- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Hayır inanın eşim ne dese onu yapıyorum ama evlendiğimden beri böyle çok aşırı bir şekilde baskı uyguluyor.Bide buna rağmen haksızdım mı diyorsunuz? Haksiz oldugunuz tek konu eşinizi bir başkasiyla kiyaslamak olmus bence.bunun disinda bu kadar baski altinda yasamak basli basina delirmek icin yeterli bence.evliliginizde bir guven problemi mi var yoksa esinizin psikolojik problemleri mi var bilmiyorumda profosyonel destek almazsaniz bu kavgalarin sonu gelicek gibi degil.yaşlarinizi bilmiyorum ama bu toy ve sagliksiz ruh hali en çok sizi yipratir uzuldum
Delirdim artık vallahi delirtti beni çok aşırı derecede piskolojik baskı uyguluyor bana hep kendimi yetersiz hisediyorum hep kendimi suçlu hissediyorum çok yorgunum artıkboşanmak istemiyorum.
Delirdim artık vallahi delirtti beni çok aşırı derecede piskolojik baskı uyguluyor bana hep kendimi yetersiz hisediyorum hep kendimi suçlu hissediyorum çok yorgunum artıkboşanmak istemiyorum.
Hayır evlenmeden önce hiç öyle değildi çok sosyaldi hiç bi şeyime karışmazdı hep beni mutlu etmeye çalışırdı. Şimdi gittiğimiz çoğu yerde güzelsin tepkilerini alıyorum ve o daha çok hırçınlaşıyor.Evlenmeden once flört doneminizde boyle miydi? Eger boyleyse bu kadar baski altinda yasamayi nasil goze aldin arkadasim bir iki ayda biticek bisey degilki evlilik ömur boyu
Kozlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim dün akşam bana attığı videoya bakarken tabelalardan ve yoldaki demirlerin yönünden aslında döndüğünü blöf yaptığını anladım 10 dk sonra eve geldikavgamızda şöyle oldu şimdi eşim benim bütün sosyal hesaplarımı kapatmış herşeyime karışıyor çok kıskanç balkona çıkmama bile kızıyor mutfak perdesini açmama kızıyor karşımızda apartman olmadığına rağmen karşımızdaki bütün evler tek katlı. Whatsappıma kendi ismini yazmış kendi fotoğrafını koymuş izin vermiyor fotoğraf değiştirmeme bende dün akşam "beni çok sıkıyorsun bıktım usandım artık. senin beni sıktığın kadar ailemde vs kimse sıkmamış beni, bunaltıyorsun beni, sürekli herşeyime kızıp hep kendin yönlendiriyorsun beni dedim. ablamın eşi çok anlayışlı gibi şeyler söyledim bütün arkadaşlarımın sosyal hesaları var bitek benim yok birgün arkadaşlarımla dışarı çıkamıyorum hep ya sen yada annenle çıkıyorum" dedim ve daha çok şey oda sinirlendi telefonunu alacam bidaha telefon yok yastık attı bana, itip kaktı beni. Bende daha çok şey söyledim ve çıktı gitti
Dayanmaya çalışıyorum depresyona girmek üzereyim evdeki hallerimi görseniz deli olduğumu düşünürsünüz çok yoruldum. Ama boşanmak ta istemiyorum.
Kozlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim dün akşam bana attığı videoya bakarken tabelalardan ve yoldaki demirlerin yönünden aslında döndüğünü blöf yaptığını anladım 10 dk sonra eve geldikavgamızda şöyle oldu şimdi eşim benim bütün sosyal hesaplarımı kapatmış herşeyime karışıyor çok kıskanç balkona çıkmama bile kızıyor mutfak perdesini açmama kızıyor karşımızda apartman olmadığına rağmen karşımızdaki bütün evler tek katlı. Whatsappıma kendi ismini yazmış kendi fotoğrafını koymuş izin vermiyor fotoğraf değiştirmeme bende dün akşam "beni çok sıkıyorsun bıktım usandım artık. senin beni sıktığın kadar ailemde vs kimse sıkmamış beni, bunaltıyorsun beni, sürekli herşeyime kızıp hep kendin yönlendiriyorsun beni dedim. ablamın eşi çok anlayışlı gibi şeyler söyledim bütün arkadaşlarımın sosyal hesaları var bitek benim yok birgün arkadaşlarımla dışarı çıkamıyorum hep ya sen yada annenle çıkıyorum" dedim ve daha çok şey oda sinirlendi telefonunu alacam bidaha telefon yok yastık attı bana, itip kaktı beni. Bende daha çok şey söyledim ve çıktı gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?