Lütfen beni yargılamayın

Eski msjlarina baktim sevgilimle birlikte oldum yazmis insanlari aptal yerine koyuyor bizde yardimci olmaya calsiiyoruz utanmaza

Dalgami geciyorsun sen insanlarla eski paylasimlarinda erkek arkadasinla birlikte oldugunu belirtmissin cann skldi dur ben insanlarla kafa buluyummu dedin bir an once git tedavi ol normal degilsin

Eski msjlarina baktim sevgilimle birlikte oldum yazmis insanlari aptal yerine koyuyor bizde yardimci olmaya calsiiyoruz utanmaza
Gel ge bu yana gel ben iki hafta içinde çözdüm akıllı hatunlar sayesinde bu kk yi.salak yerine koymaya çalışmak nedir ne yani biz yazınca düşününce haz mı alıyorsunuz... Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Neyse bir fake konunun daha sonuna geldik

Daha önceki mesajlarınızı okuyunca bana da inandırıcı gelmedi şimdi? Bunu yapmaktaki amacınız nedir?

Şimdi hesabını gizlemiş... :))) çok akıllı maşallah

Mune sanırım erkek üye. Burada herkesi özelden dertleşmeye davet etmişti. Farklı konularda farklı hayat hikayesi anlatıyor.

Komik gulsemmi aglasammmi nabsam bilemedim çok acayip bir içerik oldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…