- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Haklısınız, zıtlaşmak gibi olur ama çok üzüldüm bugün duyarsızlıklarına.Bir hafta uzun bir süre, özel hariç yanaşacaklarını sanmam. İkinci olarak da 2 günü geçen raporlarınız sgk ya gider, maaş kesintisi yapılıp sgk dan alırsınız paranızı filan gibi bir ton ıvır zıvırı var. Yapılan hoş değil ama sizin de bu durumda rapor almanız da algı olarak da kötü niyet gibi algılanabilir haklıyken haksız duruma düşmeyin. Bir de zaten gene de rahatsız edilmeye devam edeceksiniz. Ben olsam bulaşmazdım özetle
O konuda sonuna kadar haklısınız da ben de bir ikcı olarak fikrimi söyledim. Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum mail de atmışsınız iyi yapmışsınız aslında. Bir dönüş alamadım sizden diyip üsteleseniz diye düşündüm. En azından servis güzergahının değiştirilmesi konusunda ısrarcı olun bence bu şartlarda. Maalesef ekonomik durum kötü, iş verenler acayip pisleşebiliyorlar çok yakında bir tanıdığımın başına geldi o yüzden temkinli ama dozunda tepkili gitmekte yarar var benceHaklısınız, zıtlaşmak gibi olur ama çok üzüldüm bugün duyarsızlıklarına.
Yani ortada bu kadar panik yapacak bir salgın varsa durum o kadar kötüyse beni de düşünmeleri gerekmez mi? Yok eğer korkulacak şey yoksa neden insanları eve gönderdiniz????
Ehliyetiniz var mi? Arabayi siz alsaniz. Veya ne kadar uzak is yeri?
Belki yurumek cozum olabilir.
Telefonu cebe yönlendirme yapabilirsiniz buda evden çalışmanızı sağlar
Uslubunuzu beğenmedim
Altıma bir sekreter falan hoş sözler değil
O konuda sonuna kadar haklısınız da ben de bir ikcı olarak fikrimi söyledim. Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum mail de atmışsınız iyi yapmışsınız aslında. Bir dönüş alamadım sizden diyip üsteleseniz diye düşündüm. En azından servis güzergahının değiştirilmesi konusunda ısrarcı olun bence bu şartlarda. Maalesef ekonomik durum kötü, iş verenler acayip pisleşebiliyorlar çok yakında bir tanıdığımın başına geldi o yüzden temkinli ama dozunda tepkili gitmekte yarar var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?