Lütfen bir akıl verin

Eşyalar hiç önemli değil dursun bir kenarda ailem de kullansın hatta boşa gitmesin. eşyaya hiç anlam yüklemiyorum insana veriyorum değeri ama eşyaya değer versem daha iyiymiş. Annemden başladım zaten durumu izahate şaşırdı kaldı beni haklı buluyor kv aramış konuşmuşlar biraz daha ılımlı şuan
Olmadi eşyalar sahibinden.com gibi vs. Sitelerde satılabilir.Paraniz gitsin ömrünüz gitmesin.

Merhaba Hanımlar🌸 nişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Adam şimdiden böyleyse valla yandın senn.Resmen sizi eşya,mal gibi benimseyip benimsin hatta bizimsin kafasına girmiş sen bilirsin 🙄

Kardeşim aynı dert bende de var.Zam gelecek diye a dan Z ye herşey alındı.Dugun salonu tutuldu davetiye basıldı.Ama ben masraf oldu diye atmıyorum nişanı.İcimde birşey var atamıyorum nişanı.
Ben de atamıyorum nişanı çok zor. Şimdi buradaki hanımlardam bana kızanlar olur ayrıl diyenler olmuştu ama iki taraf olarak bi orta yol bulma peşindeyiz o bana tamam dediğin olsun diyor bende ılımlı oluyorum bi şekilde gidiyor gerçekten hiç kolay değil. Allah ağız tadı versin afiyet versin diye dua ediyorum ettiriyorum
Sizde kendinize çok dua edin ettirin

Ben de atamıyorum nişanı çok zor. Şimdi buradaki hanımlardam bana kızanlar olur ayrıl diyenler olmuştu ama iki taraf olarak bi orta yol bulma peşindeyiz o bana tamam dediğin olsun diyor bende ılımlı oluyorum bi şekilde gidiyor gerçekten hiç kolay değil. Allah ağız tadı versin afiyet versin diye dua ediyorum ettiriyorum
Sizde kendinize çok dua edin ettirin
Eğer ki kalbine yatmiyorsa bu kişi ile sonum yok diyorsan evlenme.Dua et Allah im hayirlis ne ise o olsun diye.Cebinden paran gitsin de huzurun olsun.

Merhaba Hanımlar🌸 nişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Erkekler bir garip. Sanki değişiyorlar zamanla.

Back
X