Lütfen bir akıl verin, severek ayrılmak...

Aynen çok çok haklısın mantık hep kazanıyor işte ben de duygusallığıma yeniliyorum

Adam seni yeterince sevmiyor bu kadar basit...Seven adam görmedin herhalde hiç...Eğer gerçekten sevseydi aşık olsaydı ayrılabilir miydi? Ne aile farkı ne bişey düşünmez ortayı bulurdu...Sen de ona hak verir bi haldesin yani, neymiş bu kadar fark yaratan sanırsın ki sen Marslısın...Bırakın bu işleri adam seni sevmiyor, seni sevmeyeni sen de isteme...Seni yine canı sıkılınca arayacak ama cevap verme artık...Ondan sana iş çıkmaz evlenmez...Evlense de madem bu kadar farklı aileler zaten yürümez...İnan hayat cok kısa ve birine takılıp kalmaya değmez, zamanı iyi değerlendir.

Açıkçası hiç sevilmedim o kadar, seven adam da görmedim. Hep ben sevdim ama en azından saygısızlık etmedi diye avundum. Ailesi çok baskıcı çocuğun kendi hayatı yok gibi evet düşününce ondan benim için ne köy olur ne kasaba. İçimde hep sevme sevilme umudu var ama aşk konusunda çok bahtısızım keşke umudumu kesebilsem

Tek bir kişiye takılıp kalma...Kendini açarsan, umutlu bakarsan, yüzün gülerse eminim kapını birileri çalacaktır...Ama sen bu adamı kafaya taktıgın surece yuzun de asılıyordur, depresif bi kız imajı de veriyorsundur, dış dünyaya da kapalı duruyorsundur...Bak bunu yasamıs biri olarak soyluyorum tek kisiye takılı kalıp zamanını heba edersen cook pisman olursun...Bu adam daha cok gelecek gidecek ama buna izin verme...Bak unutma sen ne kadar dik durursan o kadar değerli olursun...Zaten sen onu boyle istedigi zaman kabul ettikce hicbi degerin olmuyor...Bırak sen dik durusunla, yalnız da kalabilirim demenle değer kazan...O surecte hayatını renklendir, bişeyler yap...Bak emin ol bu takıntıdan kurtulabilirsen hayatın değişecek. Ozelden de yazabilirsin bu surecte destek olurum

Yaa çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın ben dışardan çok mutlu pozitif görünen, ayakları yere basan biriyim. İşim, hayatım vs iyi. ben bu çocuğa takılı kalmam saplantılı değilim ama genel anlamda çok kısmetsizim yanaşan da cinsel pis dürtüleri için yanaşıyor bu beni çok üzüyor. sadece bi obje olarak görünmek istemiyorum ama artık kimseye eyvallahım olmayacak dik duracağım gideni kabul etmeyeceğim

Hemen hemen her ilişkide öyle “ayrılmalar ve geri barışmalar” yaşanıyor. Biz de eşimle 2-3 kez yaşadık bu durumu, kendi aramızdaki sorunlardan kaynaklıydı.
Fakat seninki düzenli bir şekilde her 2. ayın sonunda ayrılıyormuş, bu kesinlikle normal değil.
Vadesi gelmiş borç misali, birgün taksitlerin sonu gelecek ve borç kapanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…