- 10 Ekim 2014
- 9
- 1
- 38
- 32
- Konu Sahibi blueblondie
-
Aynısını yazmaya gelmiştim.1 sene nedir arkadaşım yav
bır soru sor bence...öylesineHerkese iyi akşamlar öncelikle. İçinde bulunduğum durum hakkında farklı kişilerden farklı fikirler almak istedim ve sırf bu yüzden üye oldum. Okulumun dağcılık kulübünün facebook sayfasında gezinirken ordan bir çocuğu çok beğendim ve onun facebookunu inceledim. Tahmin edersiniz ki tamamen aynı kafadanız. Neredeyse 1 senedir ara sıra girip bakıyorum neler paylaşmış diye. Şöyle de bir durum var ben okula yeni başladığımda o, mezun olmuş. Yüzyüze hiç görmedim görme ihtimalim de çok düşük. Gerçekten çok saçma bir durum farkındayım ama aklımdan çıkaramıyorum nedense. Sırf bu yüzden de kimseyle çıkmıyorum, konuştuğum ya da görüştüğüm herkesi onunla kıyaslıyorum sanki onu çok iyi tanıyormuşum gibi. Hala bir umut peşindeyim kısacası. Sizlerden bu konu hakkındaki görüşlerinizi ya da önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim..
Hayalinizdeki her seyi ona yukledigniz icin o mukemmelmis gibi baskalariyla kiyasliyorsunuz,
ya onun gercegi ile tanismak icin iletisime gecmeye cesaret edin
ya da karsilastirdigniz kisileri onunla degil, kendi begenilerinize gore eledignizi kabul edin...
bu arada dagcilikla aktif olarak ilgilenenlermezun olsalar da gruptan kopmazlar, bilginize ; )
Reddilmeyi goze alip yaz veya bu defteri kapat derim...Evet kesinlikle kopmamış hala aktif yakın zamanda da geldi bu taraflara. Bu iyi bir şeydir herhalde : )
Bence ekleyin ve dagcilik hakkinda birsey sorun. Sonra beklemeye gecin. Belki devamini getirir, getirmezsede yolunuza bakarsiniz.İhtiyacım olan tek şey deli cesareti sanırım. Lisedeyken hoşlandığım çocuğu eklemiştim, terslemişti gereksiz yere. Korkum biraz da bu yüzden açıkçası. Yeniden aynı şeyi yaşamak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?