersiz biri degilim böyşe bi konuda yalan söyleyeyim sizin vicdan yapmanız benim hiç bi işime yaramaz bem sadece sizden akıl istiyorum olayı yazmıyorum erkek diyosunuz olayı yazıyorum yalancı oluyorum ne yapmam lazım peki benim
Hayy Allah'ım saçma saçma saçma işte... Çekimser yazıyorum ama hiçte gerçek gelmedi hikayeGerçek mi değil mi bilmiyorum kimseyi üzmeyi de istemem ama başka bir mesajınizda 1 yıl önce sevgilinizle birlikte olup bakireliginizin gittiğini yazmışsınız hataydı falan diye eklemişsiniz.
Ben anlayamadım birseyler uyumsuz gidiyor .
Allah yardımcınız olsun .
Yazma o zaman sen inanmıyorsan vahi indiremem inanman için göktenWalla ne diyim yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama hiçte gerçek gelmediniz, gerçek olmayın lütfen
Ne diyelim Allah yardımcısı olsun ..Hayy Allah'ım saçma saçma saçma işte... Çekimser yazıyorum ama hiçte gerçek gelmedi hikaye
Oncelikle kendini toparla ve biran once git suc duyurusunda bulun tecVuz eden aileden birimi akraba vs.hic korkma cok buyuk ceza alir tepkileri vs dusunme bile senin ne sucun varki daha süt kokuyormussun Allahindan bulsun.Öncelikle herkesten özür dilerim düzgün bi şekilde yaz ayıp insanlara karşı yanlış anlaşıldıgım için ben 6 yaşında tecavüze ugradım kimseye anlatamadım hala kabullenemiyorum bana çok agır geliyor abimden sürekli şiddet gördüm abimin tek derdi paraydı yakın bi zamanda ölüm olayı yaşadım ondan sonra iyice kötü hissetöeye başladım kendimi toparlayamadım bi türlü uzun yazmak istemiyorum en kısa en basit şekilde yazdım![]()
Abarttiniz gercekten 6 yasinda bir cocuk gauet rahat bircok anisini hatirlar ustelik bu bir travmaysa hatirlamamasi anormalCnm bnm sen daha o yaşta oyun oynamayı idrak edecek bir karakterde bile değilsin, desen ki 10 12 yaş anlarımda, hiç inandırıcı gelmedi yapmayın arkadaş ya, insanların vicdani duyguları ile oynamayin![]()
Yazma o zaman sen inanmıyorsan vahi indiremem inanman için gökten
Özelden yazsana bana konuşalım durumuna uzaktan benzeyen bi olay yaşadım bende
Karaktersiz kişiliksiz adi herif boşver onu sen bu konu da bende biraz dertliyim istersen özelden yaz konuşalım iyi gelir belki ikimizede
Merhaba bu mesajınızı okuyunca içim biraz rahatladı bi hata yaptım 1 sene önce şuan aynı kişiyle sevgilim birbirimizi seviyoruz ama hiç ayrılmayacagız anlamına gelmez bakire olmadıgım için çok çekiniyorum onun dışında başka birisiyle evlenmekten
Hay canım sağolasın.. burda bir cümle var kullanıyorlar arada çok hoşuma gidiyorHadi canim sen kendine eğlenecek başka platform bul.
Milleti özele davet edip edip saçma sapan muhabbetlere girmeye çalışıyorsun anladığım kadarıyla.
Dün yazdigin başka bugün yazdigin başka.
Yarım gram aklınla buradaki insanları mi oynatacaksin
Travma anlık değildir, hayata küser ve öyle bir hayatı olur eğer bu gerçek ise... Ama bu zatı muhterem bı değişik geldi, yapmayın arkadaş, Allah kimseye yaşatmasın da bak hala çekiniyorum ya doğru ise diye amaaaa, yokk inanmadim, özelci bu arkadaşAbarttiniz gercekten 6 yasinda bir cocuk gauet rahat bircok anisini hatirlar ustelik bu bir travmaysa hatirlamamasi anormal