Lütfen bi akıl verin...

Kelebeginruyasi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
9
0
36
37
Arkadaslar ailemle yasiyorum 28 yasindayim.bekarim..kendimce mutlu oldugumu dusundugumuz sakin bi ailemiz var.sorun su gecen gece babamin telefonda dikkatlice biseylerle ilgilendigini gordum.uzaktan goz gezdirdim.populer bir arkadaslik sitesine uye olmus ve ordaki bayanlarin fotograflarina bakip begeni ifade eden isaretler gonderiyordu.o an yikildim.o kadinlarla iletisim kuruyor mu,bu durum ne kadar suredir devam ediyor bilmiyorum..o dk dan beri babamla gozgoze gelmemeye ve konusmamaya gayret ediyorum.ama oldukca endiseliyim.korkudan kardesime bile soyleyemedim.ne yapmam lazim.yalvaririm bi akil verin...

Allah yardımcın olsun
Bende birşey görmüştüm bu tarz babamda
Halen yakıştıramadım
Halen utanıyorum
Halen üzülüyorum

Belli bir dönem belli bir yaş veya belli süredir devam eden evliliklerde bu gibi şeyler görülüyor ve ne yazık ki artık sıradanlaşıyor. Kendisiyle konuşmanızı ancak tavsiye edebilirim.

Vay çapkın vay kirkindan sonra çıldırmıs adam belli ki hormonları tavan yapmis.Bence siz karışması alimallah anneniz babanızın parcalayabilir veyahut bosanma aşamasına gelirler

Yaşını başını almış evli barklı adamlar internete bulaşınca sapıtıyorlar. Kaldırması çok güç bir durum.

Şu internet çıktı çıkalı bi hâller oldu
Bananın telefonunu gizlice al üyeliğini iptal ettir , belki utanır da yapmaz bi daha .

Arkadaslar cok zor durumdayim.bu kadinlarla iletisimde olma ihtimali beni mahvediyor.28 yasindayim ve bu durum bana cok koyuyor.acik acik konusmamak.icin zor tutuyorum kendimi.yazip mesaj olarak gondermeli miyim sizce

Baba bu kadınlara begeni atmissin profilinde gözüküyor. Şuna basınca oluyor. Heralde bilmiyorsun yanlışlıkla oldu. Dikkat et basma ... Onların aklı bizim gbi basmiyor internete böyle söyle anlamaz herkes her yaptığını görüyor sanar

Bir arkadaslik sitesi bu.sifre ve kullanic adiyla giris yapti.o asama itibariyle izledm nasil bi site diye.uye bayanlarn resimlerini acti ve begeni ifade eden isaretler atti Nasil soyleyim ne diyim simdi ben bu adama

Adı ne facebook falan mı? Eger öyleyse bence abartilacak bir durum değil. Ama paralı uyeliklerin olduğu arkadaşlık siteleri var. Onlardansa sıkıntı büyük.

Bence bulaşma. Bu annen ve baban arasındaki bir ilişki. Senin baban ile olan ilişkin baba-kız ilişkisi. Senin babanla olan ilişkin dışında bir konuyu kendine dert edinme bence. Bırak annen bunu kendi fark etsin. Kendi önlem alsın vs.

Ne diyim, gençliginde internet yoktu,belki meraktan

annen er yada geç farkeder, baş ,göz olma derim kendileri arada problem varsa kendileri halletsin

Bi sure gozlem yapicam.belki bi hevestir iletisim kurdugu kimse yoktur umuduyla...isin ciddi bir boyutu varsa acikca konusucam artik Allahim insallah kendiliginden hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…