- 13 Kasım 2017
- 4
- 0
- 36
- 32
- Konu Sahibi sondubelki
-
ben doktora ilk gittiğimde zaten düşük yapmışım kanamam vardı kan degerlerımden bı kanıya vardı doktorAnlamadım tam hamile olduğunuzu düşük yaptığınızı bile bile yanınızda olmadı mı?
haklısınız planlı bir cocuk olmadı zaten.önemli olan bebeği değil beni merak etmesi olmalı idi bence.cocuğun doğmasını düşünmüyorduk zaten şu an için mümkün değil.başkasından olacağını da düşünmez aramızda öyle bi güven problemi yok.bana da süphelendiğimiz bır hafta çok iyi davrandı ama ne zaman doktora gitsem yanımda telefonla olsun destek vermedi ben bunu aşamıyorumacımasız bir yorum olabilir ama 22 yaşında sevgilinizden çocuk yapıp sonra bir de ondan o çocukla ilgili bir şeyleri merak etmesini mi bekliyorsunuz? benim sevgilim 22 yaşında çocuk desem depar atarak kaçar korkar yahu ne çocuğu? evli falan değilsiniz sizle aman aman ilgilenmesini beklemeyin. sorumluluk alamayacak adamlarla da bu riske girmeyin derim. herkes sevgilisini bilir ona göre hareket eder.
Gerçek yüzünü görmüş oldunuz işte. Ayrıca belki de çocuğun kendisinden olmadığını vs düşündü çünkü ayrı şehirlerdeymişsiniz.
haklısınız planlı bir cocuk olmadı zaten.önemli olan bebeği değil beni merak etmesi olmalı idi bence.cocuğun doğmasını düşünmüyorduk zaten şu an için mümkün değil.başkasından olacağını da düşünmez aramızda öyle bi güven problemi yok.bana da süphelendiğimiz bır hafta çok iyi davrandı ama ne zaman doktora gitsem yanımda telefonla olsun destek vermedi ben bunu aşamıyorum
olayın ciddiyetini algılamamış olup bana af söylebilirsiniz amacım onunla evlenmek kendıme bağlamak falan değil öyle olsa ayrılmazdım değil mi? evet korunma konusunda haklısınız ama küçümser tavırda konuşmayın lütfenBarışın. Bir daha hamile kalın. Belki bu sefer onu tam bağlayıp evliliğe ikna edersiniz. Ya da aldırırsınız ne olacak. Korunma diye bişey icat edilmemiş çünkü.
Hamile olduğunu duyunca sorumluluk almak istemedi korku yapacak bir şey kalmayınca da ayrılmak istemedi buradan görünen oiyi akşamlar.birileriyle paylaşmak istedim lütfen yorum yapın.sevgilimle 2 yıldır beraberiz.beni sevdiğini biliyordum bende onu seviyorum çok şey yaşadık katlandık görmezden geldik hep.ayrı şehirlerde yaşıyoruz.22 yaşındayım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktora gittim kan test istedi.o ise randevu saatımde uyuyormuş saatler sonra sordu önceki akşam sabaha kadar oturup düşünmüş ne olacak diye ondan da uyuyakalmış.ertesi gün tartıştık ona s.git dedim sinirle ve 1.5 gün ne yazdı ne aradı ben bu haldeyken.neyse sonra gene konuştuk ve bugun gene randevum vardı kimyasal gebeliğim varmış bebeğim düştü.randevu saatimi biliyordu ama bu sferde okuldaymış gene saatler sonra geldi sordu bende ayrılmak istedim bu halde beni yalnız bırakmasını kaldıramadım.yalvardı bırakma dedi ama ben kararlı olunca kabul etti ayrıldık.sizce amacı nedir neden böyle yaptı zaten psikolojim berbat bi de bu eklendi
Olayı çok ciddi gördüğüm için böyle yazdım. Ya gerçek bir hamilelik olsaydı? Asla küçümsemiyorum.olayın ciddiyetini algılamamış olup bana af söylebilirsiniz amacım onunla evlenmek kendıme bağlamak falan değil öyle olsa ayrılmazdım değil mi? evet korunma konusunda haklısınız ama küçümser tavırda konuşmayın lütfen
haklısınız planlı bir cocuk olmadı zaten.önemli olan bebeği değil beni merak etmesi olmalı idi bence.cocuğun doğmasını düşünmüyorduk zaten şu an için mümkün değil.başkasından olacağını da düşünmez aramızda öyle bi güven problemi yok.bana da süphelendiğimiz bır hafta çok iyi davrandı ama ne zaman doktora gitsem yanımda telefonla olsun destek vermedi ben bunu aşamıyorum
iyi akşamlar.birileriyle paylaşmak istedim lütfen yorum yapın.sevgilimle 2 yıldır beraberiz.beni sevdiğini biliyordum bende onu seviyorum çok şey yaşadık katlandık görmezden geldik hep.ayrı şehirlerde yaşıyoruz.22 yaşındayım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktora gittim kan test istedi.o ise randevu saatımde uyuyormuş saatler sonra sordu önceki akşam sabaha kadar oturup düşünmüş ne olacak diye ondan da uyuyakalmış.ertesi gün tartıştık ona s.git dedim sinirle ve 1.5 gün ne yazdı ne aradı ben bu haldeyken.neyse sonra gene konuştuk ve bugun gene randevum vardı kimyasal gebeliğim varmış bebeğim düştü.randevu saatimi biliyordu ama bu sferde okuldaymış gene saatler sonra geldi sordu bende ayrılmak istedim bu halde beni yalnız bırakmasını kaldıramadım.yalvardı bırakma dedi ama ben kararlı olunca kabul etti ayrıldık.sizce amacı nedir neden böyle yaptı zaten psikolojim berbat bi de bu eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?