- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim anlam veremediğimde nasıl ödeyemediği zaten...
2000 küsür tl maaş alıyor ne kumarı var ne içkisi ne de dışarı çöıkması hep yanımda...
ama olmuyor işte bi türlü o kesinti bitirdi bizi resmen ama dediğim gibi ben kapıya hangi alacaklı gelecek diye düşünmekten bıktım artık üstüne üstlük bir de mide kanseri tehşisi koydu 2 gün önce dr stresten diyorlar ne yapacağımı bimiyorum
Ayrıca herkes borç yüzünden koca boşasaydı...
Etraf borçlu dul adamdan geçilmezdi..
kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil..
Zavallı eşin senin içini bir okuyabilseydi....
Eminim, senden önce o seni boşamaya kalkardı...:mymeka:
[/FONT]
lolita hanım eşiniz size deger verdiği ve sizi üzmemek için yalan sölediği sizin rahat ve lüks yaşamınıza devam etmeniz için stresten kanser olduğu ayen beyan ortada
siz ne diyosunuz yaaaaaaaaaa:1shok:
gerçekten diğer arkadaşlarında dedği gibi hemen ayrılın çünki siz eşinizi haketmiyorsunuz ....
ya daha 6 ay olmuş yaaaaaa:1shok:
ben 3. yıla girmek üzereyim bir ayımızda borçsuz kalmadık ben hiç bilmem 200 300 milyonluk alışveriş yaptığımı
ama hiç bir gün bu yüzden kocamı boşamıyı asla düşünmedim:1no2:
cidden siz eşninizin ve ailesinin maddiyatına güvenerek evlenmişiniz para aşkı bürümüş sizi para gidince hasta bi adamla başbaşa kaldınız ve bu sizi aştı
artık size bişey sölemiyorum:1closedeyes:
allah eşinize dayanma gücü versin allahım acil şifalar versin allahım sizden kurtulmasını ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin o insan daha iisini hakediyorrrrrr:Saruboceq: :a015:
Ayrıca herkes borç yüzünden koca boşasaydı...
Etraf borçlu dul adamdan geçilmezdi..
kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil..
Zavallı eşin senin içini bir okuyabilseydi....
Eminim, senden önce o seni boşamaya kalkardı...:mymeka:
ya yemin ediyorum gözlerim doldu adamın haline senağlama
boşanmak istediğini sölediğinde bahanesini olarak neyi gösterdi acaba:uhm:
off yaaa bu arada
yine bileziklerini düşünüyoÇok üzgünüm çoook
ya benim parmağımda 150 milyonluk bi alyans bide taş çatlasın 80 milyonluk söz yüzüğü var bileziklerimi 2. ayda verdim arabaya hiçte pişman diilim
eşimin o arabayı kullanırken gözleirnin parladığını gördükçe iyiki yapmışım diyorum yaaa
eğer bi şans daha istiyorsan insan olmayı öğrenmek için herşeyini sat borçları kapa eşinin gözlerine bak
ona yardımcı ol lütfen :Saruboceq:
bak insanlık vasfını kazanmak için son şansın bu yasakkelime
bunu kaybedersen bedelini er yada geç ödersin
kimsenin ahı kimsede kalmaz:enbuyukkk:
buda son lafım dahada bu topiğe yazmam benkötükedihüso
madem akıl istiyosun buyur
senin kocana destek olman gereken bir dönemde o çok severek evlendik dediğin eşine bunu yapıyosunya ben sana hiç bişe söylemiyorum
adamcağız senin bir dediğini iki ettirmemiş sen üzülme diye borc içindeyken sana yansıtmamış ne dediysen almış yapmış sıkıntısını tek başına yaşamış senin yüzünden kanser olmuş bumudur mükafatı yazık sana yazık
ben o adamın yerin de olsam ben seni boşarım benimle para için evlenen birinin benim hayatımda asla ve asla yeri olamaz sen bu adamdan bide yaşça da büyüksün adamcağız bunu sana kaç kez hissettirdi de sen bir yalan söyledi diye sen eşine bunu yapıyosun ve kim bilir bu yalanı ne için söyledi eger evde terör estiren bir eşsen yalan söylemesi de gayet normal hem hangimiz yalan söylemiyoruz ki söylemiyorum diyen bile bu kelimeyi söylerken yalan söylemiştir bu bu kadar büyütülecek taaaaaaaa boşanmaya kadar götürülecek bir konu değil benim de eşimin borçları var hem de bu borçları senin eşinin sana yaptığı gibi bana harcayarak ta yapmadı bekarkenden olan borçları ben çok zor şartlarda çalışıyorum ssk yol yemek bunların hiç biri yok bende gece 12-1lere kadar çalıştıgım zamanlar oluyo eşim bana yoruluyosun çık diyo ama ben onu borçlarla bir başına bırakmamak için bu zor şartlarda çalışıyorum ve hiç boşanmayı düşünmedim rabbim hiç bir zaman da düşündürtmesin
bencede sen eşini boşa o adamcagınız senden daha iyi birine ihtiyacı var bu zor zamanın da ona kol kanat gerecek birine ihtiyacı var sırtını dönüpte gidene değil onu anlayan ona destek olacak birine sana değil