lütfen bir akıl verin..

blueblondie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
9
1
38
32
Herkese iyi akşamlar öncelikle. İçinde bulunduğum durum hakkında farklı kişilerden farklı fikirler almak istedim ve sırf bu yüzden üye oldum. Okulumun dağcılık kulübünün facebook sayfasında gezinirken ordan bir çocuğu çok beğendim ve onun facebookunu inceledim. Tahmin edersiniz ki tamamen aynı kafadanız. Neredeyse 1 senedir ara sıra girip bakıyorum neler paylaşmış diye. Şöyle de bir durum var ben okula yeni başladığımda o, mezun olmuş. Yüzyüze hiç görmedim görme ihtimalim de çok düşük. Gerçekten çok saçma bir durum farkındayım ama aklımdan çıkaramıyorum nedense. Sırf bu yüzden de kimseyle çıkmıyorum, konuştuğum ya da görüştüğüm herkesi onunla kıyaslıyorum sanki onu çok iyi tanıyormuşum gibi. Hala bir umut peşindeyim kısacası. Sizlerden bu konu hakkındaki görüşlerinizi ya da önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim..

1 senedir incelemek yerine mesaj atsaydınız veya dürtseydiniz? Bi şekilde iletişime geçebilirdiniz sizin varlığınızdan bihaber adamdan mesaj beklemiyordunuz umarım...

İletişime geçsen iyi veya kötü bi sonuç mutlaka alırdın

Ayyy cok romantik bence Ekleyin derim ben. Benim buna benzer şekilde tanışıp o çocukla sevgili olan arkadaşım var.
Biraz cesaret tek ihtiyacın olan, ekle gitsin arkandayiz.

yüzyüze hiç görüşmediğin ve hatta görüşme imkanın olmayan biri için de yakınındaki fırsatları kaçırıyorsun

Yok yapamıyorum ekleyemiyorum kaç kere denedim ya kabul etmezse diye. Ortak arkadaşlarımız da var kulüpten ama o burda yaşamadığı için çok çekiniyorum. 1 sene derken tam anlamıyla 1 sene değil tabi yaklaşık olarak diyelim :)

ayyy yerimm.. bence dürt bakalim ne yapicak.. yazarsa ayni okul muhbbetine girersin :)

bır soru sor bence...öylesine

Hayalinizdeki her seyi ona yukledigniz icin o mukemmelmis gibi baskalariyla kiyasliyorsunuz,

ya onun gercegi ile tanismak icin iletisime gecmeye cesaret edin
ya da karsilastirdigniz kisileri onunla degil, kendi begenilerinize gore eledignizi kabul edin...

bu arada dagcilikla aktif olarak ilgilenenlermezun olsalar da gruptan kopmazlar, bilginize ; )

İhtiyacım olan tek şey deli cesareti sanırım. Lisedeyken hoşlandığım çocuğu eklemiştim, terslemişti gereksiz yere. Korkum biraz da bu yüzden açıkçası. Yeniden aynı şeyi yaşamak istemem

Evet kesinlikle kopmamış hala aktif yakın zamanda da geldi bu taraflara. Bu iyi bir şeydir herhalde : )

Evet kesinlikle kopmamış hala aktif yakın zamanda da geldi bu taraflara. Bu iyi bir şeydir herhalde : )
Reddilmeyi goze alip yaz veya bu defteri kapat derim...

Ortak arkadaslar vs bahsetmissin, onlara sadecd bu kim nasil biri diye sormakla sinirlandir bence,
kendi isini kendin gor derim ; )

İhtiyacım olan tek şey deli cesareti sanırım. Lisedeyken hoşlandığım çocuğu eklemiştim, terslemişti gereksiz yere. Korkum biraz da bu yüzden açıkçası. Yeniden aynı şeyi yaşamak istemem
Bence ekleyin ve dagcilik hakkinda birsey sorun. Sonra beklemeye gecin. Belki devamini getirir, getirmezsede yolunuza bakarsiniz.

Dünyanın en utangaç insanı olarak hayatıma devam edeceğim sanırım. Bu kadar saçma bir şey nasıl bu kadar geriyor beni anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…