Lütfen bi şey söyleyin

Hayır inanın eşim ne dese onu yapıyorum ama evlendiğimden beri böyle çok aşırı bir şekilde baskı uyguluyor.

Evlenmeden once flört doneminizde boyle miydi? Eger boyleyse bu kadar baski altinda yasamayi nasil goze aldin arkadasim bir iki ayda biticek bisey degilki evlilik ömur boyu

Delirdim artık vallahi delirtti beni çok aşırı derecede piskolojik baskı uyguluyor bana hep kendimi yetersiz hisediyorum hep kendimi suçlu hissediyorum çok yorgunum artık boşanmak istemiyorum.

Bir süre sonra böyle siniyorsunuz..
Hiç bir iş yapmadığınız için de kendinizi değersiz hissediyorsunuz..
İkna edebilirseniz evlilik terapistine gidin..

Edemezseniz de konuşun..
Ne kadar yıprandığınızı ve kötüye gittiğinizi anlatın..
Ailede hiç kimse yok mu ona yaptığı yanlışı anlatabilecek.. Sözünü dinletecek..

gerçekten normalin dışında bir kıskançlığı varmış eşinizin.
ama naçizane tavsiyem sosyal medya hesabı açmak için pek meraklı olmayın.
evlilikleri olumsuz etkileyen bir mecra olduğunu düşünüyorum.

Delirdim artık vallahi delirtti beni çok aşırı derecede piskolojik baskı uyguluyor bana hep kendimi yetersiz hisediyorum hep kendimi suçlu hissediyorum çok yorgunum artık boşanmak istemiyorum.

Boşanmak istemiyorsun tamam da ondan vazgeçemeyeceğini ona hissettirirsen yani seni kaybetmek gibi bir korkusu olmazsa, ipler tamamen onun eline geçerse çok zorlanırsın. Zaten evde hep onun sözü geçiyor gibi. Aşırı kısıtlamaların sonu genelde kötü biter. Bence eşinizle konuşun, şimdi değil de biraz sakinleştikten sonra, karşınıza alıp konuşun, mantıklı şekilde orta yolu bulmaya çalışın.

Eşin kıskanç değil hasta tedavi edilmesi gerek kendini hatalı görmende seni sindirmiş olması sende tedaviye başla ergen gibi de gece evi terk etmek video atmak nedir acilen yardım alın kıskançlık bu değil üzgünüm ve bu boyutta kıskançlık ölüm getirir bunuda unutma kadın cinayetleri ni görüyorsunuz dur

Evlenmeden once flört doneminizde boyle miydi? Eger boyleyse bu kadar baski altinda yasamayi nasil goze aldin arkadasim bir iki ayda biticek bisey degilki evlilik ömur boyu
Hayır evlenmeden önce hiç öyle değildi çok sosyaldi hiç bi şeyime karışmazdı hep beni mutlu etmeye çalışırdı. Şimdi gittiğimiz çoğu yerde güzelsin tepkilerini alıyorum ve o daha çok hırçınlaşıyor.

E burada siz neden hatalı oluyormuşsunuz ki ! çok bariz eşiniz hatalı ne alaka ?
Bu arada madem çok kıskanç sizi nasıl gece bir başınıza evde bıraktı ?

Dayanmaya çalışıyorum depresyona girmek üzereyim evdeki hallerimi görseniz deli olduğumu düşünürsünüz çok yoruldum. Ama boşanmak ta istemiyorum.

Değişmez
Ya bu deveyi güdücen, ya bu diyardan gidicen
Tüm ipleri eline bırakmışsın, adam seni hapsetmiş sen hala hatalıyım diyorsun, Stockholm sendromumu yaşıyorsun
Boşanmak istemiyorsan çekeceksin, bunu değiştirmenin yolu yok, insan ne ise odur
Bu gün gider, yarın döver, söver, mutlaka bulur takacak bir şey

Ne bu adamlari anliyorum guzel kadini al sonra muhabbet kuşu gibi koy kafese,nede kusura bakma ama senin gibi dusunenleri anliyabiliyorum.hem oyle degildi diyosun hem simdi her dedigine he diyosun.bunu kendinize neden yapiyosunuzki 3 gunluk dunya ve inanin òmur bu kadar gereksiz kiskancliklar kavgalar icin cok kisa.yerinde olsam gittigini gorunce kilidi falan degistirirdim acardim bide muzigi son ses ozgurluge dans ederdim :)

Canim adam seni elestirip kusurlarini soyleyip ozGuvenini kaybettirerek hakli olduguniz konuda bile kendinizi suclu hissettirip psikolojik baski uyguluyor benimm sozumden disari cikmasin diye bu bazi adamlarin yaptigi taktik ben hataliyim esim ddogrusunu bilir diye.canim sen sagligini kaybediyorsun ne demek perdeyi acamamaksana zulmediyo gunah yaaa

Ne gel derdim nede özür dileyen mesajlar atardım
nerdesin oraya geliyorum derdim ve kalkıp yanına giderdim

İyi de siz başta hiç böyle şeyler olmuş gibi anlatmadınız ki. "çok üstüne gittim... bütün suç benim" yazdınız. Biz de ona göre yorum yaptık. Ben kapris ve cadılık yaptınız, hakaretler ettiniz sanmıştım. Ama hiç de öyle değilmiş. Ablanızın eşiyle kıyaslamak dışında bir yanlışınızı göremedim ben.

Eşiniz sizden daha suçlu. Yani şöyle söyleyeyim eşiniz sizden boşanmak istese, siz istemeseniz ve eşiniz sizin yaptıklarınızı anlatsa, şahit falan da gösterip hakim sizi boşamaz. Ama tam tersi siz boşanmak isteseniz, eşiniz istemese, siz eşinizin yaptıklarını şahitlerle anlatsanız hakim sizi muhtemelen boşar. Yani, boşanmak için sizin hatalarınız (bir kere ablanızın eşiyle kıyaslamış olmak) yeterli değil. Ama eşinizin hataları muhtemelen yeterli olur. Çünkü temel kişisel hak ve özgürlüklere aykırı.

Madem eşiniz size bu kadar kötü davranıyor, siz neden sizi terk edecek diye korktunuz, o kısmı anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…