Lütfen bir akıl verin, severek ayrılmak...

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
Geçtiğimiz Haziran'dan beri hayatımda biri var. Çok iyi niyetli çok iyi biri ama benden sürekli ayrılıyor. Ağlaya ağlaya ayrılıyor ve ben sürekli yine bağrıma basıyorum.
Ailesinin muhafazakar olduğunu ve birbirimize uyum sağlayamayacağımızı falan filan söylüyor. Ben de ailem gibi düşünüyorum diyor ama ben onsuz yapamıyorum o da bensiz üzülüyor ama geri döndüğünde de tek adım atmıyor.

Ben en azından anı mutlu yaşayalım istiyorum ama 2 ay iyiysek 2. ayın sonunda ayrılıyor benden. Severek kırıp dökmeden ayrıldığımız için de tekrar barışıyoruz resmen paradoks oldu ben çok çaresizim

Öyle şey mi olur yahu? Adam kacinci kez sizden ayriliyor ve siz kacinci kez kabul ediyorsunuz? Biraz gurur..
Fazla duygusalım gururdan ziyade o kadar iyi ki gerçekten kötülük barındırmıyor içinde ben belki de bu yüzden kıyamıyorum

Ayrılıp gidiyor sonra ne yapıyor da ne oluyor da geri dönüyor?
Ya aşırı dengesiz ya da muhafazakar dediğin "başka kızları muhafaza etmek" olmasın?

Zamanını çalıyorum deyip ayrılıyor ama başka kızlarla görüşmediğinden aşırı eminim. Aile yapılarımız çok ço kfarklı ailesi çok hakimiyet kuruyor hayatının üstünde kendisi ayrı bir birey gibi değil. Şoförleri gibi emir kulu gibi ama beni sevdiğini biliyorum onu seviyorum ama cesareti hiç yok

Nasıl eminsin kamera mı taktın?
Belki görücü usulü birileriyle görüştürülüyordur nerden bileceksin?
E madem sonunuz yok sen de saf olmayıver zamanını niye bi olmaza harcıyorsun?

Dur bak sana gelecek nasıl olabilir anlatayım. Evlendin bi şekilde gittin o aileye gelin oldun, daha gelinliğinin açıklığında kavga gürültü başlar, sen davul zurna karma düğün istersin onlar harem selam Mevlüt isteyebilir (ihtimal)
Senin giydiğine aldığına sattığına müdahale edilecek, eş adayın her seferinde ailesinden taraf olacak sana da bunlardan haberin vardı işine gelirse devam et diyip çekip gidecek. Her gün kafanı taşa vuracaksın, koyamadığını için bi çocuk yapacaksın sana döner evine bağlanır diye düşünerek; durum iyice sarpa saracak ailene sana olur olmaz laflar edilecek ezileceksin, çocuğu yetiştirme biçimine karışılacak derken derken sen burada çok konular açacaksın. Belki işin içine itiş kakış kavga kıyamet girecek. Kinleneceksin de kinleneceksin.
Şimdiki aklım olsa aileme uygun biriyle evlenirdim diye dizini döveceksin. De ğiş mez ler

Nasıl eminsin kamera mı taktın?
Belki görücü usulü birileriyle görüştürülüyordur nerden bileceksin?
E madem sonunuz yok sen de saf olmayıver zamanını niye bi olmaza harcıyorsun?

Valla haklısın bugün olmasa yarın görüştürürler. İlla unuturum

Durumu yaşamışcasına anlattın tebrikler:)))

olayların o kadar ilerleyeceğini bile sanmıyorum beni görse annesi herhalde krizlere girer muhtemelen beni layık görmezler bile ne kadar sevsem de vazgeçmek en doğrusu olacak ama insan iç savaşında hep kaybediyor belki de desteğinize ihtiyacım vardı

Oooo daha ne madem iki gün sende o kafileye katılmadan kurtuluyorsun sevin bence iyi ki yüzlerini gördüm diye

Bunu kendine neden yapiyorsun? Insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamazmis, ne dogru.

Bu sefer bir degisiklik yap, sen ayril. Dalga gecmiyorum. Yoksa o sana boyle gelip giderken bir taraftan ailesinin ona uygun gordugu kizla dugun hazirliklarina baslanacak ve hop. Oyle kalakalirsin. Aklini basina topla.

Kız öyle aileyi ne yapacaksın kv de kv gorumcek de gorumcek diye konu açıp duracaksın. Muhafazakar veya degil oğlunun hayatına bu kadar müdahale ediyorlarsa hayatınız kabusa döner. Neyleyim pisirik kocayı yani. Severek ayrilma yoktur karar veremeyen sünepe sevgili vardır. Vakit kaybetmeyin bence. Aşk böyle bir şey değil. Bana da bu ayrılıklarda görücü usulü bir şeyler yapılıyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…