Fazla duygusalım gururdan ziyade o kadar iyi ki gerçekten kötülük barındırmıyor içinde ben belki de bu yüzden kıyamıyorumÖyle şey mi olur yahu? Adam kacinci kez sizden ayriliyor ve siz kacinci kez kabul ediyorsunuz? Biraz gurur..
gurur denen naneden haberiniz var mı?
Aşkta gurur yapamıyorum belki de gerekli bilemiyorum
Ayrılıp gidiyor sonra ne yapıyor da ne oluyor da geri dönüyor?
Ya aşırı dengesiz ya da muhafazakar dediğin "başka kızları muhafaza etmek" olmasın?
Nasıl eminsin kamera mı taktın?Zamanını çalıyorum deyip ayrılıyor ama başka kızlarla görüşmediğinden aşırı eminim. Aile yapılarımız çok ço kfarklı ailesi çok hakimiyet kuruyor hayatının üstünde kendisi ayrı bir birey gibi değil. Şoförleri gibi emir kulu gibi ama beni sevdiğini biliyorum onu seviyorum ama cesareti hiç yok
Nasıl eminsin kamera mı taktın?
Belki görücü usulü birileriyle görüştürülüyordur nerden bileceksin?
E madem sonunuz yok sen de saf olmayıver zamanını niye bi olmaza harcıyorsun?
Durumu yaşamışcasına anlattın tebrikler:)))Dur bak sana gelecek nasıl olabilir anlatayım. Evlendin bi şekilde gittin o aileye gelin oldun, daha gelinliğinin açıklığında kavga gürültü başlar, sen davul zurna karma düğün istersin onlar harem selam Mevlüt isteyebilir (ihtimal)
Senin giydiğine aldığına sattığına müdahale edilecek, eş adayın her seferinde ailesinden taraf olacak sana da bunlardan haberin vardı işine gelirse devam et diyip çekip gidecek. Her gün kafanı taşa vuracaksın, koyamadığını için bi çocuk yapacaksın sana döner evine bağlanır diye düşünerek; durum iyice sarpa saracak ailene sana olur olmaz laflar edilecek ezileceksin, çocuğu yetiştirme biçimine karışılacak derken derken sen burada çok konular açacaksın. Belki işin içine itiş kakış kavga kıyamet girecek. Kinleneceksin de kinleneceksin.
Şimdiki aklım olsa aileme uygun biriyle evlenirdim diye dizini döveceksin. De ğiş mez ler
Dur bak sana gelecek nasıl olabilir anlatayım. Evlendin bi şekilde gittin o aileye gelin oldun, daha gelinliğinin açıklığında kavga gürültü başlar, sen davul zurna karma düğün istersin onlar harem selam Mevlüt isteyebilir (ihtimal)
Senin giydiğine aldığına sattığına müdahale edilecek, eş adayın her seferinde ailesinden taraf olacak sana da bunlardan haberin vardı işine gelirse devam et diyip çekip gidecek. Her gün kafanı taşa vuracaksın, koyamadığını için bi çocuk yapacaksın sana döner evine bağlanır diye düşünerek; durum iyice sarpa saracak ailene sana olur olmaz laflar edilecek ezileceksin, çocuğu yetiştirme biçimine karışılacak derken derken sen burada çok konular açacaksın. Belki işin içine itiş kakış kavga kıyamet girecek. Kinleneceksin de kinleneceksin.
Şimdiki aklım olsa aileme uygun biriyle evlenirdim diye dizini döveceksin. De ğiş mez ler
Oooo daha ne madem iki gün sende o kafileye katılmadan kurtuluyorsun sevin bence iyi ki yüzlerini gördüm diyeZamanını çalıyorum deyip ayrılıyor ama başka kızlarla görüşmediğinden aşırı eminim. Aile yapılarımız çok ço kfarklı ailesi çok hakimiyet kuruyor hayatının üstünde kendisi ayrı bir birey gibi değil. Şoförleri gibi emir kulu gibi ama beni sevdiğini biliyorum onu seviyorum ama cesareti hiç yok
Kadınlar kulubünü o kadar çok takip ediyorum ki bende senarist altyapısı datası oluştu. Hayatımın hiç bu hayatlarla alakası yokDurumu yaşamışcasına anlattın tebrikler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?