• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bi akıl verin çok kötüyüm

Ragve_anyela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
315
469
18
30
Biraz uzun olacak lutfen kusura bakmayın simdiden. Gecen actigim konuyla karistirilmasin o arkadasimin problemiydi uye olamadigi icin benden konu acmistik.

Dogumuma 10 gün falan var. Annem burdaydi bayramda . annemle babam ayri babam annemi aldatti annem yanliz yasiyor. Esimle konustuk dogumdan sonra 1 hafta 10 gun annemde kalicaktim. Burda kaynanamlar falan beni bunaltir dinlemem diye aramiz hic iyi degildir kendisiyle. Neyse dun esim isten geldi annem gitmisti durduk yere sevgiliyken sen beni hic dinlemedin diye kavga cikartmaya calisti.

Ses etmedim isde bi seye kizmistir diye. Sonra gitme annene burda dur dogumdan sonra dedi rahat edemem onceden konustuk besigini annemle yolladik ya kendi rahatini degil beni dusun dedim. Basladi beni hirpalamaya zaten sancim var ..... Git bosan o zaman sorunluluk bana fazla geldi iste annen bekar guvenmiyorum ona sanki annem bana ne yapacaksa baban iyi yapmis sizi terk edip gitmis durduk yere sacmaladi beni tekmelemeye basladi. :( daha onca kufur etti 90 kilo oldun zaten seni kaybetmektende korkmuyorum hic tipine bakiyomusun falan gercekten cok kötü durumdayim. İse gitti yuzume bile bakmadi sancım var umursamadı sizce nr yapmaliyim annem yanima gel yettti artik bu adam ben bakarim sana diyor. Nolur yardim edin dunden beri agliyorum geceden beri.
Tek lokma yemedim ben ne yaptim bunlari hakedecek. Bunalmasin diye hic bir seyine karismadim etmedim rahat bıraktım onu. Gene eziyet gene eziyet :(((

Arkana bile bakmadan annenin evine git güzelim. Kocan maalesef ki bildiğin odun, doğuma 10 gün var ve eşin seni teklemiyor, hadi seni sevmiyor, istemiyor, düşünmüyor karnındaki onunda çocuğu onu da mı düşünmüyor. Bu adamdan ne baba olur ne de koca, sen hala ne yapmalıyım diyorsun?

Biraz uzun olacak lutfen kusura bakmayın simdiden. Gecen actigim konuyla karistirilmasin o arkadasimin problemiydi uye olamadigi icin benden konu acmistik.

Dogumuma 10 gün falan var. Annem burdaydi bayramda . annemle babam ayri babam annemi aldatti annem yanliz yasiyor. Esimle konustuk dogumdan sonra 1 hafta 10 gun annemde kalicaktim. Burda kaynanamlar falan beni bunaltir dinlemem diye aramiz hic iyi degildir kendisiyle. Neyse dun esim isten geldi annem gitmisti durduk yere sevgiliyken sen beni hic dinlemedin diye kavga cikartmaya calisti.

Ses etmedim isde bi seye kizmistir diye. Sonra gitme annene burda dur dogumdan sonra dedi rahat edemem onceden konustuk besigini annemle yolladik ya kendi rahatini degil beni dusun dedim. Basladi beni hirpalamaya zaten sancim var ..... Git bosan o zaman sorunluluk bana fazla geldi iste annen bekar guvenmiyorum ona sanki annem bana ne yapacaksa baban iyi yapmis sizi terk edip gitmis durduk yere sacmaladi beni tekmelemeye basladi. :KK43: daha onca kufur etti 90 kilo oldun zaten seni kaybetmektende korkmuyorum hic tipine bakiyomusun falan gercekten cok kötü durumdayim. İse gitti yuzume bile bakmadi sancım var umursamadı sizce nr yapmaliyim annem yanima gel yettti artik bu adam ben bakarim sana diyor. Nolur yardim edin dunden beri agliyorum geceden beri.
Tek lokma yemedim ben ne yaptim bunlari hakedecek. Bunalmasin diye hic bir seyine karismadim etmedim rahat bıraktım onu. Gene eziyet gene eziyet :KK43:((

Gidin annenizin yanına bu ne saçmalık ya annenize güvenmiyo yok bilmem ne bu Adamla evlenmek Bi de üstüne çocuk yapmak başlıca hata olmuş bana göre .

Ses etmedim isde bi seye kizmistir diye. Sonra gitme annene burda dur dogumdan sonra dedi rahat edemem onceden konustuk besigini annemle yolladik ya kendi rahatini degil beni dusun dedim. Basladi beni hirpalamaya zaten sancim var ..... Git bosan o zaman sorunluluk bana fazla geldi iste annen bekar guvenmiyorum ona sanki annem bana ne yapacaksa baban iyi yapmis sizi terk edip gitmis durduk yere sacmaladi beni tekmelemeye basladi. :KK43: daha onca kufur etti 90 kilo oldun zaten seni kaybetmektende korkmuyorum hic tipine bakiyomusun falan gercekten cok kötü durumdayim. İse gitti yuzume bile bakmadi sancım var umursamadı sizce nr yapmaliyim annem yanima gel yettti artik bu adam ben bakarim sana diyor. Nolur yardim edin dunden beri agliyorum geceden beri.
Tek lokma yemedim ben ne yaptim bunlari hakedecek. Bunalmasin diye hic bir seyine karismadim etmedim rahat bıraktım onu. Gene eziyet gene eziyet :KK43:((
Oha ya!! Çekip giderdim anamın evine ,, hamile halinizle bir de şiddet mi görüyorsunuz Offf of.

Nasıl insan bu . Hamile kadına nasıl davranıyor. Annenize gidin doğumunuzu yapın ve ne yapacağınıza sonra karar verirsiniz.

Bu nedir kardeşim. Hamile karısına üstelik Doğuma şurda ne kalmış adamın yaptığı şeye bak. Bence annene git yada eşin eve gelmesin bi süre. Ya kaç yaşındasın mesleğin varmı bilmiyorum. Sanıyorumki küçüksün daha. Ezdirmeyin kendinizi şu adamlara. Biraz dik durun. Nedir yani bunaltmamak için hiç bişeyine bile karışmadım. Offf offff offff.
Ya bi kızım var 8 aylık, korkuyorum karşıma böyle birisiyle çıkacak diye Allah korusun.

90 kilo dediği kadının karnında bebeğini taşıyan kadını tekmelemek:KK43:
Git annenin yanına, evde para altın ve varsa al git.
Küfredicem edemiyorum, ama o bebeğe birşey olursa ( Allah korusun) evlat katili o adam. Olmasa da o potansiyelde.
Yarın bi gün Bebek çok ağlıyo diye darp edecek karakterde.
Ne var ne yoksa topla git, bide darp raporu al bu halde dövdüğünü ispat et hemen.

sende burda durmuş konu mu açıyorsun kaç kız kaç çok mu lazım sana koca

Allah aşkına git annenin yanına! Bu nasıl bir insan? Daha önce de hırpalandınız mı? Doğuma yakın nasıl tekme atar ya sinirden çıldırıcam şuan resmen!

Anneniz destek size lütfen düşünmeyin alın eşyalarınızı. Böyle bir adamın yanında kalmanız hiçgüvenilşr değil!

Aman bi kaç güne düzelir desek o evde o adamla kalmaya devam mı edeceksin.
Neden illa birilerinin sizin gözünüzü açması lazım. Bu kadar aşıkmısınız kör oldunuz ne yapmanız gerektigini göremiyosunuz.

Bi an önce kurtulun şu insandan bu ne saygısızlık hadsizlik

Back
X