Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi??

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
arkadaşlar çok araştırdım fakat bişey bulamadım.
Bugün arkadaşım Türkiye'den geliyordu.
Birkaç krem almıştım 800 tl miktarları :(
Havaalanında almışlar.
Türkiye'de arkadaşım var fakat geri alabilir miyiz sizce?
Lütfen bilgisi olan paylaşsın. Çok morelim bozuldu :mad::cry:

Normalde yasak fakat bavulda kıyafetlerin arasında birşey olmuyor.

Türkiye'den dünya kadar krem, makyaj malzemesi vs ne varsa getirdim. Kimse bir şey almadı. Ki bayağı aktarma yaşadım. Çorabıma kadar kontrol ettiler, böyle bir şey yaşamadım hiç.

Bu arkadaşının ilk yurt dışına çıkışı değildir heralde ve krem tarzı şeylere el bavulunda el konduğunu biliyordur.bile bile böyle birşey yaptıysa biraz fesatlık yapıcam suan ama yani aslinda el konulmadiysa.kremleri aldılar falan dediyse.evine dönünce bir güzel onları kendine falan sürerse.az para değil çunki.5 dakikada senaryoyu yazdim.ayyy fesatliğim tuttu...böyle bir ihtimal var mi.insan arkadaşına konduramaz ama...

Türkiye'den dünya kadar krem, makyaj malzemesi vs ne varsa getirdim. Kimse bir şey almadı. Ki bayağı aktarma yaşadım. Çorabıma kadar kontrol ettiler, böyle bir şey yaşamadım hiç.
Benimkileri almışlar işte çok üzgünüm ya inanılmaz :KK42:

Bavula koymaliydi yanina alacağı çantaya değil denildiği gibi günahını almayalim da pek sallamamis galiba

Aynen
Elçantasına asla pahalı kozmetiklerimi koymam . Ucuzları da koymam ya neyse :) sürekli seyahat eden bir insan su şişesi bile alınmadığını biliyordur mutlaka.

Free shop'tan aldıysa geri alamazlar. Özel poşete koyuğ yol boyu açmıyorsunuz. Ama el bavulunda önceden alınmış çok fazla krem vs varsa alabilirler.Uçuş kuralları değişiyor. Her ülkenin uygulama şekli farklı.Eskiden bagaj bavıluna karışmazlardı şimdi çoğu şey sorun oluyor. Bizim yaşadığımız ülkede şöyle bir uygulama var. Eğer yanında götüremeyeceğin bir malzemeyse havaalanından kargo yapıyorsun ücreti karşılığında. Biz kimsenin adresini bilmediğimiz için emlakçımıza kargo yapmıştık geçen sene :) adam kutuyu açınca bir sürü power bank görüp şaşırmıştır eminim. İsterseniz thy ye bir sorun. Geçmiş olsun

Free shop'tan aldıysa geri alamazlar. Özel poşete koyuğ yol boyu açmıyorsunuz. Ama el bavulunda önceden alınmış çok fazla krem vs varsa alabilirler.Uçuş kuralları değişiyor. Her ülkenin uygulama şekli farklı.Eskiden bagaj bavıluna karışmazlardı şimdi çoğu şey sorun oluyor. Bizim yaşadığımız ülkede şöyle bir uygulama var. Eğer yanında götüremeyeceğin bir malzemeyse havaalanından kargo yapıyorsun ücreti karşılığında. Biz kimsenin adresini bilmediğimiz için emlakçımıza kargo yapmıştık geçen sene :) adam kutuyu açınca bir sürü power bank görüp şaşırmıştır eminim. İsterseniz thy ye bir sorun. Geçmiş olsun
Hayır dışardan aldığım bir ürünlerdi. :(

Back
X